Knorr Demi Glace Sos 1000 Gr

295 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Knorr Demi Glace Sos 1000 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOLOĞLU GIDA Satıcı Ünvanı: KOLOĞLU İNŞAAT GIDA DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0575046772900001 Vergi Kimlik Numarası: 5750467729
    Bu ürün KOLOĞLU GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Knorr Demi Glace Sos ile tencere ve fırın yemekleri için de birçok farklı et sosu hazırlayabilirsiniz. Knorr ile 13 litre Demi Glace Sos, 48 saat yerine 10 dakikada hazırlanır. Standart lezzet ve enerji tasarrufu sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Knorr Demi Glace Sos 1000 gr

Fransız mutfağının klasik soslarından biri olan demi glace sos, içerdiği sebze suyu konsantreleri ile besleyici ve vitaminli olması ile ön plana çıkar. Bu lezzetli ürün, tüm dünyada bilinir ve usta şefler tarafından sıklıkla kullanılır. Knorr tecrübesi ve hüneri ile hazırlanan Knorr demi glace sos 1000 gr, yemeklerinize yoğun lezzet katar. Her gurme müşterinin mutfağında olması gereken bu ürün, kırmızı et ve tavuk yemekleri için idealdir. Fırın yemeklerinde de gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Yapımı oldukça zahmetli olan bu sosu hazırlamak, normal şartlarda hayli uzun sürer. Ancak paketlenmiş bu ürün sayesinde, bu harika ürünü pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Bu ürün sayesinde 13 litre demi glace sosu, 48 saat yerine sadece 10 dakikada hazırlayabilirsiniz. Bu sayede aynı lezzeti alırken, enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

  • Knorr lezzeti
  • Avantajlı gramaj
  • Pratik hazırlama

Damak Tadınıza Uygun Knorr Demi Glace Sos 1000 gr

Damak Tadınıza Uygun Knorr Demi Glace Sos 1000 Gr

Knorr demi glace sos içeriğinde; sebze suyu konsantreleri, domates tozu, havuç tozu, kurutulmuş ve öğütülmüş soğan gibi vitaminli malzemeler bulunur. Bu ürün ile hem damak tadınıza uygun hem de besleyici bir yemek eşlikçisi elde edebilirsiniz. Bu yemek eşlikçisi özellikle bonfile gibi kırmızı et yemeklerinde tercih edilir. Aynı zamanda, kırmızı et tüketmeyen kişiler, bu ürünü beyaz etli yemeklerde de kullanabilir. Akıcı, yoğun kıvamlı ve parlak görünümlü bir üründür. Bu dünyaca bilinen meşhur sos yoğun kıvamı, akıcılığı ve lezzeti ile kullananlardan tam not alır. Fırın ve tencere yemeklerinde de kullanılabilir. Bu yemek eşlikçisi ürün, farklı aromalar denemek isteyen ve mutfakta çeşitlilik arayanlar için ideal bir ürün seçimidir. Ayrıca, birbirinden farklı lezzetler elde etmek için temel bir sos olarak kullanılabilir..

Akıllarda Yer Eden Knorr Demi Glace Sos 1000 gr

Akıllarda Yer Eden Knorr Demi Glace Sos 1000 Gr

Yaptığınız et yemeklerinde kullanabileceğiniz sos demi glace, tadı ve farklı aroması ile akıllarda kalır. Yiyenlerin memnun kalıp, tarif soracağı bu yemek eşlikçisi hem tadı hem de sunumu ile beğeni toplar. Yoğun kıvamının yanı sıra akıcı ve parlak görünümlü bir üründür. Baz olarak kullanılabilir ve çok çeşitli soslar hazırlamanıza olanak sağlar. Ünlü restoranlarda, hünerli şeflerin büyük miktarlarda hazırlayıp dondurduğu bu ürün, artık rahat bir şekilde evlerinize girebilir. Esasında 48 saat süren zahmetli bir yapım aşaması vardır. Ancak bu ürün sayesinde evlerinizde 10 dakikada hazırlanabilir. Pratik hazırlanışı ile zamandan ve enerjiden tasarruf sağlar. Knorr demi glace 1000 gr, kalitesi ve büyük gramajı ile uzun süre bir çok yemekte kullanım olanağı sağlar. Davet yemeklerinde, bayram sofralarında ve özel günlerde kullanabileceğiniz bir üründür. Misafirlerinize gönül rahatlığıyla sunabilirsiniz.

Avantajlı Knorr Demi Glace Sos 1000 gr Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Knorr Demi Glace Sos 1000 Gr Fiyatı ve Yorumları

Demi glace sos, klasik Fransız mutfağı ürünlerinden biridir. İçeriğindeki faydalı malzemelerden gelen rengi nedeniyle kahverengi sos olarak da bilinir. Dünya mutfağında bilinen, ünlü restoranlarda yer edinmiş bir lezzettir. Lezzeti yanı sıra zahmetli yapım süreci ile de bilinir. İçerisindeki malzemeler ve uzun yapım süreci fiyatının belirlenmesinde önemli rol oynar. Bu ürünün fiyatı; pratik hazırlanma sürecine ve lezzetine bağlı olarak belirlenir. Knorr demi glace sos 1000 gr fiyatı ürünün lezzeti ve pratikliği ile uygun ve erişilebilirdir. Avantajlı gramajı ve uzun süre kullanılabilir olması ile beğeni toplar. Demi glace sos Knorr kalitesi ile sunulduğunda yemeklerinize tat katar. Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz bu ürün, yemek sofralarınıza farklı bir lezzet ve aroma getirir. Ürün hakkında yapılan müşteri yorumlarından yararlanarak farklı tarifler edinebilirsiniz.