Knmaster Türkiye Bayrağı Tasarımlı Damlalı Alüminyum Sticker

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Knmaster Türkiye Bayrağı Tasarımlı Damlalı Alüminyum Sticker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaan Elektronik Satıcı Ünvanı: KAAN BATIBEKİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1347846221800017 Vergi Kimlik Numarası: 1500492355
    Bu ürün Kaan Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye Bayrağı Tasarımlı Damlalı Alüminyum Sticker Uzun · Sert veya yumuşak yüzeyli aksesuarlarınızda, aracınızın ve motorunuzun karenajında, plastik yüzeylerinde, camda ve daha birçok yerde kullanabilirsiniz. · Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir. Uygulanan yüzeye veya boyaya zarar vermez. · Uygulanan yüzeyin temiz ve kuru olması gerekir. · Çift taraflı bant yapışkanı vardır. · Uygulama sırasında tüm yapışkanın etiket arkasında kaldığından emin olun. · Yapışmanın başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için etikete zarar vermeden sert bir cisimle üstünden geçebilirsiniz. · Etiketin yapışmadığı durumlarda orta derece sıcaklıkta saç kurutma makinası ısısına maruz bırakarak tekrar işlem yapabilirsiniz. · Uygulanan yüzeye tam yapışması için 24 saate kadar bekletmelisiniz. · Temizleme işlemlerinde kuru veya hafif nemli bez kullanınız. · Etiketinizi, sıklıkla sürtünme yaşanabilecek alanlarda kullanmanız, aşınma yaparak kullanım ömrünü azaltır. Ürün Özellikleri: · Malzeme: Alüminyum · Boyut: 10 x 2.5cm · Marka: Knmaster Paket İçeriği: · 1 Adet Türkiye Bayrağı Tasarımlı Alüminyum Sticker Teslimat Bilgileri: · Hafta içi saat 16.00’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. · Cumartesi günü saat 12.00’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
Geri Bildirim Ver