5
Lazer Metre kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

KLPRO Kl Pro Kllzm50 50mt Profesyonel Lazer Metre - Lazer Mesafe Ölçer

1.340 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KLPRO Kl Pro Kllzm50 50mt Profesyonel Lazer Metre - Lazer Mesafe Ölçer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123050413000001 Vergi Kimlik Numarası: 1230504130
    Bu ürün AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pisagor ölçüm fonksiyonu sayesinde uzaktan yükseklik ölçüm imkânı, mesafeyi birleştirerek yükseklik ölçümü,
  • Ölçüm sonuçlarının en iyi şekilde görülmesini sağlayan geniş aydınlatmalı dijital ekran
  • Ölçüm sonuçlarını toplama, çıkarma işlemlerini yapabilme özelliğii
  • 50 Metre doğru, hatasız ve hassas şekilde mesafe ölçme imkânı,
  • Hareket halinde sürekli ölçüm yapabilme özelliği,
  • Ön veya arka kenardan hesaplayarak ölçüm yapma imkânı,
  • Hızlı ve basit şekilde alan ve hacim ölçüm imkânı,
  • Düşme ve darbelere karşı dayanıklı kauçuk kaplamalı sağlam yapı,
  • Alan, hacim ve pisagor ölçümü yapar
  • Çalışma Mesafesi 0,05 -50m
  • Ağırlık 100gr
  • Batarya 2xAAA (1.5V)
  • Ağırlık 0,13 K
  • Bölümler halinde yükseklik ölçümü, mesafeyi bölümleyerek ölçüm yapabilme,
  • Ölçme hassasiyeti +/-2mm
  • Lazer Sınıfı 2IP derecesi IP54
  • Taşıma çantası ( Bez )
  • Ürün yetkili bayisi olduğumuz Kale Makina garantisi altında satılmaktadır. Yurt içerisindeki tüm Kale Makina servislerinden bakım ve onarım gibi ihtiyaçlarınız için destek alabilirsiniz. Size en yakın Kale Makina yetkili servisleri hakkında bilgi almak için 02125335255 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ürün kurulumu ve kullanımı ile ilgili lütfen kullanım kılavuzuna göz atınız. KL Pro markalı ürünlerde 1 yılı koşulsuz 3 yıl garanti imkanı. Garantinizi 3 yıla çıkarmak için faturanız eposta adresinize iletildikten sonra aşağıdaki web sitesinden 15 gün içerisinde formu doldurunuz.
Geri Bildirim Ver

Klpro Kllzm50 50m Lazer Mesafe Ölçer

Ölçüm cihazlarına günlük hayatın birçok kısmında ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan KLPRO KLLZM50 50m lazer mesafe ölçer büyük beğeni toplar. Mesafe ölçümünü kolaylaştıran bu ürün sıklıkla tercih edilir. Teknolojiyi kullanışlı özellikler ile buluşturan bu ürün sizi her anlamda memnun eder. Model, sahip olduğu özellikler sebebiyle hareket halinde bile size ölçüm özelliği sunar. Model, Pisagor ölçüm fonksiyonu sayesinde uzak mesafeden yükseklik ölçüm imkanı sağlar. Fazla büyük olmayan yapısı sebebiyle küçük alanlarda rahatlıkla çalışma imkanı tanır. Uzun süre bitmeyen batarya kapasitesi ile ara vermeden saatler boyunca çalışmanızı sağlar. Modelin sahip olduğu yüksek kapasite pil sayesinde uzun süre aralıksız çalışabilirsiniz.

  • 50 metre doğru, hatasız ve hassas mesafe ölçümü
  • Ölçme hassasiyeti +/- 2mm
  • Batarya 2xAAA (1.5V)

KLPRO 50m Profesyonel Lazermetre KLLZM50 Özellikleri

KLPRO 50m Profesyonel Lazermetre KLLZM50 Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan aletler her zaman ön plana çıkar. KLPRO KLLZM50 50m profesyonel lazermetre KLLZM50 ile ihtiyaç duyulan her yerde ölçüm yapabilirsiniz. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün, 50 metreye kadar mesafe ölçümü imkanı verir. Ürünün pisagor ölçüm fonksiyonuna sahip olması müşteriler için bir avantajdır. Model bu avantajı sayesinde uzaktan yükseklik ölçüm imkanı sağlar. Mesafeyi birleştirerek yükseklik ölçümü de elde etmesi beğenilir. Rahat çalışmayı desteklemek adına kablosuz kullanıma sahiptir. +/-2 mm ölçüm hassasiyeti ve 0,05 - 50m çalışma mesafesi ile kolaylık sağlar. KLPRO KLLZM50 50m profesyonel lazermetre 100 g ağırlığa sahiptir. Ayrıca ürün, 2xAAA (1.5VM) batarya ve bez taşıma çantasını da içerisinde bulundurur. Darbesiz ve pratik çalışma sistemi ile her yüzeyde kullanımı kolay olur. Zor işleri kolaylaştıran ergonomik bir üründür.

KLPRO KLLZM50 50m Lazer Mesafe Ölçer Avantajları

KLPRO KLLZM50 50 mt Lazer Mesafe Ölçer Avantajları

Klpro Kllzm50 her türlü ortamda mesafe ölçümünü kolaylaştıran bir alettir. Pratik kullanım sağlayan bu ürünle kısa süre içerisinde mesafe ölçümünü tamamlayabilirsiniz. Dayanıklı bir yapıya sahip olan bu mesafe ölçer, uzun kullanım ömrü sayesinde her zaman ilk günkü performasıyla kullanım avantajı sağlar. KLPRO KLLZM50 50m profesyonel lazer metre - lazer mesafe ölçer teknolojik özellikleri ile ön plana çıkar. Ergonomik tasarımı sayesinde uzun süreli ölçümlerde eli ağrıtmaz. Modelin elde tutmaya uygun ölçüde olması, işlemin zahmetsiz bir şekilde kısa süre içerisinde tamamlanmasına yardımcı olur. KLPRO 50m profesyonel lazermetre hareket halinde sürekli ölçüm yapabilme özelliğine sahiptir. KLPRO lazer metre, ikinci sınıf bir ürün çeşididir. Ürünün batarya kullanım avantajıyla şarjı bitene kadar özgürce çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Ürünün görsellerini ve özelliklerini inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

KLPRO KLLZM50 50m Profesyonel Lazermetre Fiyatları

KLPRO KLLZM50 50M Profesyonel Lazermetre Fiyatları

KLPRO KLLZM50 50M profesyonel lazermetre fiyatları, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. 2xAAA (1.5V) batarya ile uzun saatler boyunca çalışabilirsiniz. KLPRO lazer metre 50m içerdiği parçalarla çalışmaya hazır halde bulunur. Model, ön ve arka kenardan hesaplayarak ölçüm yapma imkanı sunar. Ölçüm sonunda elde edilen verileri görüntüleyebilmek için dijital ekrana sahiptir. Modelin kompakt yapısı ve taşınabilir ağırlıkta olması kullanışlı bir ürün olmasını sağlar. Ürün, yüksek performans özellikleri ile tüm beğenileri üzerinde toplar. Hareket halinde sürekli ölçüm yapar. KLPRO KLLZM50 50m profesyonel lazermetre kullananların bu ürünün özelliklerini beğendikleri yorumlar kısmında yaptıkları paylaşımlar sayesinde görülebilir. KLPRO KLLZM50 50m profesyonel lazermetre yorumları ihtiyaç duyduğunuz bilgileri öğrenmenizi mümkün kılar. Trendyol üzerinden ürünü detaylı olarak inceledikten sonra uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.