KLPRO Kl Pro Klkt507 450watt Uzun Boy Kalıpçı Taşlama

1.886,69 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
5.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.019,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.035 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.000 TL2.124 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.246,54 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KLPRO Kl Pro Klkt507 450watt Uzun Boy Kalıpçı Taşlama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bahçepark Satıcı Ünvanı: AYŞE YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3073932087200015 Vergi Kimlik Numarası: 9670034368
    Bu ürün bahçepark tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kl Pro Klkt507 450watt Uzun Boy Kalıpçı Taşlama

Ürün Özellikleri

  • Tip Kalıpçı Taşlamalar
  • Güç (Watt) 450 Watt
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Disk Çapı 125
Geri Bildirim Ver

KLPRO Klkt507 450watt Uzun Boy Kalıpçı Taşlama

Taşlama makineleri özellikleri ve kullanımları ile pek çok kişi tarafından tercih edilen ve kullanılan aletler arasında yer almaktadır. Geniş kullanım alanları sayesinde farklı iş kollarında rahatlıkla kullanılan ürünler özellikleri ve tasarımları ile de dikkat çekebilmektedir. Ahşap yüzeylerden, betonlara, metal yüzeylerden cam yüzeylere kadar farklı zeminlere uygun başlıklar ile satışa sunulan taşlama makineleri pek çok kişi tarafından kullanılabilmektedir. Çok sayıda marka tarafından üretimi yapılan taşlama makineler gerek kullanımları gerekse ebatları ile değişiklik gösterebilmektedir. Taşlama işleminin kolaylaşması ve sonrasında yapılacak işlemlerin pürüzsüz olması adına kullanılan taşlama makineleri özellikleri ile de dikkat çekebilmektedir. kl kalıpçı taşlama markanın üretimleri arasında kullanımları ve özellikleri ile dikkat çeken ürünlerden bir tanesidir. Pek çok kişi tarafından kullanılan ürünün özellikleri de kendi aralarında değişiklik göstermesine karşın farklı aparat ve başlıkları sayesinde geniş kullanım alanı vadetmektedir.

  • Uzun boy tasarım
  • Geniş kullanım alanı
  • Uygun fiyat

KLPRO Tarihçe ve Kalıpçı Taşlama Aletleri

KLPRO Tarihçe ve Kalıpçı Taşlama Aletleri

1974 tarihinde Kale Hırdavat ve Makine A.Ş. olarak kurulan ana firmanın makine ve alet üretimlerini üstlenen KLPRO, geniş ürün çeşitliliği ve kalitesi ile dikkat çekmektedir. 20’den fazla ürünün üretimini yapan KL markası tarafından makine ve cihaz üretiminin yapılabilmesi için kurulan KLPRO kalitesi ve üstün donanımları ile alanında öncü markalardan birisidir. Üretimlerinde kullanıcıların yaptığı işlemin süresini kısaltmayı amaçlayan KLPRO son teknoloji cihazlar ile çok sayıda makinenin üretimini üstlenmektedir. Ergonomik tasarımları ile uzun süreli kullanımlarda bile dikkat çeken marka inşaat alanından ziraat alanına kadar çok sayıda aletin üretimi yapmaktadır. Türkiye’de alanında öncü olan markalardan birisi olan KLPOR aynı zamanda dünyanın pek çok ülkesine de ürün gönderimi yapabilmektedir. Klpro klkt507 450watt uzun boy kalıpçı taşlama markanın üretimleri arasında genel kalitesi ve kullanışlılığı ile adından söz ettirmektedir. Geniş kullanım alanı sayesinde ahşap, metal, cam ve plastik yüzeylerde taşlama yapılabilmesine yardımcı olan ürün farklı iş kollarında rahatlıkla kullanılabilir.

Klpro Klkt507 450watt Uzun Boy Kalıpçı Taşlama Özellikleri

Klpro Klkt507 450watt Uzun Boy Kalıpçı Taşlama Özellikleri

klpro klkt507 450watt uzun boy kalıpçı taşlama özellikleri ile dikkat çeken taşlama aletlerinden bir tanesidir. Tasarımı ile adından söz ettiren ürün uzun saplı olması nedeniyle ulaşılması zor bölgelere ulaşmaya yardımcı olurken aynı zamanda farklı uç kısımları sayesinde de kullanım alanları geniştir. Taşlama işlemi için gerekli olan yüksek motor gücüne sahip olan ürün taşlama işleminin son derece kısa olmasına olanak sağlamaktadır. 450 watt elektrik tüketimine sahip olan ürün yüksek hızı olarak 27000 devir çevirebilmektedir. 6 milimetrelik sertleştirilmiş uç girişi ile dikkat çeken ürün uzun süreli kullanımlarda deforme olmaması ile dikkat çekmektedir. Ergonomik tasarımı sayesinde rahat bir tutuşa sahip olan ürün bu sayede taşlama yapılacak zeminin eş ve kusursuz olmasına olanak sağlamaktadır. Klpro klkt507 450watt uzun boy kalıpçı taşlama kullanımı son derece basit olan ürün farklı uç kısımları ile geniş kullanım alanı vadetmektedir. Klpro klkt507 450watt uzun boy kalıpçı taşlama içeriğiyle dikkat çeker.

Klpro Klkt507 450watt Uzun Boy Kalıpçı Taşlama Yorumları

Klpro Klkt507 450watt Uzun Boy Kalıpçı Taşlama Yorumları

Klpro klkt507 450watt uzun boy kalıpçı taşlama yorumları ve değerlendirmeleri ile Trendyol’da satışa sunulan ürünler arasında yer almaktadır. Genel kalitesi ve tasarımı ile geniş bir kullanım alanı vadeden ürün aynı zamanda farklı kategorilerde çok sayıda yoruma sahip olabilmektedir. Kullanıcıları tarafından yapılan yorumlar arasında kullanım, model, tasarım, aparatlar, kalite ve dayanıklılık gibi konular yer almasına ek olarak kullanıcı deneyimleri ve fiyatları hakkında da çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Klpro klkt507 450watt uzun boy kalıpçı taşlama kullananlar tarafından yapılan yorumlar arasında yer alan fiyat değerlendirmeleriyle de dikkat çekebilir.