Wella Koleston Kit Saç Boyası 8/0 Açık Kumral

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
170,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL229,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
237,95 TL
200 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Wella Koleston Kit Saç Boyası 8/0 Açık Kumral

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SYNEE STORE Satıcı Ünvanı: FEDAİ VURAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9250508428
    Bu ürün SYNEE STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KOLESTON, YIPRANMIŞ SAÇIN 7 ETKİSİYLE SAVAŞIR! • Koleston’un 100% Yoğun renkleri, Yoğun Nemlendirme etkisi ile birleşti. • 8 haftaya kadar kalıcı renkler sağlayan Koleston, yenilenen Yoğun Parlaklık veren Bakım kürü sayesinde saçı derinlemesine nemlendirir, bakım yaparak gözalıcı parlak renklere kavuşmanızı sağlar. • Sadece Koleston’da olan benzersiz 15. gün renk aktifleştirici krem ile boyamadan sonra saç renginizi ilk günkü gibi tazeleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Siyah
  • Özellik Amonyaklı
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Kalıcı
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Koleston Kit 8/0 Açık Kumral

Saç rengini değiştirmek ve zamanla oluşan beyazları kapatmak için saç boyaları kullanılır. Koleston kit 8/0 açık kumral saç boyası su koruma faktörüne sahiptir. Bu sayede saçın rengini korurken kalıcı parlaklık sağlar. İlk kullanımda dahi beyazların tamamını kapatarak sizi memnun eder. Kutu içeriğinde yoğun pigmentli boya, eldiven ve yumuşatıcı bakım kremi bulunur. Ürünü kullanarak evde saç ve dip boyama işlemlerini kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Boya, hassas cilt tipleri için de uygundur. Doğal renk veren açık kumral kiti sağlığa zararlı madde içermez. Zengin bitkisel içeriği saç gövdesini besler. Boyama işlemi sırasında oluşabilecek kırılma ve yıpranmalarının önüne geçer. Uzun süre kalıcı parlaklık sağlayan ürünü kullanarak saçlarınızı ev ortamında kolay bir şekilde boyayabilirsiniz.

  • Yoğun pigment
  • Bakım kremi
  • Kalıcı parlaklık

Yoğun Pigmentli Koleston Kit 8/0 Açık Kumral

Yoğun Pigmentli Koleston Kit 8/0 Açık Kumral

Kırılmaya ve yıpranmaya karşı özel olarak hazırlanan Koleston açık kumral 8/0 bitkisel içeriğe sahiptir. Yoğun pigment içeren krem boya kısa sürede etki gösterir. İçeriğinde bulunan su koruma faktörü, rengin kalıcı olmasını sağlar. Su koruma faktörü, suyun saça ulaşmasını engeller. Bu sayede yıkama nedeniyle oluşabilecek renk kayıplarının önüne geçer. Uzun süre kalıcı renk ve parlaklık oluşur. Boyama esnasında gerekli olan tüm ürünler kutu içeriğinde bulunur. Ürünü kullanarak yardım dahi almadan saçınızı kolay bir şekilde boyayabilirsiniz. Koleston açık kumral 8.0 kullananlar, boyayı üstün beyaz kapama formülü için tercih eder. Saçın derisine etki eden krem boya kısa sürede renk verir. Kırılma ve yıpranmalara karşı onarıcı bitkisel içeriğe sahiptir. Bakım kremi saçın parlaklığını artırır. Üstün performans sağlayan krem boyayı saçınızın rengini değiştirmek için tercih edebilirsiniz.

Pratik Koleston Kit 8/0 Açık Kumral Özellikleri ve Fiyatları

Pratik Koleston Kit 8/0 Açık Kumral Özellikleri ve Fiyatları

Krem boya saç diplerine ve aralarına kolay bir şekilde uygulanır. Kısa sürede boyama işlemi yapılan ürün, akışkan yapıya sahiptir. Soluk ve bakımsız görüntüyü ortadan kaldırır. Saçların sağlıklı ve parlak görünmesini sağlar. Krem formülü, evde boyama işlemini pratik hale getirir. Kutu içeriğinde ürünü kolay bir şekilde uygulamak için eldiven, oksidan, boya ve bakım kremi bulunur. Oksidan ve boya karıştırılır. Elde edilen karışım eşit bir şekilde saça uygulanır. Rengin oluşması için 20 dakika beklenir. Yıkama esnasında saçlar su berrak oluncaya kadar durulanır ve sonrasında bakım kremi uygulanır. Bu sayede kısa sürede saçlarınızın tamamını boyayabilirsiniz. Bitkisel içerikli bakım kremi oluşabilecek yıpranmaların önüne geçer. Koleston kit 8/0 açık kumral fiyatları da bu özelliklerine göre belirlenir. Su koruma özellikli ürünü kullanarak evde pratik şekilde saçlarınızın tamamını boyayabilirsiniz.

Kalıcı Parlaklığı ile Koleston Kit 8/0 Açık Kumral Yorumları

Kalıcı Parlaklığı ile Koleston Kit 8/0 Açık Kumral Yorumları

Koleston kit 8.0, saçın tamamını kolay bir şekilde boyamayı sağlar. Aynı zamanda saç diplerini boyama ve renk yoğunlaştırma işlemleri için de kullanıma uygundur. Islak saça krem formül uygulanır ve 10 dakika beklenir. Durulama sonrasında krem uygulayarak saçınızın rengini kişisel zevk ve ihtiyaçlarınıza göre yoğunlaştırabilirsiniz. Ürünün nemlendirici yağ içeriği saça bakım yapar. Üstün performans gösteren yoğun pigmentleri, uzun süre kalıcı parlaklık sağlar. Uzun ve kalın telli saçlar için birden fazla kutu boya kullanılabilir. Kolay uygulama sağlayan formülü beyazların tamamını kapatır. Bitkisel içeriği sağlığa ve cilde zararlı maddeler içermez. Saça derinlemesine nemlendirir ve göz alıcı renk sağlar. Kutu içeriğinde bulunan boya ve oksidan 50 mililitredir. Yoğun pigment sağlayan Koleston kit 8/0 açık kumral yorumları ve özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilir, uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.