Genel Markalar Klkd580p Profesyonel Sds Plus Kırıcı Delici 1100watt 6j

10.500 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Klkd580p Profesyonel Sds Plus Kırıcı Delici 1100watt 6j

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: güven doğrama Satıcı Ünvanı: HASAN KARAÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Vergi Kimlik Numarası: 5070212900
    Bu ürün güven doğrama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KLPRO KLKD580P 1100Watt 6J Profesyonel SDS-Plus Kırıcı/Delici Yüksüz hızı 300-760 dev/dk. Darbe oranı 1900-4800 darbe/dk. Tek darbe gücü 6 Joule Uç tutucu SDS – Plus Maksimum Delme Kapasitesi (Ahşap) 30mm, (Metal) 13mm, (Beton) 32mm 3 Çalışma konumu Delme, darbeli delme, kırma Salınımlı tutma kolu içeren Aktif Titreşim Kontrol sistemi sayesinde olağanüstü az titreşim Pnömatik mekanizma ile daha yüksek darbe gücü ve sert malzemede yüksek performans Darbe stopu ahşap, çelik ve seramikte delme ve vidalama özelliği Emniyet debriyajı uç sıkışmasında ortaya çıkabilecek yüksek torklu sekmeyi önler Beton ve taşta 32mm çapa kadar dübel ve bağlantı delikleri delmek için uygun özel dişli mekanizması Tüm uygulamalar için üç farklı çalışma modu Darbesiz delme, darbeli delme ve kırma özelliği Darbe özelliği taş, tuğla, seramik ve betonda darbeli delme ve kırma için uygundur Mükemmel dönme ve darbe hızı yüksek verimlilik sağlar Farklı malzemede değişik çapta delik delmeye ve kırmaya yardımcı olan tetik üzerinden ayarlanabilen elektronik hız daha fazla kontrol sağlar Kompakt tasarım tek elle rahat kullanım ve dar alanlara erişim sağlar Yan tutma kolu kullanım kolaylığı sağlar Derinlik çubuğu istenilen derinlikte delik açmaya yardımcı olur İş sahasında güvenli depolama için ağır hizmet tipi çanta Ağırlık 5,6 Kg Profesyonel Kullanıma uygundur HN TEKSTİL Bünyesinde üretilen ürünler firmamızın garantisi altındadır. Ürün kullanımı gerçekleşmediği sürece iade ve değişim yapmanız artık çok kolay. Ürünlerimiz görseller ile birebir aynı gelmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Elektrikli
  • Darbe Gücü 2,5-3
  • Uç Yuvası SDS
Geri Bildirim Ver

Klpro Klkd580P 1100 watt 6J Profesyonel Sds-Plus Kırıcı / Delici

Evlerde tadilat ve dekorasyon yaparken matkap, olmazsa olmazlardandır. Delici, kırıcı ve tornavida gibi çok çeşitli işlevlere sahip bu el aleti oldukça kullanışlıdır. KLPRO KLKD580P 1100watt 6j Profesyonel SDS-plus kırıcı/delici KLD580P matkap üç aşamalı özelliği sayesinde ev, iş yeri ve birçok alanda inşaat işlerinde kolaylık sağlar. Ahşap beton ve metal gibi malzemeleri delerken yüksek performansı sayesinde fazla güç kullanımına gerek duymaz. Dizaynı ve işlevsel parçalarıyla uyumlu olan KLPRO KLKD580P 1100watt 6j Profesyonel SDS-plus kırıcı/delici dekorasyon ve inşaat işlerinde olduğu kadar mobilya montajı gibi farklı işler için kullanılabilir. Ayarlanabilir dönme hızı sayesinde şarjlı tornavida işlevini de yerine getirir. Titreşimi aza indiren aktif titreşim kontrol teknolojisi sayesinde delme ve kırma işini yaparken sizi yormaz.

