Wella Koleston Kit Saç Boyası 12/11 Yoğun Küllü Sarı

114,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wella Koleston Kit Saç Boyası 12/11 Yoğun Küllü Sarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYD Kozmetik Satıcı Ünvanı: AYDİNÇ KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0116003425600019 Vergi Kimlik Numarası: 1160034256
    Bu ürün AYD Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KOLESTON, YIPRANMIŞ SAÇIN 7 ETKİSİYLE SAVAŞIR! • Koleston’un 100% Yoğun renkleri, Yoğun Nemlendirme etkisi ile birleşti. • 8 haftaya kadar kalıcı renkler sağlayan Koleston, yenilenen Yoğun Parlaklık veren Bakım kürü sayesinde saçı derinlemesine nemlendirir, bakım yaparak gözalıcı parlak renklere kavuşmanızı sağlar. • Sadece Koleston’da olan benzersiz 15. gün renk aktifleştirici krem ile boyamadan sonra saç renginizi ilk günkü gibi tazeleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Sarı
  • Özellik Amonyaklı
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Kalıcı
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Wella Koleston KolestonKit 12/11 Yoğun Kullu Sarı Saç Boyası

Wella Koleston 12.11 ekstra yoğun küllü sarı, özel formülü sayesinde saçlarınıza parlak ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Bahsi geçen ürün, etkisini tüm teller üzerinde gösterir. Wella Koleston 12.11 ekstra yoğun küllü sarı boya kıvırcık, düz veya dalgalı gibi bütün saç tipleri için uygun yapıdadır. Bakım ürününün sağladığı bu çeşitlilik, pek çok kişi tarafından beğenilir. Wella Koleston 12.11 ekstra yoğun küllü sarı boya sayesinde hayalinizdeki saç rengine kavuşmanız da mümkün olur. Bahsi geçen ürünün kutusunda pek çok malzeme de mevcut. Böylelikle boya, diplerden gelen beyaz saç köklerini de başarıyla kaplar ve onlara yeni bir görünüm kazandırır. Söz konusu ürünün genel özelliklerinden bazıları:

  • Beyaz bölümleri kapatmada son derece etkili
  • Renk: 12/11
  • Anti alerjik özellikli

Wella Koleston 12.11 Yoğun Küllü Sarı Saç Boyasının İçeriği Nedir?

Wella Koleston 12.11 Yoğun Küllü Sarı Saç Boyasının İçeriği Nedir?

Wella Koleston ekstra yoğun küllü sarı boya son derece zengin bir içeriğe sahiptir. Bakım için kullanılan ürünün kutusunda birden fazla malzeme bulunur. Wella Koleston 12.11 ekstra yoğun küllü sarı, bu sayede kullanıcıya pek çok fayda sağlar. Ürünün kutusunun içerisinde boya mevcuttur. Bu sıvı sarı renginin küllü bir tonundadır. Böylelikle saçınıza şık bir görüntü kavuşturabilirsiniz. Wella Koleston 12.11 ekstra yoğun küllü sarı ürün kutusu içerisinde krem de mevcuttur. Bahsi geçen eşya, renk aktifleştirici bir işleve sahiptir. Kremi saçınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Bu sayede boyanın tonları da yeniden aktifleşmiş olur. Bahsi geçen krem, renk değişimi veya ton kaybı sonrası gibi negatif durumlar yaşanmasını önler. Wella Koleston 12.11 ekstra yoğun küllü sarı boya bu sayede tek üründe pek çok fayda sağlar.

Wella Koleston Yoğun Küllü Sarı Saç Boyasının Kullanımı Nasıldır?

Wella Koleston 12.11 ekstra yoğun küllü sarı krem boya pratik bir kullanıma sahiptir. Söz edilen ürünü evde kolayca hazırlayabilirsiniz. Wella Koleston 12.11 ekstra yoğun küllü sarı boya, özel formülü sayesinde beğeni toplar. Ürünü tek başınıza da hazırlamanız mümkündür. Boya paketindeki aktifleştirici kremi farklı dönemlerde tekrar tekrar kullanmanız bir soruna neden olmaz. Böylelikle sık sık kuaför ziyaretleri yapmanıza da gerek kalmayacaktır. Söz edilen kremin uygulanması sayesinde boyanın sağladığı küllü sarı renkleri kolaylıkla yeniden aktifleştirmeniz mümkündür. Wella Koleston 12.11 ekstra yoğun küllü sarı boyanın kullanım kılavuzu pakette mevcuttur. Ayrıca kutunun üzerinde de çeşitli bilgiler bulunur. Tüm bunlardan yararlanarak ürünü nasıl uygulayabileceğiniz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Wella Koleston 12.11 ekstra yoğun küllü sarı fiyatının bütçe dostu olmasıyla tercih edilir.

Wella Koleston Yoğun Küllü Sarı Saç Boyasının Avantajları Nelerdir?

Wella Koleston 12.11 ekstra yoğun küllü sarı boya pek çok avantaj sağlar. Bunlardan biri ürünün kullanıcılara birden fazla eşya sunmasıdır. Boya evde hazırlanması için gerekenleri içerir. Wella Koleston 12.11 ekstra yoğun küllü sarı ürün, özel formülünün de yardımıyla uzun süre boyunca akma yapmaz. Bu sayede bahsi geçen boya kitini pek çok kişi tarafından tercih edilir. Ürünler özenle imal edilmiştir. Bu sayede boyanın kimyasal dengesi de yerindedir. Ürün %100 beyaz ve dip kapama sağlar. Böylelikle boya, yeni çıkan ve farklı renkteki saç tellerini de başarılı bir şekilde boyar. Dilerseniz Wella Koleston 12.11 ekstra yoğun küllü sarı yorumlarına ve puanlarına göz atabilirsiniz. Siz de bu saç boyasını Trendyol üzerinden hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.