Genel Markalar Kl Pro Kltce25 Teknisyen Takım Çantası.

912,69 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.420 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kl Pro Kltce25 Teknisyen Takım Çantası.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bahçepark Satıcı Ünvanı: AYŞE YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3073932087200015 Vergi Kimlik Numarası: 9670034368
    Bu ürün bahçepark tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok yüksek kalite su geçirmez kumaş
  • Özel metal fermuar baslıkları
  • Metalle desteklenmis askı aparatı
  • Laptop ve tabletler için ped destekli bölme
  • Genis depolama ve tasnif imkanı için 16 adet farklı bölme
  • Saglam dokuma tutma sapları
  • Ölçüler
  • 39,5 x 34 x 14,5 cm
Geri Bildirim Ver

KLPRO Kltce25 Bez Teknisyen Takım Çantası

İnşaat, sanayi, tersane, sanayi vb. her daim kullanılan el aletlerine olanak sağlayan takım çantası, geniş bölmeleri ve cepleri ile daha fazla ürün taşıma olanağı sunar. Takım çantası ayrıca, üretim aşamasında yırtılmayı önlemeye yardımcı olan ek bir katmanla daha ağır yük taşıma kapasitesi elde etmek için tasarlanmıştır. Teknisyen takım çantası, esnekliği ve yapısı nedeniyle kullanım için idealdir. Profesyoneller için mükemmel bir çözüm sunar. KLTCE25, onarım için kullanılan alet ve ekipmanların düzenlenmesi ve taşınması için benzersiz çözümlerden biridir. Kullanım kolaylığı açısından hafif ve esnek olmakla birlikte isteğe bağlı kaliteli malzemelerden üretilmektedir. Ürün, taşıma sırasında kolaylık sağlamak için tasarlanmıştır. Aletlerinizi her an yanınızda bulunduran bu model, hafiflikleri ve ergonomik yapıları sayesinde hareket özgürlüğünüzü kısıtlamaz. Profesyonelce dokunmuş çanta, aletlerinizi düzenlemenize yardımcı olur ve birçok bölmesi ve farklı bölmeleri sayesinde yanınızda taşıması kolaydır.

  • Hafif ve Esnek Malzeme
  • Geniş Hacimli
  • Kaliteli ve Dayanıklı

KLPRO Kltce25 Bez Teknisyen Takım Çantası Özellikleri

KLPRO Kltce25 Bez Teknisyen Takım Çantası Özellikleri

Bez teknisyen çanta fiyatı kullanılan malzemelere, markaya, profesyonellik düzeyine ve eklenen fonksiyonel bölmelere göre değişir. Anında taşınabilir bazı el aletleri de dahil olmak üzere pek çok malzemenin sığabileceği şekilde üretilen takım çantası fiyatı oldukça makul rakamlar arasında yer almaktadır. Klpro takım çantası uygun fiyatıyla bu seçenekler arasında yer alan ürünlerden biridir. Uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken bu ürün kullanıcıların favori ürünleri arasında yer alır. Kullanılan aletler meslek grubuna veya kullanım yerine göre de değişebileceğinden, belirli mesleklere özel genel alet türleri vardır. Teknisyenler bu sıralamada yer almaktadır. Teknisyenler ihtiyaçlarına ve zevklerine göre bu çantaya geçiş yapabilmektedir. Klpro kltce25 bez teknisyen takım çantası özellikleri, çok hacimli aletlerden çok fonksiyonel aletlerin yerleştirilebileceği bir yapıya sahiptir. Temel işlemleri gerçekleştirmek için gerekli tüm araçları ve çeşitli ebatlardaki malzemeleri içinde bulunduran teknisyen çantası, en çok kullanılan alet çantalarından biridir.

KLPRO Kltce25 Bez Teknisyen Takım Çantası İçeriği

KLPRO Kltce25 Bez Teknisyen Takım Çantası İçeriği

Bu çanta teknisyenler arasında popülerdir. Bir sırt çantası olarak düşünüldüğünde, dizüstü bilgisayarlar ve A belgeler için ayrı bölmelere de sahiptir. Sırt çantası, iç, ön ve yanlarda küçük aletler için erişimi kolay bölmeler içerir. Çantayı bırakmanın mümkün olmadığı, ancak iki elin de serbest olması gerektiği durumlarda, Klpro kltce25 bez teknisyen takım çantası kullanımı kurtarıcı bir işlev görür. Kullanım alanına göre bu çanta, sırt çantası veya bel çantası olarak düşünülebilir. Özellikle inşaat ve elektrik gibi işlerde bu takım çantası, küçük alet ve malzemeler için rahatlık ve pratiklik sağlar. Belirli bir alet veya ekipman için geliştirilmiş olan bu çanta oldukça pratik bir kullanım sağlar. Klpro kltce25 bez teknisyen takım çantası içeriği oldukça kaliteli ve dayanıklı materyallerden üretilmiş olmasından dolayı teknisyenlere uzun süreli kullanım sağlar.

KLPRO Kltce25 Bez Teknisyen Takım Çantası Fiyatı ve Yorumları

KLPRO Kltce25 Bez Teknisyen Takım Çantası Fiyatı ve Yorumları

Anahtarları tutmak için tasarlanmış küçük bir cep, altıgen anahtar veya farklı boyutta vidalara sahip bölmelere sahiptir. Vida çantası ürünleri gibi bu takım çantası da büyük bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu çanta ideal ebatta olduğu için daha büyük malzeme çantası ürünlerinin içine de yerleştirilebiliyor. Taşınabilir takım çantaları kadar alet, edevat ve hırdavat malzemeleri için tasarlanan bu model de güçlü bir alternatif oluşturuyor. Kendine has çalışma alanı olan teknisyenlerin, bu model sayesinde çok daha fazla alet ve edevatı daha sistemli biçimde istiflemesi mümkün olabiliyor. Klpro kltce25 bez teknisyen takım çantası ile pek çok malzemeyi düzgün biçimde bir arada tutmak mümkün olabiliyor. Bunların yanı sıra güvenilir alışverişin adresi olan Trendyol üzerinden daha Klpro kltce25 bez teknisyen takım çantası yorumları ve fiyatına göz atabilirsiniz.