Knorr Mercimek Çorbası 76 gr X 12 Adet

239,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
150 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,95 TL
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Knorr Mercimek Çorbası 76 gr X 12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set.Uni.338
Geri Bildirim Ver

Knorr Mercimek Çorbası ile En Sevilen Çorbalar

Knorr mercimek çorbası, kış günlerinin kurtarıcısı olmak için olabilecek en pratik yönüyle sofralarınızda yerini almaktadır. Soğuk havalarla en iyi baş edebilme yöntemi sıcacık bir mercimek çorbası olabilir. Türk geleneklerinde sofrada ana yemekten önce çorba tüketilmesi önemli bir yer kaplamaktadır. Soğuğun sert ve keskin havasına karşın korunmak ve içinizi ısıtmak için ya da hastalığın ağrılı ve sancılı dönemine giriş yaptıktan sonra, Knorr mercimek çorbası harika bir seçenek olabilir. Knorr mercimek çorbası sizin için daha ilk yudumdan itibaren direnç sağlar ve iyileştirmeye başladığını hissedebilirsiniz. Ailenizin yanında hissettiğiniz, sıcak, güzel kokulu ve pratik çorba işinizi kolaylaştırmak ile kalmayacak ayrıca lezzetiyle beğeninizi de kazanacak. Knorr mercimek çorbası pratik tarifi ile ani misafirlerin kurtarıcısı olacak. Knorr mercimek çorbasının hazmı kolaydır ve yapımı pratiktir.

  • Yumuşak İçim
  • İpeksi Kıvam
  • Pratik Kullanım

Knorr Mercimek Çorbası Özellikleri

Sofraların değişmeyen kalitesi, sizi ev lezzetine bekliyor. Knorr mercimek çorbası içindekiler arasında yapay aroma vericiler ya da yapay renklendiriciler ve koruyucu ya da koruyucu katkı maddesi bulunmamaktadır. Hazırlanışında nem, hava ve ışığa karşı dayanıklı ve koruma sağlayan 3 katlı ambalajı ile satışa sunulmaktadır. Bu sayede tazeliğini koruyan ürünler ile harika lezzetlere ulaşabilirsiniz. Sofrasında klasik ve geleneksel tatlara yer vermek isteyenler için Knorr mercimek çorbası iyi bir tercih olabilir. "Mercimek" ve "Kara Şimşek" ile yakından tanınan bu hububat, Türkiye'de yetişen ve en yüksek besin değerlerine sahip olan ürünlerden biridir. Mercimek kırmızısı ve yeşili ile sofralara renk veren besleyiciliği ile vazgeçilmez tadı olan bir besindir. Knorr mercimek çorbası 76 gr yüksek lif içeriği ile kalın bağırsakların çalışmasını düzenleyerek sağlığınıza yardımcı olabilir. Zengin potasyum içeriği ile doğal bir yüksek tansiyon engelleyici olabilir.

Knorr Mercimek Çorbası İçeriği

Knorr mercimek çorbası kalori telaşı olmadan tüketebileceğiniz ve zengin lif içeriği ile tokluk sağlayarak en çok tok tutan çorbalardan biridir. Tokluk hissi ile daha az yeme isteği yaratan mercimek çorbası, kilo kaybetmenize yardımcı olabilir. Knorr mercimek çorbası besin değeri ile içerisindeki yardımcı B12, kalsiyum, demir gibi zengin değerler barındırarak cilde iyi gelebilir. Knorr mercimek çorbası sofralardaki yerini alırken size mutluluk bırakır. En sevilen çorbalardan biri olan mercimek çorbası, yediden yetmişe herkesin severek içtiği en güzel çorbalardan biridir. Mercimek çorbasının geçmişi bundan neredeyse 4000 yıl öncesine dayanmaktadır. O tarihten bu zamana kadar birçok baharatla ve yağla zenginleştirilmiş, içeriği en son ve en pratik şekliyle günümüze kadar gelmiştir. Knorr mercimek çorbası, gerekli içerikleri katılarak ve kurutularak sofranıza gelir, en iyi lezzeti size sunar.

Knorr Mercimek Çorbası Fiyatları

Kıtır ekmeklerle ve hafif kavrulmuş tereyağı ile çorbanın tadını bambaşka boyutlara taşıdıktan sonra ise size sadece keyfini çıkarmak kalır. Knorr mercimek çorbası koruyucu ve koruyucu katkı maddeleri kullanılmadan, özel olarak hazırlanmış ambalajlar ile size gelene kadar iyi şekilde korunmuş olur. Knorr mercimek çorbası nasıl yapılır sorusunu merak ediyorsanız; yapımı son derece basit ve kolaydır, uygulanışı için ambalaj arkasında yazan talimatlara uyarak enfes bir çorba hazırlayabilirsiniz. Knorr Mercimek Çorbası fiyatı her bütçeye uygun seçenekler içermektedir. Dilerseniz Trendyol üzerinden Knorr Mercimek Çorbası yorumları ve değerlendirmelerine ulaşıp diğer kullanıcıların deneyimlerine göz atabilirsiniz. Knorr mercimek çorbası 76 gr X 12 adet SET.UNİ.338 ürününü hemen sipariş verebilirsiniz. Mercimek çorbası soğuğun bünyenizde bıraktığı, sağlığınızda yarattığı yıkıcı etkiyi en aza indirmek için en pratik şekilde sofralarınızda yerini alabilir.