Kodak CHERISH C525 - Akıllı Video Bebek Monitörü 5.0 inç LCD Ekran Ebeveyn Ünitesi

8.990 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kodak CHERISH C525 - Akıllı Video Bebek Monitörü 5.0 inç LCD Ekran Ebeveyn Ünitesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOPTAŞ FOTOĞRAFÇILIK Satıcı Ünvanı: TOPTAŞ FOTOĞRAFÇILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0855002194200017 Vergi Kimlik Numarası: 8550021942
    Bu ürün TOPTAŞ FOTOĞRAFÇILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KODAK CHERISH C525 Akıllı Video Bebek Monitörü 5.0 &quot
  • ekran, HD Kamera, iki yönlü ses, gece görüşü ve uzaktan Pan / Tilt / Zoom, 2 Yıl Garanti. KODAK CHERISH C525 Bebek Monitörü evde veya yolda küçük çocuklarınızla bağlantıda kalmanıza yardımcı olur. Şarj edilebilir piller ve WiFi bağlantısı ile CHERISH C525 kamera, eğim, kaydırma ve yakınlaştırma seçenekleri sunar, böylece daha da sessiz anları yakalayabilirsiniz. Bir KODAK bebek kamerası ve KODAK Akıllı Ev Uygulaması ile bebeğinizin gelişiminin tüm güzel anlarını uykularını bozmadan izleyebilirsiniz. Erişiminizi Genişletin Genişletilmiş Aralıklı Wi-Fi Bağlantısı WiFi bağlantılı video bebek monitörü, cihazınıza doğrudan kristal netliğinde HD video ve ses sunar. Seyahat ederken veya yan odada küçük çocuğunuza göz kulak olmanıza yardımcı olur. Nerede Olursanız Bağlantınız Hazır KODAK CHERISH C525, en fazla 372 Metre Kare büyüklüğünde bir evde çalışmak için tasarlanmıştır. WiFi işlevi, bebek video kamerasından akıllı telefonunuza veya tabletinize temiz bir video akışı sağlar. Her Yerde Yanınızda Hem bebek monitörü hem de kameradaki dahili şarj edilebilir piller, KODAK CHERISH C525'inizi yanınızda taşıyabileceğiniz anlamına gelir. Monitörü herhangi bir odaya kolayca kurun ve nerede olursanız olun WiFi üzerinden bağlanın. Özel Anlar Kristal Temizlikte HD Görüntü WiFi bağlantılı video bebek monitörü, cihazınıza doğrudan kristal netliğinde HD video ve ses sunar. Seyahat ederken yada yan odada küçük çocuğunuza göz kulak olmanıza yardımcı olur. Akıllı Bildirimler KODAK Akıllı Ev Uygulamasına anında gönderilen akıllı hareket ve sesli bildirimlerle küçük çocuğunuzun nasıl uyuduğunu her zaman bilirsiniz. Bulut ve SD Kart’a Kayıt KODAK Akıllı Ev Uygulaması ve SD Kart Kayıt işlevlerini kullanarak akıllı telefonunuz veya tabletinizle yıllarca özel anları tekrar izleyin ve ailenizle paylaşın. Akıllı ve Kolay Tasarım İki Yönlü Konuşma KODAK CHERISH C525IR her iki yönde de kristal netliğinde ses sunar, böylece sesinizi küçük çocuğunuzu yatıştırmak için kullanabilirsiniz. Sıcaklık Uyarısı Cihazınıza gönderilen akıllı sıcaklık bildirimleriyle bebeğinizin odasını mükemmel sıcaklıkta tutun. Duvara Monte Edilebilir KODAK CHERISH C525IR'inizi herhangi bir duvara kolayca kurun ve uyuyan bebeğiniz için mükemmel bir görünüm yakalayın. Tilt / Pan ve Zoom KODAK CHERISH C525IR'nizdeki vizörü hareket ettirmek için akıllı telefonunuzu veya tabletinizi kullanarak artan odak aralığını deneyimleyin. Küçük Birini Sessizce İzleyin Kızılötesi Video Işıklar gece kapalıyken bile net bir HD Video deneyimini yaşayın. Tek Dokunuş ile Ekranı Açıp / Kapatma Harekete ya da sesleri sadece tek dokunuş ile görün. Daha Uzun Şarj Ömrü için Tek dokunuşla ekranı kapatabilirsiniz. Cihaz arka planda çalışmaya devam eder Işıklı Tuş Takımı Monitörünüzün yumuşakça parlayan tuş takımı, hava karardıktan sonra bile çalışmaya olanak tanır. Düşük Sesli Ninniler Dahili Ninni Fonksiyonu, küçük çocuğunuzu uykuya dalarken rahatlatır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver