Kobo Forma E-rdr

12.450 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kobo Forma E-rdr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kerim Kırtasiye Satıcı Ünvanı: KERİM SÖYLEMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2997540897000011 Vergi Kimlik Numarası: 7800146941
    Bu ürün Kerim Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kobo Forma E-Kitap Okuma Cihazı N782 Ergonomik eğime ve hafif bir tasarıma sahip Kobo Forma eOkuyucu, rahatlığıyla ön plana çıkıyor. Tek kollu tasarımı ve hafifliği ile konfor sunan Kobo Forma eOkuyucu, büyük ekranı, su geçirmezliği, yatay ve dikey mod seçenekleriyle kullanıcılara birinci sınıf bir deneyim yaşatıyor. Okuma deneyiminin sınırlarını zorluyor Kobo Forma'yı kullanırken sizi hikayenizde gezdirecek yeni sayfa çevirme düğmelerini deneyebilir, kitabınızı dikey veya yatay modda okuyabilir veya metnin yönünü otomatik olarak değişecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Kobo Forma, 8.0” HD Carta E Ink ekranıyla sizi bugüne kadarkilerden daha fazla okumanın içine çekiyor. İçten dışa HZO Protection korumasıyla su geçirmeyen ve kumsal, havuz ve küvette ıslanma için güvenli olan Kobo Forma’nın ayarlanabilir ön ışığı, gözlerinizi yormuyor. Yepyeni bir görünüm Aynı zamanda ücretsiz “Kobo” uygulaması ile kendi cihazınızda okuma deneyiminizi genişletebilir, nerede kaldığınızı her zaman hatırlayarak, yerinizi kaybetmenin önüne geçebilirsiniz. Akıllı telefon ve tablet için ücretsiz Kobo uygulaması, cihazlar arasında kolaylıkla geçiş yapmaya imkan tanıyor. Kobo Forma'ya özel, yumuşak pu derisiyle yapılan çok yönlü Kobo Forma Uyku Kapağı, hem elde hem de elleri kullanmadan okumaya izin veriyor. Kapağı açıldığında otomatik olarak uyanan ve kapandığında uykuya geçen Kobo Forma Uyku Kapağının siyah ve koyu mor renk alternatifleri bulunuyor. Teknik Özellikler Ekran: 8" 300 PPI E Ink Carta ekran, 1440?×?1920 çözünürlük Dokunmatik: Kapasitif dokunmatik RAM: 512 MB Depolama: 8 GB Çevre Birimleri/Arayüzler: Micro USB Bağlantı: Wi Fi Pil: 1200 mAh, haftalarca pil ömrü Su Geçirmezlik: IPX8 – 2 metre derinliğindeki suda 60 dakikaya kadar Ön Işık: ComfortLight PRO – Otomatik olarak ayarlanabilir renk ısısı Boyutlar (mm): 160 x 177.7 x 8.5 (tutma yeri kalınlığı) & 4.2 (ince tarafta kalınlık) Ağırlık: 197g Kutunun İçindekiler: USB kablosu

Ürün Özellikleri

  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kobo Forma E-rdr ile Pratik Okuma

Kobo Forma E-rdr, insanlığın yüzyıllardır sahip olduğu kitap okuma alışkanlığını teknolojinin gücüyle yepyeni bir forma kavuşturuyor. Teknolojinin önlenemez gelişimi karşısında değişiklik gösteren alanlardan biri de kitaplar oldu. Tamamen değişmese de dönüşüm haline olan bu sektörde e-kitaplar var olmaya başladı. E-kitap okuyucular arasında öne çıkan Kobo Forma taranmış olan baskılı kitapların sanal ortamda okumanıza imkân tanır. Böylece herhangi bir kâğıt harcaması olmadan, çevre dostu bir şekilde kitapları ve PDF tarzı belgeleri okuyabilirsiniz. E-kitapları okumak için bilgisayar, tablet veya telefon gibi online cihazlar kullanılsa da en uygun olarak görülen e-reader ya da e-okuyucu ismiyle bilinen ürünlerdir. E-reader sadece okumalarınız için geliştirilmiş ürünlerdir. Bu nedenle okuma deneyiminizi bambaşka bir boyuta taşıyacak olan Kobo Forma’yı seçenekleriniz arasında değerlendirebilirsiniz.

