KLPRO Kl Pro Klpj7171 720watt 150mm Profesyonel Orbital Polisaj Makinesi

4.050 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.555 TL
5.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.568,24 TL
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999,33 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KLPRO Kl Pro Klpj7171 720watt 150mm Profesyonel Orbital Polisaj Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BirikimTTHirdavat Satıcı Ünvanı: BİRİKİM TT HIRDAVAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0177054226600001 Vergi Kimlik Numarası: 1770542266
    Bu ürün BirikimTTHirdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KL PRO KLPJ7171 720Watt 150mm Profesyonel Orbital Polisaj Makinesi Yüksüz hızı 0-2100-5500 dev/dk. Maksimum Disk çapı 150mm Mil bağlantı dişi M14 Hızlı ve yüksek kaliteli son kat işleri için elektronik hız ayarı Elektronik hız ayarı sayesinde hassas uygulamalarda kullanılan malzemeye göre en uygun hız kontrolü Çeşitli uygulamalarda daha fazla rahatlık ve kontrol için üç konumlu yan tutma kolu Yüksek kaliteli komütatör ve dayanıklı kömür sayesinde uzun dayanıklılık sağlar Metal dişli kutusu aletin dayanıklılığı ve kullanım ömrünü arttırır Mil kilidi ile hızlı aksesuar değiştirme 3 konumlu yan tutma kolu kullanım kolaylığı sağlar İstem dışı çalıştırmayı önleyen güvenli tetik sistemi Kolay ve hızlı kömür değiştirme sistemi Profesyonel Kullanıma uygundur Ağırlık 2,8Kg

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1 -9 Watt
  • Tip Elektrikli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

KLPRO Klpj7171 150mm Profesyonel Orbital Polisaj Makinesi

Günlük hayatta önemli bir yer tutan araçların bakımları çeşitli ürünler kullanılarak özenle yapılmaktadır. Otomotiv alanının seçkin ürünlerinden biri olan polisaj makinesi size rahat bir kullanım sağlar. Otomobilin farklı bölgelerinin parlatılmasıyla ilgili parçalar, otomobil tutkunlarının en büyük yardımcısı oluyor. Sert hava şartları, uzun kullanım süreleri ve çarpışmalar nedeniyle otomobiller yıpranmaya başlar. Bu ürün sadece Türkiye'de değil, dünyanın birçok farklı ülkesinde de kullanılıyor. Sağlam dokusuyla dikkat çekiyor. Bir mühendislik ürünü olarak işlevini uzun süre sürdürmeyi hedefleyen Klpro klpj7171 720watt 150mm profesyonel orbital polisaj makinesi, kaliteli malzeme kullanımı sayesinde üretilmektedir. Her türlü dış etkene dayanabilen model aracınızın uzun yıllar bakımlı kalmasında önemli yer tutar. Bu cihazın sorunsuz ve sessiz çalışmasına özellikle dikkat edilir ve otomotiv endüstrisini bir üst seviyeye taşır. Kusursuz araç bakım çalışmasını sağlayan ve otomobilinizi ömrünü uzatan KLPJ7171 kodlu ürün, kullanıcıların işlerini istedikleri zaman yapmalarını sağlar.

  • Güçlü Motor
  • Sessiz Çalışma
  • Hafif ve Tutuşu Kolay

KLPRO Klpj7171 720watt 150mm Profesyonel Orbital Polisaj Makinesi Özellikleri

Profesyonel orbital polisaj makinesi pek çok alanda kullanılır. 720 Watt değerlerinde çalışan cihaz metal yüzeylerin temizliği açısından etkilidir. Elektrik akımı yardımıyla devreye giren ürün, uzun kablosuyla beraber geniş bir alanda çalışmanıza olanak sağlar. Ürün size kullanım kolaylığı sağlar. Bu model, işlevsellik konusundaki iddialarını kanıtlıyor. Çalışması için gerekli enerjiyi elde eden polisaj makinesi, otomotiv endüstrisinde sıkça kullanılan cihazlar arasında kabul edilmektedir. Cihazın boyutuna ve ağırlığına göre tasarlanan yapısı, kullanımda daha fazla işlevselliğe katkı sağlıyor. Basınç seviyesi kontrolüne izin veren ayarlanabilir hıza sahip Klpro klpj7171 720watt 150mm profesyonel orbital polisaj makinesi özellikleri, gelişmiş tasarımı ile öne çıkıyor. Ayarlanabilir düşük veya yüksek hız, cihazın çalışma stilini ayarlamayı kolaylaştırır. Bu model, birçok kişi tarafından desteklenmekte ve en üstün özellikleri ile hizmetinize sunulmaktadır. Kütle, ağırlık ve şekil açısından uyumlu özelliklere sahip ekipmanla olan ürün, kullanıcılar açısından zaman kazandırır.

KLPRO Klpj7171 720watt 150mm Profesyonel Orbital Polisaj Makinesi Kullanımı

Günümüzde birçok alana fayda sağlayan Klpro klpj7171 720watt 150mm profesyonel orbital polisaj makinesi içeriği, kullanıcıların ihtiyaç ve gereksinimlerine göre tasarlanıyor. Tüm ayarları kendisi yapan polisaj makinesi, kullanıcıya kullanışlı ve tam fonksiyonel bir işlem sunar. Yüzeyin özelliklerine göre gerekli ayarlamaları yapan ürün ideal ölçülerde tasarlandığı için beğenilmektedir. Ayrıca profesyonel kullanımlar için tercih edilmektedir. Model, otomotiv dünyasının kurtarıcıları olarak kabul ediliyor. Boyalı yüzeyin cilalanması ve parlatılması işlemini tamamlayan ürün, kullanıcılardan yüksek düzeyde onay alır. Klpro klpj7171 720watt 150mm profesyonel orbital polisaj makinesi kullanımı kullanıcıyı yormamak adına pratik bir tasarıma sahiptir. Ürün, üstün performansları ile gönülleri fethediyor. Evde kişisel kullanım için de ideal olan bu polisaj makinesi üstün bir tasarıma sahiptir. Hafif ve tutması kolay olacak şekilde tasarlanan cihaz, kullanıcı konforunu her zaman sağlar.

KLPRO Klpj7171 720watt 150mm Profesyonel Orbital Polisaj Makinesi Yorumları ve Fiyatı

Bu ürün, güvenli kullanımıyla herkes tarafından takdir edilmektedir. Kolay taşınabilirliği ve farklı alanlardaki etkinliği sayesinde ürün, mevcut tüm lekelerin çıkarılmasını garanti eder. Her an her yerde imdadınıza yetişen model özellikle küçük detayları olan işlerde oldukça kullanışlıdır. Bir noktaya takılmadan hareket etmenizi sağlayan makine, fonksiyonelliği ile farkını ortaya koyuyor. Polisaj makinesi, polisaj işlemini kısa sürede tamamlayarak üstün verim sağlar. Zamanla bozulan veya aşınan parçaların yenilenmesinde etkili olan bu cihaz, araç bakımında yeni yollar açmaktadır. Kullanışlı ve özgün işlevlere sahip bu model ile deneyim kalitesini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Çoğu kullanıcı tarafından orbital polisaj makinesi tavsiye edilmektedir. Bunların yanı sıra güvenilir alışverişin adresi olan Trendyol üzerinden Klpro klpj7171 720watt 150mm profesyonel orbital polisaj makinesi yorumları ve fiyatına göz atabilirsiniz.