Wella Marka: Koleston Kit Saç Boyası 2/8 Mavi Siyah Kategori: Saç Boyası

195 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Wella Marka: Koleston Kit Saç Boyası 2/8 Mavi Siyah Kategori: Saç Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENMODA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: HİKMET BİNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1760045900
    Bu ürün ENMODA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KOLESTON, YIPRANMIŞ SAÇIN 7 ETKİSİYLE SAVAŞIR! • Koleston’un 100% Yoğun renkleri, Yoğun Nemlendirme etkisi ile birleşti. • 8 haftaya kadar kalıcı renkler sağlayan Koleston, yenilenen Yoğun Parlaklık veren Bakım kürü sayesinde saçı derinlemesine nemlendirir, bakım yaparak gözalıcı parlak renklere kavuşmanızı sağlar. • Sadece Koleston’da olan benzersiz 15. gün renk aktifleştirici krem ile boyamadan sonra saç renginizi ilk günkü gibi tazeleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Siyah
  • Özellik Amonyaklı
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Kalıcı
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Wella Koleston Kit 2/8 Mavi Siyah

Wella Koleston 2/8 kit boya, özel formülü sayesinde saçlarınıza parlak ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Söz edilen ürün etkisini tüm teller üzerinde gösterir. Wella Koleston mavi siyah 2/8 kit boya kıvırcık, dalgalı veya düz gibi bütün saç tipleri için uygun yapıdadır. Bakım ürününün sunduğu bu çeşitlilik, pek çok kişi tarafından beğenilir. Koleston 2.8 mavi siyah boya sayesinde hayalinizdeki saç rengine kavuşmanız da mümkün olur. Söz edilen ürünün kutusunda pek çok malzeme mevcut. Bu sayede Wella Koleston mavi siyah 2/8 kit, diplerden gelen beyaz kıl köklerini de kaplar ve onlara yeni bir görünüm kazandırır. Bahsedilen boyanın genel özelliklerinden bazıları şu şekildedir:

  • Beyaz kısımları kapama etkili
  • Renk: 2/8 siyah mavi
  • Anti alerjik

Wella Koleston 2/8 Mavi Siyah Kit Hangi Ürünlerden Oluşur?

Wella Koleston 2/8 Mavi Siyah Kit Hangi Ürünlerden Oluşur?

Wella Koleston mavi siyah 2/8 kit son derece zengin bir içeriğe sahiptir. Bakım ürününün kutusunda birden fazla malzeme mevcuttur. Wella Koleston mavi siyah 2/8 kit bu özelliği sayesinde kullanıcıya pek çok fayda sağlar. Kutu içerisinde boya mevcuttur. Bu ürün mavi ve siyah tonlarındadır. Böylece saçınıza şık bir görüntü kavuşturabilirsiniz. Wella Koleston mavi siyah 2/8 kit içerisinde farklı bir krem de bulunur. Söz edilen ürün renk aktifleştirici işleve sahiptir. Bu kremi saçınıza uygulayabilirsiniz. Böylece boyanın tonları yeniden aktifleşir. Söz edilen krem, renk değişimi veya solması gibi negatif durumlara neden olmaz. Wella Koleston mavi siyah 2/8 kit bu sayede kullanıcıya tek üründe birden fazla işlev sağlar.

Wella Koleston 2.8 Mavi Siyah Kitin Avantajları Nelerdir?

Wella Koleston 2.8 Mavi Siyah Kitin Avantajları Nelerdir?

Koleston 2.8 boya oldukça kullanışlıdır. Söz edilen ürün kişilere birden fazla avantaj sunar. Boya evde hazırlanması için gereken tüm eşyaları içerir. Wella Koleston mavi siyah 2/8 kit içerisinde 2 farklı ürün mevcut. Ürün özel formülünün yardımıyla uzun süre boyunca akma yapmaz. Söz edilen boya kiti, özel formülü sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilir. Ürün eşsiz bir kimyasal dengeye sahiptir. Bu sayede Wella Koleston mavi siyah 2/8 kit %100 beyaz kapama sağlar. Böylelikle ürün, yeni çıkan ve farklı renkteki saçları da başarılı bir şekilde boyar. Wella Koleston’un bir başka etkisi ise tellere zindelik vermesi. Bahsi geçen ürün, bu işlemi nemlendirici özelliği sayesinde gerçekleştirir. Wella Koleston 2/8 mavi siyah kit fiyatının bütçe dostu olması da avantaj sağlar.

Wella Koleston 2.8 Mavi Siyah Kitin Kullanımı Kolay mıdır?

Wella Koleston 2.8 Mavi Siyah Kitin Kullanımı Kolay mıdır?

Wella Koleston mavi siyah boya oldukça pratik bir şekilde kullanılır. Bahsi geçen ürünü evde rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. Wella Koleston mavi siyah 2/8 kitin içeriğindeki renk değiştirici formülü tek başınıza dahi kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Ürün paketindeki aktifleştirici kremi tekrar tekrar kullanmanız mümkün. Bu sayede sık sık kuaför ziyareti yapmanıza da gerek kalmaz. Kremin uygulanması sayesinde boyanın renkleri kolaylıkla yeniden aktifleştirilir. Kullanma kılavuzu Wella Koleston’un paketinde mevcuttur. Buradaki talimatlardan faydalanabilirsiniz. Pratik kullanım sunan krem, 15 günde bir tekrar kullanılabilir. Ürünün içerisindeki kılavuzda bulunan talimatlardan yararlanabilir ve verimli sonuç elde edebilirsiniz. Wella Koleston 2/8 mavi siyah kit yorum ve puanlarına göz atmanız mümkün. Siz de bu boyayı Trendyol üzerinden hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.