7
Lazer Metre kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

KLPRO Kl Pro Kllzr112 Profesyonel Çapraz Çizgi Lazer Hizalama

1.350 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.507,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.505 TL
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL
Kargo Bedava
1.579,49 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KLPRO Kl Pro Kllzr112 Profesyonel Çapraz Çizgi Lazer Hizalama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123050413000001 Vergi Kimlik Numarası: 1230504130
    Bu ürün AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çapraz çizgi lazer sayesinde kolay hizalama imkânı,
  • Yatay ve dikey lazer ışını, İç mekânda geniş kullanım imkânı,
  • Birden fazla montaj ve bağlantı imkânı ile çok yönlü kullanım,
  • 10m çalışma alanı ile geniş uygulama seçeneği,
  • Manuel ve otomatik hizalama ile kolay kullanım,
  • Küçük ve kompakt yapı sayesinde taşıma ve kullanma imkânı,
  • Taşıma çantası aletin korunmasını ve ayarlarının düzgün şekilde kalmasını sağlar
  • Ölçme hassasiyeti +/-0,4mm
  • Sehpa Bağlantısı 1/4”
  • Ağırlığı 0,40 Kg
  • Standart Ekipman
  • 3 adet AA alkalin pil, taşıma çantası
  • Ürün yetkili bayisi olduğumuz Kale Makina garantisi altında satılmaktadır. Yurt içerisindeki tüm Kale Makina servislerinden bakım ve onarım gibi ihtiyaçlarınız için destek alabilirsiniz. Size en yakın Kale Makina yetkili servisleri hakkında bilgi almak için 02125335255 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ürün kurulumu ve kullanımı ile ilgili lütfen kullanım kılavuzuna göz atınız. KL Pro markalı ürünlerde 1 yılı koşulsuz 3 yıl garanti imkanı. Garantinizi 3 yıla çıkarmak için faturanız eposta adresinize iletildikten sonra aşağıdaki web sitesinden 15 gün içerisinde formu doldurunuz.
Geri Bildirim Ver

KLPRO Kllzr112 Profesyonel Çapraz Çizgi Lazer Hizalama

Endüstriyel alanda imalat ve montaj hizmeti veren firmaların ve çalışanlarının uzmanlaşması gereken profesyonel ekipmanın kullanılması çok önem arz eder. Bu tür ekipmanlar, çalışma süresini büyük ölçüde kısaltmakla kalmaz, aynı zamanda çalışanlara da büyük kolaylık sağlar. İmalat ve montaj işlemlerinin devam etmesi için profesyonel aletlerin kullanılması önemlidir. Klpro lazer hizalama, elektrikli el aletlerinde en iyi teknolojinin ön saflarında yer almaktadır. Bu cihaz, yatay ve dikey düzlemlerde gerekli tüm noktaların en iyi biçimde hizalanmasına yardımcı olur. Bundan dolayı tanımlı ve düzgün eksenleri olmayan tüm duvar ve yüzeyde montaj işlemlerini gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda özellikle sürekli benzeri olan montaj işlemleri yapan kişilerin kullanımı için ideal bir seçenektir. Çizgi hizalı lazerler olarak da bilinen bu kl lazer hizalama kullanımı son derece uygundur ve eğitim veya deneyim gerektirmemektedir.

