KLPRO Kllzm50 50m Profesyonel Lazermetre

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL

Ürün Bilgileri

KLPRO Kllzm50 50m Profesyonel Lazermetre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: toolsmarketim Satıcı Ünvanı: ÖZKARDEŞLER MAKİNA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0699000634600014 Vergi Kimlik Numarası: 6990006346
    Bu ürün toolsmarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kllzm50 50m Profesyonel Lazermetre

Ürün Özellikleri

  • Tip Lazermetre
Geri Bildirim Ver

KLPRO Kllzm40 40m Profesyonel Lazermetre

Küçük tasarımlarıyla dikkat çeken lazer metreler, hassas ölçüm yapabileceğiniz cihazlardır. Yapı işlerinde kullanılan malzemelerin boyutlarına göre yerleşimi simetrik açıdan son derece önemlidir. Bu cihazla yapılan ölçümlerle süreç minimum seviyede halledilebilir. Sıradan metrelerle uzun mesafe ölçümler yapılması her zaman için pratik değildir. Dikey bir yüzeyin birebir ölçüsünü almak zor olabilir. Kllzm40 cihazın elektromanyetik dalgalarıyla ölçüm yapılacak mesafe hızlı şekilde tamamlanabilir. Bina yapımlarında dış ve iç cephe boyamalarında yüzeye yerleştirilecek fayans ölçülerinin net şekilde belirlenmesinde lazer metre işlevsel olur. İhtiyaca göre kullanım alanları çeşitlilik kazansa da yükseklik, genişlik, uzunluk, hacim gibi çeşitli ölçüm ihtiyaçlarınızı lazer metre ile karşılayabilirsiniz.

  • Hafif ve kompakt yapı
  • Darbelere karşı dayanıklı kauçuk kaplama
  • Uzak mesafeden ölçüm imkanı

Pratik Ölçüm İmkanı Sunan KLPRO Lazermetre Uygun Fiyatlarla

Pratik Ölçüm İmkanı Sunan KLPRO Lazermetre Uygun Fiyatlarla

İşlemlerin tam ölçülerle yapılması ve sonrasında herhangi bir aksama ile karşılaşılmaması adına hassas ölçümler yapan cihazları tercih edebilirsiniz. Normal ölçüm araçlarıyla manuel olarak işlem yapılabilir. Ancak hafif bir eğrilikle gerçek ölçü uzar ya da kısalır. Yanlış işlemler sonucu işin aksamaması için bu ürünü tercih edebilir, kısa sürede etkili ve doğru ölçümler yapabilirsiniz. Kllzm40 lazer metre fiyatı her bütçe için uygundur. Ürünü kullanan müşteriler lazermetrenin ergonomik ve hafif yapılı olmasından memnun kalabilir. Ürünün kılıfının olması herhangi bir darbeye karşı korunmasını sağlar. Ölçüm tamamlanınca bip sesiyle uyarı vermesi pratikliğini ön plana çıkarır. Hassas kalibrasyon özelliği ve uygun fiyatlı olması pek çok müşterinin beklentisini karşılar. Müşteri deneyimlerinin yakından incelenmesi için KLPRO Kllzm40 40m profesyonel lazermetre yorumları da kontrol edilebilinir.

Hafif ve Kompakt Yapılı KLPRO Lazermetre

Hafif ve Kompakt Yapılı KLPRO Lazermetre

Hafif ve kompakt yapılı ürünü yanınızdan ayırmadan ihtiyaç anında kullanabilirsiniz. Taşıma kolaylığı sunan askılı kılıf kauçuk maddeden yapıldığı için düşme durumlarında ürünün zarar görmesini engeller. KLPRO Kllzm40 40m profesyonel lazermetre batarya ile çalışır. İlk kullanımlarda yanınızda yedek pil taşımanız işlemlerin yarım kalmasını engeller. Ölçüm işlemleriniz sonrasında ise dijital ekranda sonucu görebilirsiniz. İşlemlerde toplama ve çıkarma yapılması gerektiğinde cihaz üzerinde yer alan tuşlar hesaplama için kullanılabilir. KLPRO Kllzm40 lazermetre hareket halinde ölçüm yapma fırsatı da sunar. Geniş mesafeli bir alanın ölçümü için öncelikle alan bölümlere ayrılır. Siz hareket ederken kalan mesafelerin ölçümü gerçekleştirilir. Bu sayede zamandan tasarruf etmek de mümkün olur. Mimar ve mühendislerin çalışma alanlarında yapması gereken ölçümlerin hatasız olması için hızlı ve kolay kullanımlı bu cihaz tercih edilebilir.

Uzak Mesafe Ölçümleri İçin KLPRO Lazermetre

Uzak Mesafe Ölçümleri İçin KLPRO Lazermetre

Metre ve cetveller çağın gerekliliklerine hızlı cevaplar vermeyebilir. Geniş hacimli çalışma alanlarına sahip kişilerin bu tür araçlarla yaptığı ölçümler iş yükünü artırır. Sonucunda da işin bitim süresi uzar. KLPRO Kllzm40 cihazı ile her türlü ölçüm işleminizi kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Uzak mesafe ölçümlerinde metre yeterli performansı göstermez. Hızlı ölçüm kapasitesine sahip cihazla ihtiyacınız olan mesafeyi doğru ve net ölçülerle belirleyebilirsiniz. Cihaz üzerinde yer alan açma kapama düğmesi sayesinde kullanım dışında ürünü kapatarak pil ömrünü uzatabilirsiniz. Ekranın yan tarafında yer alan terazi, cihazın dik kalmasını sağlarken hata payını minimuma indirir. KL Kllzm40 40m profesyonel lazermetre ürününe Trendyol’dan sahip olarak işlem sürelerini kısaltma fırsatı yakalayabilirsiniz. Maksimum seviyede sunduğu performansla öne çıkan cihazı özel amaçlar ya da işletmeniz için satın alabilirsiniz.