  • Ayarlanabilir dönme hızı
  • Yüksek darbe oranı
  • Kontrol kolaylığı

KLPRO KLKD580P SDS-plus Kırıcı / Delici Özellikleri

KLPRO KLKD580P SDS-plus Kırıcı/delici Özellikleri

Kullanımı kolay KLPRO KLKD580P SDS-plus kırıcı/delici ile yorulmadan uzun süre çalışmanın keyfini çıkarabilirsiniz.Yüksüz hızı dakikada 300 ila 760 devire çıkar. Darbeli olan matkap dakikada 1900 ile 4800 darbe yapabilir. Ahşap beton ve metal gibi yüzeyleri 6 joule darbe gücü ile delebilir. Darbesiz olarak kullanma imkanı vardır. Seramik gibi zeminlerde delme yaparken darbe stop özelliği sayesinde sekmeyi aza indirir. KLPRO kırıcı/delici darbeli delme, darbesiz delme ve kırma özelliği ile birçok alanda kullanım imkanı sağlar. Aktif titreşim kontrol özelliği sayesinde salınımlı tutma kolunun da yardımıyla darbeli kullanımda titreşimi mümkün olduğunca aza indirir. Teknolojik pnömatik mekanizması daha yüksek darbe gücü ile çalışmasına imkan verir. Kolay taşınabilir matkap çalışma alanlarında fazla yer kaplamadan kolaylıkla depolanabilir. Güvenlik için taşıma çantasıyla saklanması tavsiye edilir.

KL Kırıcı Delici Matkap Tasarımı

KL Kırıcı Delici Matkap Tasarımı

KL kırıcı delici matkap tasarımı birçok alanda kullanıma uygun olan pratik bir ürün olarak sunulur. KLKD580P SDS-plus matkap ile büyük ya da küçük pek çok işinizi kolaylıkla halledebilir ve kutusu ile muhafaza edebilirsiniz. Yüksek performansı ile tüm işlerinizi kısa zamanda halledebileceğiniz bu ürün, aynı zamanda uygun fiyatlı bir seçenek olarak da sunulur. KLPRO KLKD580P1100watt 6J profesyonel SDS-plus kırıcı/delici fiyatları incelendiğinde birçok bütçeye uygun olduğu rahatlıkla görülebilir. Siz de bu ayrıcalıklı ürüne sahip olarak tüm işlerinizi kısa zamanda pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Aynı zamanda kaliteli bir ürün olduğundan uzun yıllar sizinle kalacak bir alete sahip olursunuz. Güçlü darbe özelliği ile ister taş isterseniz de beton ya da tuğlaları kolaylıkla parçalayabilirsiniz. Böylece KL kırıcıyı satın alarak zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Kullanışlı ve Pratik Sds Plus Kırıcı Delici Uygun Fiyatlarla

Kullanışlı ve Pratik Sds Plus Kırıcı Delici Uygun Fiyatlarla

SDS plus kırıcı delici aletinin hem darbeli hem de darbesiz delme özelliği ile o an yapacağınız işleme uygun bir versiyonunu çalıştırabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce KLPRO KLKD580P1100watt 6J profesyonel SDS-plus kırıcı/delici yorumları inceleyerek fikir edinebilir ve ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Birçok müşterinin memnun kaldığı bu eşsiz tasarım ve üst düzey performans sağlayıcı alet ile tüm işlerinizi kısa zamanda halledebilirsiniz. Siz de KLPRO KLKD580P1100watt 6J profesyonel SDS-plus kırıcı/delici kullananlar arasında yer alabilir ve uygun fiyatlı matkap avantajından faydalanabilirsiniz. Darbeli, darbesiz ya da kırma özelliğini aktif ederek ihtiyacınız olan şekilde kullanabilirsiniz. Darbe için özel stobu ve çelik, ahşap gibi yüzeyleri vidalayabilme özelliği de mevcuttur. Siz de Trendyol üzerinden sipariş ederek demonte gelen ürünlerinizi monteleme ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.