Wella Kit 7.3 Fındık Kabuğu Saç Boyası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Wella Kit 7.3 Fındık Kabuğu Saç Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuzabende Satıcı Ünvanı: ESETTE GIDA İNŞAAT KOZMETİK DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379076062400001 Vergi Kimlik Numarası: 3790760624
    Bu ürün Ucuzabende tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koleston Kit 7.3 Fındık Kabuğu Wella 1 Tüp Krem Boya 50ml
  • 1 Şişe Oksidasyon Kremi 50ml
  • 1 Adet Renk Aktifleştirici 22ml
  • 2 Adet Yoğun Parlaklık Veren Bakım Kürü 2x10ml
  • 2 Çift Eldiven
  • 1 Adet Kullanım Kılavuzu
  • Koleston Su Koruma Faktörü ile saç renginizin yoğunluğunu daha fazla koruyun.Koruma faktörü teknolojisi içeren Yoğun Parlaklık Veren Saç Bakım Kürü daha fazla renk yoğunluğu korumak için saçınızın daha parlak ve suya daha dayanıklı olmasına yardım eden koruyucu bir bariyer olarak görev yapar. Ürün %100 orjinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi yapılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Kahverengi
  • Tip Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Koleston Kit 7.3 Fındık Kabuğu Saç Boyası

Saç rengi, kişiliğin ve tarzın dışarıya yansıtılması yöntemlerinden biridir. Doğal renk geçişi sağlayan saç boyaları, sundukları özelliklerle ön plana çıkar. Koleston kit 7.3 fındık kabuğu saç boyası, saçlarınızın kahverengi tonlarında bir renge sahip olması için üretilir. Evde tek başınıza pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz bu kişisel bakım ürünüyle tarzınızı çarpıcı şekilde yansıtabilirsiniz. Ürün kullanımı sırasında olası bir alerjik reaksiyon durumunun gözlemlenmemesi için alerji testi yaptırmanız sağlık açısından yüksek derecede önem arz eder. Alerji testinin uygulamadan 48 saat önce yaptırılması gereklidir. Ürünü ilk kullanımınız olmasa dahi alerji testi yaptırmanız tavsiye edilir. Koleston 7.3 fındık kabuğu rengiyle de müşteriler tarafından sıklıkla ve sevilerek tercih edilir.

  • Doğal ve bitkisel içerikler
  • Ekstra kalıcılık ve parlaklık desteği
  • Pratik kullanım imkanı sunan güzellik ürünü

Pratik Koleston Kit Saç Boyası Özellikleri

Pratik Koleston Kit Saç Boyası Özellikleri

Koleston fındık kabuğu saç boyası, evde tek başınıza uygulayabileceğiniz bir kişisel bakım üründür. Ürün, hem boyalı hem de doğal saçlar için pratik bir kullanım imkanı sunar. Boya, içerisinde bulunan bitkisel yağlar sayesinde saçlarınızın hızlı bir şekilde uzamasında da yardımcı olur. Hızlı bir şekilde uzayan saçlar, dipten kendi rengi ile çıkacağından dolayı ürünün ayda maksimum bir kere uygulanması hem aynı renk tonunun tutturulması açısından hem de renk bütünlüğünün sağlanması açısından yüksek derecede önem arz eder. Boyanın kalıcılığını artıran bitkisel yağlar, saçlarınızın nem dengesinin korunmasına yardımcı olduğu kadar parlak bir görüntüye sahip olmalarına da yardımcı olur. Bununla birlikte bitkisel yağların besleyici özelliği, saçlarınızı yıpratmadan yumuşak ve ipeksi olmasını sağlar. Ürünü kullanmadan önce saç renginizin açılması için ekstra bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Koleston Kit Saç Boyası Kullanım Şekli ve Yorumları

Koleston Kit Saç Boyası Kullanım Şekli ve Yorumları

Koleston kit 7.3 fındık kabuğu saç boyası kullananlar evde tek başlarına pratik bir şekilde saçlarının renginin değiştirebilirler. Ürün, üstün bir kalıcılık özelliğine sahip olduğu için uygulamam işleminin eldiven aracılığı ile gerçekleştirilmesi önemle tavsiye edilir. Krem formdaki boyayı, saç diplerinizden 2 cm bırakarak uygulamanız yeterlidir. Ancak boyanın rengi saçlarınızın doğal renginden koyu ise dipten uca kadar uygulamanız gerekir. Aksi halde üründen beklenen performans tam olarak görülemez. Bununla birlikte boya ile saçlarınız aynı renk tonlarına sahip ise ürünün ilk öncelikle tüm yüzeye sonrasında ise dip kısımlara uygulanması gerekir. Ürünün bekleme süresi yaklaşık olarak 35-45 dakikadır. Koleston kit 7.3 fındık kabuğu saç boyası yorumları ve müşteri deneyimlerini detaylı olarak inceleyerek siz de pratik bir uygulama yöntemi ile saçlarınızın rengini değiştirebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Koleston Kit Saç Boyası Fiyatı

Bütçenize Uygun Koleston Kit Saç Boyası Fiyatı

Koleston kit 7.3 fındık kabuğu saç boyası fiyatı ürünün sunduğu tüm antialerjik yapı özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Ürün tüpü içerisinde krem formunda net 50 ml Koleston fındık kabuğu boya bulunur. Ürünü kullanmadan önce uygulama yönteminin ayrıntılı bir şekilde açıklandığı kullanım kılavuzunu okumanız tavsiye edilir. Krem formun saç dışında vücudun herhangi bir bölgesi ile temas etmemesi sağlık açısından yüksek derecede önem arz eder. Krem formun yüz ve göz çevresi ile temas etmesi durumunda temaslı bölgeyi bol suyla durulamanız tavsiye edilir. Durulama işleminin saf, temiz su ile yapılması gerekir. Olası yanma, kaşıntı durumlarında herhangi bir sağlık kuruluşuna başvurmanız önemle tavsiye edilir. Yeni bir görünüş imkanı sunan bu güzellik ürününe Trendyol’dan pratik bir şekilde sahip olabilirsiniz.