KOCATEPE KAHVE Kocatepe Türk Kahvesi 100 Gr Folyo 6'lı Paket

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
247,61 TL237,61 TL
400 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KOCATEPE KAHVE Kocatepe Türk Kahvesi 100 Gr Folyo 6'lı Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GEL Bİ Satıcı Ünvanı: MEHMET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9720031223
    Bu ürün GEL Bİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kocatepe Türk Kahvesi 100 gr Folyo 6'lı Paket: En kaliteli arabica kahve çekirdeklerinin geleneksel yöntemlerle öğütülmesiyle oluşmuş Türk Kahvesi. Tipi: Orta kavrulmuş. Derecesi: İnce çekilmiş. Türk kültürünün ve geleneklerinin en büyük temsilcisidir Türk Kahvesi… 500 yıllık geçmişiyle en sevilen ve tercih edilen içeceklerimizdendir. Colombia ve Rio Minas kahve çekirdeklerinin özenle seçilerek tesislerimizde doğal yöntemlerle kavrulması ve taş değirmenlerde öğütülmesiyle ortaya çıkan bu geleneksel lezzet şöleni Kocatepe Kahve ile evlerinize geliyor. %100 arabica çekirdeklerinin kullanıldığı Türk Kahvemiz ile hem dostluğun hem de kahvenin keyfini sürün. Nasıl içilir?: Köpüklü kahve Her fincan için iki çay kaşığı Kocatepe Türk Kahvesi’ni cezveye koyun Buzdolabından çıkmış içme suyunu her fincan için cezveye dökün Şeker durumuna göre şekerinizi atın Ateşi yakmadan önce de bütün malzemeleri iyice karıştırın Kocatepe Türk Kahve’nizi kısık ateşte pişirin ve asla karıştırmayın Tam kaynama anı geldiğinde Kocatepe Türk Kahve’nizi ocaktan alın Önce biriken köpükleri fincanlara dağıtın ve cezveyi ateşe yeniden yerleştirin Bir sonraki taşımda da fincanların yarısına gelecek kadar köpükle doldurun Diğer yarıları da kahve fincanınızın kenar kısımlarından dökün Bol köpüklü Türk Kahveniz Kocatepe lezzetiyle içime hazır… Farklı yöntemler: Sütlü Kocatepe Türk Kahvesi Türk kahvesinin yüzyıllar süren geleneksel içiminin yanında farklı alternatifler de mevcut. Bunlardan biri de sütlü Türk kahvesi… Kocatepe Türk Kahvesiyle de uygulayabileceğiniz bu yöntem ile kahveleriniz bol köpüklü, dostluklarınız uzun ömürlü olsun... Türk kahvesinin faydaları: - Nefes almayı kolaylaştırır - Kolesterolü düşürü - Ağrı kesici etkisi gösterir - Fiziksel olarak daha hissetmenizi sağlar

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 100 gr
Geri Bildirim Ver