  • Büyük Kolaylık Sağlayıcı
  • Sağlam ve Kaliteli
  • Pratik Kullanım

KLPRO Kllzr112 Profesyonel Çapraz Çizgi Lazer Hizalama İçeriği

KLPRO Kllzr112 Profesyonel Çapraz Çizgi Lazer Hizalama İçeriği

Ölçeksiz ve eksensiz 2 veya 3 boyutlu düzlemlerde çizgiler oluşturmak kolay değildir. Bunu yapmak için yalnızca insan gözünün algısı kullanılırsa önemli hatalar yapılabilmektedir. Çeşitli hesaplama aletleri ve cihazları kullanılarak hassas tespit ve hizalama elde edilebilir, ancak bu araçların kullanımı tamamen manueldir ve bu şekilde hassas ölçümler yapılabilmektedir. Bundan dolayı Klpro kllzr112 profesyonel çapraz çizgi lazer hizalama ile hassas hizalamalar çok kısa süre içerisinde belirlenebilir. Eksenlerin olmadığı bir ortamda, montaj işlemi için gerekli alanları sadece birkaç saniyede belirlemekte ve kullanıcıya büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu sayede çizgi hizalama lazeri kullanarak tüm nokta ve çizgileri mükemmel görünmesi sağlanabilmekte ve harika birleşimler elde edilebilmektedir. Klpro kllzr112 profesyonel çapraz çizgi lazer hizalama içeriği oldukça kaliteli ve sağlam materyallerden oluşması sayesinde uzun süreler kullanım imkanı sağlamaktadır.

KLPRO Kllzr112 Profesyonel Çapraz Çizgi Lazer Hizalama Özellikleri

KLPRO Kllzr112 Profesyonel Çapraz Çizgi Lazer Hizalama Özellikleri

Lazer hizalama aleti, cihaz çıkış eksenine 90 derece bir dik açı oluşturacak şekilde üretilmiştir. Bu açının doğru olması oldukça önemlidir. Bu sayede cihazın yaydığı lazer ışınlarının her durumda doğru noktalara ve çizgilere yönlendirilmesini sağlamak mümkündür. Bu lazer ışınları, lazerle ayarlanmış mavi ışık cihazları tarafından kolayca görülebilir. Kullanıcı, cihaz tarafından üretilen ve belirli bir eksen kapsamında karşı düzleme gönderilen lazer ışınını takip ederek, çizgi ve noktanın tam olarak hizalanmasına karar verebilir. Lazer hizalama kullanılarak her yöne istenilen açı ve yönlerde hizalama yapılabilmektedir. Klpro kllzr112 profesyonel çapraz çizgi lazer hizalama özellikleri ve işlevselliği kapsamında kullanıcıların dikkatini çekmektedir. KLLZR112 ürünü sayesinde tüm köşelerin en hassas şekilde oluşturulması ve hizalama sırasında hatanın yapılmaması sağlanır. Özellikle düzenli olarak benzer hizalama görevlerini yerine getiren kullanıcılar, bu lazer hizalama cihazından da yararlanabilir.

KLPRO Kllzr112 Profesyonel Çapraz Çizgi Lazer Hizalama Fiyatı ve Yorumları

KLPRO Kllzr112 Profesyonel Çapraz Çizgi Lazer Hizalama Fiyatı ve Yorumları

Bu model kullanıcı ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanmıştır. Farklı iş alanlarında ihtiyaç duyulan ara bağlantı ihtiyaçları arasında görülen çeşitlilik, kullanıcıları işlevsel olarak kişiselleştirilmiş ekipmanlara yöneltiyor. Bu ürün kullanıcının iç veya dış çalışma koşulları, cihazın hizalanması gereken noktanın belirlenmesinde ideal bir seçenektir. Kl kllzr112 çapraz çizgi lazer hizalama kullanmak için farklı durumlar vardır. Kullanım farklılığının temel nedeni farklı iş modelleridir. İş farklılıklarına göre tercih edilen cihaz kullanımında önemli farklılıklar bulunmaktadır. Bu ürün gerek olan tüm şirket ve çalışanlar için ideal bir seçenektir. Bazı çalışma alanları yalnızca yatay veya dikey hizalama kullanılmasını gerektirebilir. Bu durumda, benzersiz bir işlevi olan ve diğer modellere göre daha etkili olan bu ürünü değerlendirmek mümkündür. Klpro kllzr112 profesyonel çapraz çizgi lazer hizalama yorumları ve fiyatı için güvenilir alışverişin adresi olan Trendyol'a göz atabilirsiniz.