KLPRO Kltct16 Orta Boy Bez Alet Taşıma Çantası

740 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KLPRO Kltct16 Orta Boy Bez Alet Taşıma Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Makinekapinda Satıcı Ünvanı: SELAHİTTİN ERSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3700178841
    Bu ürün Makinekapinda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - KLPRO KLTCT16 Orta Boy Bez Alet Taşıma Çantası - Çok yüksek kalite su geçirmez iç ve dış kumaş, - Çoklu iç ve kapaklı dış cepler, - Metal destekli fermuar sistemi, - Dayanıklı köşeler gövdeyi dik tutar, - Kuvvetlendirilmiş taban ve gövde, - Ped destekli, metal bağlantılı dokuma omuz askısı, sağlam dokuma tutma sapları, - Metalle bağlantılı askı aparatı, - Perçinle güçlendirilmiş bağlantı noktaları, - Ölçüleri 36x22x31cm

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 754 g
  • Genişlik 36 cm
  • Yükseklik 31 cm
  • Derinlik 22 cm
Geri Bildirim Ver

KLPRO Kltct16 Orta Boy Bez Alet Taşıma Çantası

Taşıma çantaları içlerine yerleştirilen ürünlere göre değişiklik gösteren aksesuarlar olarak dikkat çekmektedir. Kullanıcıların kıyafet, bilgisayar veya kişisel eşyalarını depoladıkları çantalar kendi aralarında model ve tasarımları ile değişiklik göstermesine karşın makine, alet veya cihazların taşınabilmesi için de değişiklik gösteren ebat ve tasarımlara sahip taşıma çantaları bulunabilmektedir. Kullanıcıları tarafından farklı amaçlara hitap eden taşıma çantaları bez, plastik, metal veya kumaştan imal edilebilmektedir. Özellikle inşaat alanında kullanılan makinelerin taşınabilmesi için kullanan çantalar yüksek kaliteli plastik veya bezlerden imal edilirken içine yerleştirilen ürüne göre değişiklik gösteren ebatlara ve iç hacme de sahip olabilmektedir. Klpro kltct16 orta boy bez alet taşıma çantası yüksek kaliteli bezlerden imal edilmeleri nedeniyle adından söz ettiren ürünlerden bir tanesidir. Standart üretimlere sahip olmalarına karşın çok sayıda makine, alet veya cihazın ebatlarına göre üretilmektedir.

  • Yüksek kaliteli üretim
  • Geniş kullanım alanı
  • Uygun fiyat

KLPRO Tarihçe ve Alet Taşıma Çantası

KLPRO Tarihçe ve Alet Taşıma Çantası

1974 tarihinde Kale Hırdavat ve Makine A.Ş. olarak kurulan ana firmanın makine ve alet üretimlerini üstlenen KLPRO, geniş ürün çeşitliliği ve kalitesi ile dikkat çekmektedir. 20’den fazla ürünün üretimini yapan KL markası tarafından makine ve cihaz üretiminin yapılabilmesi için kurulan KLPRO kalitesi ve üstün donanımları ile alanında öncü markalardan birisidir. Üretimlerinde kullanıcıların yaptığı işlemin süresini kısaltmayı amaçlayan KLPRO son teknoloji cihazlar ile çok sayıda makinenin üretimini üstlenmektedir. Ergonomik tasarımları ile uzun süreli kullanımlarda bile dikkat çeken marka inşaat alanından ziraat alanına kadar çok sayıda aletin üretimi yapmaktadır. Türkiye’de alanında öncü olan markalardan birisi olan KLPOR aynı zamanda dünyanın pek çok ülkesine de ürün gönderimi yapabilmektedir. Alet taşıma çantası markanın üretimleri arasında genel kalitesi ve kullanışlılığı ile adından söz ettirmektedir. Geniş Klpro kltct16 orta boy bez alet taşıma çantası kullanımı sayesinde çok sayıda cihaz, makine ve aletin depolanmasına ve taşınmasına yardımcı olabilmektedir. Klpro kltct16 orta boy bez alet taşıma çantası içeriğinin kalitesi sayesinde herkesin dikkatini çeker.

Klpro Kltct16 Orta Boy Bez Alet Taşıma Çantası Özellikleri

Klpro Kltct16 Orta Boy Bez Alet Taşıma Çantası Özellikleri

Klpro kltct16 orta boy bez alet taşıma çantası özellikleri ve kullanımları ile dikkat çeken üretimler arasında yer almaktadır. Markanın standart alet taşıma çantalarından birisi olan model çok sayıda aletin ebatları göz önünde bulundurularak üretilmektedir. Markanın çanta üretimlerinde orta boy çantalar kategorisinde yer alan ürün yüksek kaliteli ve su geçirmez kumaştan imal edilmektedir. Çok sayıda iç ve dış bölmeye sahip olan ürün alet veya makineye ek olarak aparat gibi minimal parçalarında depolanmasına olanak sağlamaktadır. Kuvvetlendirilen gövdesi sayesinde dik bir yapıya sahip olan çanta tabanının da sert olması nedeniyle deforme olmamaktadır. orta boy bez alet taşıma çantası metal askısı sayesinde taşıma konusunda da avantajlara sahiptir. Perçemlerle güçlendirilmiş bağlantı noktaları ağır aletlerin taşınmasında bile ürünün deforme olmasını engellerken alet taşıma çantası 36x22x31 santimetrelik ebatlara sahiptir.

Klpro Kltct16 Orta Boy Bez Alet Taşıma Çantası Yorumları

Klpro Kltct16 Orta Boy Bez Alet Taşıma Çantası Yorumları

Klpro kltct16 orta boy bez alet taşıma çantası yorumları ve değerlendirmeleri ile adından söz ettiren ürünler arasında yer almaktadır. Trendyol üzerinden satışa sunulan ürün çok sayıda yorum ve değerlendirmeye de sahiptir. Yapılan yorumların olumlu, değerlendirme notlarının yüksek olması ürünü satın almak isteyen diğer müşteriler için referans niteliği kabul edilmektedir. Klpro kltct16 orta boy bez alet taşıma çantası kullananlar tarafından yapılan yorumlar arasında iç ve dış bölmeler başta olmak üzere, kullanım, dayanıklılık, sağlamlık, kalite ve ek özellikler sıklıkla yorumlanırken kullanıcı deneyimleri ve fiyatları hakkında da çok sayıda yorum bulunabilmektedir.