Koleksiyon Ev ve Mobilya 6'lı Tiryaki Çay Bardağı Seti Sade 31000027430

90 TL
(15 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Koleksiyon Ev ve Mobilya 6'lı Tiryaki Çay Bardağı Seti Sade 31000027430

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akayev Satıcı Ünvanı: AKAY DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ZÜCCACİYE EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0014005197200010 Vergi Kimlik Numarası: 0140051972
    Bu ürün Akayev tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çay kültürümüze ince belli kulpsuz, berrak cam bardaklar damgasını vurmuştur. Cam bardaklarımızın berrak yapısı çayın rengini, demini, tadını, anını söyler. Ülkemiz çay geleneğine renk katan İstanbul Çay Bardaklarının 2006 yılında başlayan tasarım öyküsü coğrafyamıza, kültürümüze tekrar bakarak, yaşanmışlara, bilgiye, biçimlere, renklere dokunarak yaygınlaşıyor. Sizlere günün her saati için 100 cc hacimli daha küçük, İstanbul Tiryaki Bardaklarını tasarladık.İstanbul Tiryaki, geleneği daha çok vurgulayan alışılagelmiş çay bardağı boyutu ile çay tiryakilerine özel, yeni bir deneyim sunuyor... Geleneksel ince belli çay bardağı formu, İstanbul Tiryaki' de yeniden şekilleniyor, anlamlanıyor... Cam ve porselen tabak alternatifleri ile çeşitlenen İstanbul Tiryaki bardağın tabanı ile tabağını iç içe geçiren tasarımı, köklü bir kültürün mirasını günümüze taşıyor.İstanbul Tiryaki üretim teknolojisindeki değişikliklerle günlük kullanıma daha uygun konumlandırıldı, geniş kitlelerin kullanımına açıldı.İstanbul Tiryaki her ikramda, her sohbette, her kutlamada, her kır kahvesinde yerini bulurken, tasarımın ulaşılabilirliğine dair yeni bir soluk getiriyor, mükemmeli, kaliteyi, lüksü sorguluyor.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver