Kokopatik Köpekçik Model Kaydırmaz Bebek Patiği

274,90 TL
Beden:
17-18
19-20
21-22
23-24
25
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kokopatik Köpekçik Model Kaydırmaz Bebek Patiği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kokopatik Satıcı Ünvanı: BARAY TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0141051490300001 Vergi Kimlik Numarası: 1410514903
    Bu ürün Kokopatik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • * %100 pamuk iç astarlıdır. * Pamuk iç astar sayesinde teri hapseder bebeğinizin ayağını üşütmez. * Her mevsim için uygundur. * Kaydırmaz tabandır. * Leke tutmaz pamuklu kumaş. * Kimyasal içermez. * %100 yerli üretimdir. * Kolay giydirilebilir cocuklarınızın çıkarması zordur. * Bebek lastiği kullanılmıştır sıkmaz. * Bebeklerin doğdukları andan yürüdükleri ana kadar giydikleri ayakkabıların yumuşak tabanlı olup her hareketlerinde ayağın şeklini alabiliyor olması gerekiyor. Ayak sağlığı daha doğdukları andan başlıyor. ?Bebekler Kokopatik ile ilk adımlarını atarken kışın soğukta minik ayakları üşümeyecek , yazın ise terleme sorunları yaşamayacaktır.? Yeni yeni yürümeye başlayan bebekleriniz yürümeyi düşe kalka öğrenecek fakat teklikeli olan kayarak düşmelere engel olmak için biz patiklerimizin tabanlarını kaydırmaz taban yaptık. Parke,halı ,karolar ve sulu zemin üzerinde kaymalarına engel olur. ?%100 YERLİ ÜRETİM olan bebek patikleri, lastikli olduğu için bilekleri sıkmaz, yanlarında açıklık olduğu için giyimi kolay olur anneler giydirmekte zorlanmazlar. ?Kokopatik huzurlu,rahat,sıcak,sağlıklı,trend ve güvenli ilk adımlar diler.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • Desen Desenli
  • Ek Özellik Desenli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Kokopatik Köpekçik Model Kaydırmaz Bebek Patiği

Yürümeye başlayan bebeklerin güvenle hareket etmesi açısından ev içerisinde giydirilen terliklerin taban yapısı son derece önemlidir. Özellikle yeni yürüyen bebekler dengelerini sağlamakta zorluk yaşayabilir. Kokopatik bebek patiği kaliteli taban özellikleri sayesinde çocukların güvenli şekilde yürümeleri için özel olarak tasarlanır. %100 pamuk iç astara sahip olan ürün bebek cildi ile temas etmesi açısından son derece sağlıklıdır. Pamuğun nem çekme özelliği çocukların ayaklarında meydana gelen terlemenin emilmesini sağlar. Bu sayede hassas ayaklara sahip olan çocukların üşümesi engellenir. Kaliteli kumaş yapısı sayesinde her mevsim rahatlıkla kullanılabildiği için oldukça güvenli bir üründür. Leke tutmayan pamuklu kumaş sayesinde kolay şekilde temizlenebilir. Siz de çocuğunuzun sağlıklı yürümesi için bu kaliteli kumaştan elde edilen ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • %100 pamuk iç astar
  • Kaliteli kumaş özellikleri
  • Kaydırmaz taban yapısı

Kokopatik Köpekçik Model Kaydırmaz Bebek Patiği Özellikleri

Kokopatik Köpekçik Model Kaydırmaz Bebek Patiği Özellikleri

Kokopatik markası tarafından çocukların ayakları için özel olarak tasarlanan pamuklu patik modeli, eğlenceli görünümü sayesinde beğeni toplar. Çocukların severek giydiği bu model köpek desenleri sayesinde ilgi çekicidir. Kimyasal bir madde içermeyen kumaş yapısı %100 doğal pamuktan meydana gelir. Yerli üretim olarak karşınıza çıkan ürün, kaydırmaz tabanı sayesinde ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Zahmetsiz bir biçimde çocuğun ayağına giydirilen ürün, kolay şekilde çıkmaz. Bilek kısımlarında kullanılan bebek lastiği sayesinde ideal seviyede bir kavrama sağlar. Bebeklerin hassas bileklerinde sıkma meydana gelmez. Çocukların ayak sağlığı için özenle hazırlanan bu patik son derece kullanışlıdır. Ürünü çocukları için kullanan ebeveynler tarafından yapılan Kokopatik köpekçik model kaydırmaz bebek patiği yorumları bu model hakkında fikir sahibi olmanızı sağlar. Siz de yorumlar sayesinde bu modeli değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kullanışlı Kokopatik Köpekçik Model Kaydırmaz Bebek Patiği

Kullanışlı Kokopatik Köpekçik Model Kaydırmaz Bebek Patiği

Bebeklerin her koşulda ayak sağlığının korunması son derece önemli bir konudur. Yumuşak bir tabana sahip olan patik modelleri sıklıkla tercih edilir. Ürünün yumuşak tabanının yanı sıra yürüme sırasında ayağın şeklini alması büyük avantaj sağlar. Kokopatik köpekçik model kaydırmaz bebek patiği çocuklar için son derece ideal bir modeldir. Yumuşak yapıya sahip olan taban yapısı güvenlik açısından kaydırmaz özelliklerde tasarlanır. Bebeklerin kış aylarında meydana gelen soğuk havalardan olumsuz etkilenmemesi için ayaklarını sıcak tutmaya yardımcı olan bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Pamuk kumaş özelliği gereği yaz aylarında da terleme sorunun da önüne geçilebilir. Kayarak düşmeyi engelleyen taban teknolojisi ürünün tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Birçok farklı zemin yüzeyi ile uyumlu olarak geliştirilen bu kaydırmaz taban özelliği güvenli bir şekilde yürümek için idealdir.

Kaliteli Kokopatik Köpekçik Model Kaydırmaz Bebek Patiği

Kaliteli Kokopatik Köpekçik Model Kaydırmaz Bebek Patiği

Özellikle hassas yapıya sahip olan bebek vücudu için kaliteli kıyafetlerin tercih edilmesi gerekir. Ayak sağlığını büyük oranda etkileyen patikler yürümeye başlayan çocuklar için önemli bir konudur. Köpek deseni ile tasarlanan kaydırmaz bebek patiği, çocukların ihtiyaç duyduğu ürün özellikleri büyük ölçüde karşılar. Halı, parke, karo ve sulu zeminlerde kaymayı önleyen taban yapısı ile ön plana çıkan bu model sıklıkla tercih edilir. Lastikli bilek yapısı kolay bir şekilde ayaktan çıkmasını önlerken herhangi bir sıkma yapmaz. Bebeğin ayak numarasına uygun olan modelin seçilmesi dengeli kullanım açısından önemlidir. Kokopatik köpekçik model kaydırmaz bebek patiği fiyatı belirlenirken model tasarımı, kumaş yapısı ve taban özellikleri göz önünde bulundurulur. Siz de bu güvenilir modeli bebeğiniz için güvenle tercih edebilirsiniz. Dilerseniz ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.