Genel Markalar Klnm1002 600watt 10mm Profesyonel Darbesiz Matkap

1.740 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.800 TL1.730 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Klnm1002 600watt 10mm Profesyonel Darbesiz Matkap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sanayimarketim Satıcı Ünvanı: AHMETLER RULMAN ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010169140900001 Vergi Kimlik Numarası: 0101691409
    Bu ürün sanayimarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klpro klnm1002 600watt 10mm profesyonel darbesiz matkap Yüksüz hızı 0-3500 dev/dk. Maksimum delme kapasitesi (ahşap) 25mm, (metal) 10mm Hızlı ve kolay uç değiştirmek için anahtarsız mandren Farklı malzemede değişik çapta delik delmeye ve vidalamaya yardımcı olan tetik üzerinden ayarlanabilen elektronik hız daha fazla kontrol sağlar Elektronik hız ayarı sayesinde vidalama imkânı ve uygulamaya göre hız seçimi Mükemmel performans ve uzun süreli dayanıklılık için sağlam, güçlü motor Sağ/sol ayarı ile rahat vidalama Sürekli çalıştırma için hız sabitleme düğmesine sahip geniş elektronik şalter Kompakt tasarım tek elle rahat kullanım ve dar alanlara erişim sağlar Hafif olduğu için rahat ve yorulmadan kullanılır Profesyonel kullanıma uygundur Ağırlık 1,5kg Hn tekstil bünyesinde üretilen ürünler firmamızın garantisi altındadır. Ürün kullanımı gerçekleşmediği sürece iade ve değişim yapmanız artık çok kolay. Ürünlerimiz görseller ile birebir aynı gelmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 600 Watt
  • Tip Kablolu
Geri Bildirim Ver