  • Eşsiz Bir Okuma Alışkanlığı
  • Okurken İşinizi Kolaylaştıran Özellikler
  • Fiziksel Kitap Yükünden Kurtulun

Kobo Forma E-rdr Sayesinde Az Alanda Çok Kitap

Kobo Forma E-rdr Sayesinde Az Alanda Çok Kitap

Alışılagelen şekilde kitap okumanın en büyük dezavantajı yer konusundadır. Ne kadar çok kitap alırsanız o kadar çok yere ihtiyaç duyarsınız. Bu durum özellikle de kitapları satın almayı tercih ediyorsanız evdeki alanınızın daralmasına neden olur. Bununla birlikte kitap okumayı sevdiğiniz seyahatlerde kitaplar için de ekstra bir alan yaratmak durumunda kalırsınız. Aynı şekilde gün içindeki hareketlerinizde de sürekli bir veya birkaç kitap taşımak zorunda olmak konforu bozan bir yüktür. Kobo Forma E-rdr bu noktada devreye girerek sizi tüm bu yüklerden kurtarır. Yüzlerce kitabı aynı anda tek bir cihazda buluşturan Kobo Forma büyük bir kolaylıktır. Depolama alanı sadece kitap için kullanıldığından tek başına dev bir kütüphane niteliğindedir. Gün içinde istediğiniz kitabı istediğiniz yerde okuyabilirsiniz ve gittiğiniz her yerde dilediğiniz kitaplar sizinle olur.

Kobo Forma ve Sunduğu Avantajlar

Kobo Forma ve Sunduğu Avantajlar

Kitap okuma alışkanlıklarını tamamen değiştiren e-reader, tıpkı diğer teknolojik aletler gibi pek çok seçeneğe sahip. Birçok markanın farklı modeller sunduğu bu alanda Forma e-rdr özellikleri sayesinde ön plana çıkmıştır. Kitap okumak için tablet veya telefonların yerine e-okuyucu almanızı daha avantajlı kılan niteliklere sahip. Bunların ilki sahip olduğu HZO Protection™ koruması sayesinde suya karşı dayanıklı olması. Havuz başından sahil kenarına her yerde gönül rahatlığıyla kitap okumanız için ideal. Ayrıca, aynı anda yanınızda taşımayacağınız kadar çok kitabı hafızasında muhafaza eder. Böylece depolama ve taşıma anlamında yaşanacak sıkıntıların önüne geçer. Bunların yanı sıra ürünün beraberinde gelen kılıf sayesinde ellerinizi kullanmadan da kitap okuyabilirsiniz. Kobo Forma uyku kapağı olarak isimlendirilen bu kılıf cihazınızı uyandırma ve uykuya geçirme işlemlerini hızlıca yapmanıza destek olur.

Forma E-rdr ile Konforlu Bir Okuma Deneyimi

Forma E-rdr ile Konforlu Bir Okuma Deneyimi

Kobo Forma, kitaba güçlü bir alternatif olmasını sunduğu kaliteli okuma deneyiminden alıyor. 8.0 boyutundaki ekranı hem yatay hem dikey şekilde okuma yapmanıza olanak tanır. Bununla birlikte göz sağlığınız açısından da tablete göre daha sağlıklıdır. Sadece okuma amacıyla üretildiği için verdiği ışık da bu noktada gözleri yormamayı hedefler. Okuma deneyimi konusundaki bir diğer katkıyı ise teknolojik anlamda akışı sağlayarak yapıyor. Telefon ve tabletler için de uyumlu olan Kobo uygulaması, tüm bu cihazlar arasında hızlı şekilde geçiş yapabilmenizi sağlar. Böylece geniş ve esnek bir kullanım alanına sahip olursunuz. Aynı zamanda kaldığınız yeri kaybetmemenizi sağlayan bu kullanışlı uygulama ücretli de değil. Burada sunduğu imkanları ve online kitapların baskı kitaplardan ucuz olduğunu düşünürseniz fiyat-performans açısından olumlu bir değerlendirme yapılabilir.