Wella Koleston Peroksit 6% Sıvı Oksidasyon Kremi

51,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
1 TL Üzeri Sepette %5 İndirim
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
61,45 TL
Kurumsal Fatura
61,95 TL
3. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
69,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Wella Koleston Peroksit 6% Sıvı Oksidasyon Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: De&Ce Store Satıcı Ünvanı: DENİZ ERGEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Amasya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3540468745
    Bu ürün De&Ce Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wella Koleston Peroksit 6% Sıvı Oksidasyon Kremi • Koleston Oksidasyon Kremi, Koleston Single Tüp Boya için özel olarak üretildi. • Daha koyu, aynı koyulukta boyamak ve hafif aydınlatma için. Siyah ve kahverengi için. Bu paketin icindekiler: 1 adet Oksidasyon Kremi, 50 ml ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI: Bu ürün, sadece Wella Company saç boyası ya da renk açıcı ürünleriyle kullanılabilir. Bu ürünü direk olarak cilde ya da saça uygulamayın. Lütfen boya/renk açıcı ürünlerini kullanmadan önce, uygulama talimatlarını ve ürün kullanım uyarılarını okuyun ve uygulayın. Bu ürün çocuklar için kullanılmamalıdır. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın. UYARI: Hidrojen Peroksit içerir. Gözle temas ettirmeyiniz. Temas halinde gözlerinizi bol su ile yıkayınız. Uygun eldiven kullanınız. Ürün göz ile temas ettiği takdirde tıbbı yardım isteyin. Ürünü ısı ve ışıktan uzak tutunuz ve serin bir yerde muhafaza ediniz. 1. Boya karışımının hazırlanması: Koleston krem boyanın tamamını boya kabına sıkın. Koleston Oksidasyon Kremi'ni üzerine ekleyin ve karıştırın. Boyanız hazır. Oksidasyon Kremi: Aqua/Water/Eau, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Salicylic Acid, Disodium Phosphate, Phosphoric Acid, Disodium Pyrophosphate, Sodium Stannate, Etidronic Acid.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver