KOKOSO BABY Organik Bebek Balmı (LAVANTALI), 13ml

589 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KOKOSO BABY Organik Bebek Balmı (LAVANTALI), 13ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOKOSO BABY TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR YAĞCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1674873143400001 Vergi Kimlik Numarası: 9270206257
    Bu ürün KOKOSO BABY TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yepyeni, eskisinden daha dayanıklısüper kullanışlı ve çevre dostu ambalajlarda, organik içeriği ile tasarladığımız yeni çevrilerek açılan balm çubuğumuz, sizin ve ailenizin cildini korumaya yardımcı olacaktır. % 100 doğal ve organik içeriklerle üretilen bu büyülü çok amaçlı balm, cildinize nemlendirici bir bariyer oluşturur. Vücudun her bölgesinde kullanılabilir. Kuru cildi nemlendirir, soğuk algınlığında burun akıntısına bağlı ve diş çıkarma dönemindeki döküntüler gibi durumlarda cildi yatıştırır. Kullanışlı ambalajıyla çantanızda yer kaplamaz, gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. - Cildinize nemlendirici bir bariyer oluşturur. - Çevreye karşı cildinizi korur. - Soğuk havaya karşı cildi korur. - Diş çıkarma döneminde ağız kenarında oluşan kızarıklıkları yatıştırır. - Tüm vücudu baştan aşağı besler. - %100 geri dönüşümlü ambalaj. - Hiçbir zararlı kimyasal içermez. - Dermatolojik olarak test edilmiştir. - Kolay sürülebilir çevrilerek açılan çubuk. - Hassas ve egzamalı ciltler için uygundur. - ECOCERT tarafından %100 Organik sertifikalıdır. - H ijyen kuralları nedeniyle açılmış/ kullanılmış ürünlerin , iade talepleri kabul edilmemektedir. Organic Lavender Ingredients Olea Europaea (Olive) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cera Alba (Beeswax), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Lavandula Latifolia Herb (Lavender) Oil, Geraniol*, Limonene*, Linalool* *(from natural essential oils).
Geri Bildirim Ver