3
Bagaj Kapağı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

KNK Oto Araç Bisiklet Taşıma Aparatı 2 Bisiklet Kapasiteli

758 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
761,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

KNK Oto Araç Bisiklet Taşıma Aparatı 2 Bisiklet Kapasiteli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALGELSİN ARSVİSİON GROUP Satıcı Ünvanı: BAYRAM ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1960769952400001 Vergi Kimlik Numarası: 0810291595
    Bu ürün ALGELSİN ARSVİSİON GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Bisiklet kapasitesi 2 adettir. (bisiklet boyutlarına göre 3 adet taşınabilir) *Ürün ölçüleri: 55 Cm x 11,50 Cm x 67 Cm. (kapalı hali) *Max taşıma kapasitesi 40 kg dır *Yerli ve yabancı bütün araçlara uyumludur *Sedan , Hatchback (hb) , Station Wagon (sw) , Jeep , Hafif Ticari Araçlara Uyumludur *Fırın boyadır *Siyah renktir *Montajı kolaydır Uygulama: * Bisiklet bagajı 6 adet halat ve bunlara bağlı 6 adet tokadan araçlarımızı bagaj kapağının üst kısmına, yan kısmına ve aracınıza göre kapağın altına yada tamponun altına veya çekme halatı demirine bağlanır. * Bisikletin asıldığı araç tipine göre ayarlama aparatı ve tampona dayama bariyerleri şeklindeki kısımlardan ibarettir. * Bu ürün kullanılmadan önce uygun şekilde montajlanmalıdır. Yanlış montaj tehlikeye sebebiyet verebilir. Yanlış montaj bisiklet taşıyıcısına, bisikletlere, arabanıza ve diğer araçlara zarar verebilir. Birçok araca rahatlıkla montaj yapılır
  • ama yine de uymayacağı bagaj tipleri ve araçlar olabilir. Talimatlara uygun bir şekilde montaj yapılırsa, aracınıza zarar vermez.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
Geri Bildirim Ver