Genel Markalar Çok Fonksiyonlu Lazerli Dijital Metre

309 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Çok Fonksiyonlu Lazerli Dijital Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOLNER Satıcı Ünvanı: HOLNER PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463127124200001 Vergi Kimlik Numarası: 4631271242
    Bu ürün HOLNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok Fonksiyonlu Dijital Metre Malzeme : Sert Plastik Renk: Kırmızı Siyah Boyut : 8x8x4 cm Paket İçeriği : 3 Farklı modlu bir adet dijital metre Özellikler: · Oldukça hafif ve çok fonksiyonlu, · Premium sert plastik malzeme, · Olası darbelere dayanıklı, · Lazer ölçüm modu hassas ölçüm, · Kolay okuma için büyük arka aydınlatmalı LED Dijital ekran. Silindir Mod: · Herhangi bir kavisli yüzeyi veya düzensiz şekilli nesneleri ölçebilir. Ölçekli Mod: · Esnek tel bant tasarımı sayesinde kavisli ve dairesel ölçüler almak için kullanılabilir. Lazer Modu: · Tehlikeli yapılarda veya inşaat sahalarında, güvenli ve doğru bir şekilde ölçmek için kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver