KLPRO Klk50s 1hp 50lt 8bar Sessiz Hava Kompresörü

6.240 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.590 TL
5.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.029,25 TL
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.700 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KLPRO Klk50s 1hp 50lt 8bar Sessiz Hava Kompresörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Makinekapinda Satıcı Ünvanı: SELAHİTTİN ERSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3700178841
    Bu ürün Makinekapinda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sessiz çalışma
  • yağsız çalışan çift silindirli motor
  • çift hava çıkışı
  • çalışma basıncı 8 bar
  • hava giriş kapasitesi 126 lt/dk
  • 50 litre tank kapasitesi
  • motor devir hızı 1400 dev/dk
  • ağırlık 30 kg
  • Ürün yetkili bayisi olduğumuz Kale Makina garantisi altında satılmaktadır. Yurt içerisindeki tüm Kale Makina servislerinden bakım ve onarım gibi ihtiyaçlarınız için destek alabilirsiniz. Size en yakın Kale Makina yetkili servisleri hakkında bilgi almak için 02125335255 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ürün kurulumu ve kullanımı ile ilgili lütfen kullanım kılavuzuna göz atınız. KL Pro markalı ürünlerde 1 yılı koşulsuz 3 yıl garanti imkanı. Garantinizi 3 yıla çıkarmak için faturanız eposta adresinize iletildikten sonra aşağıdaki web sitesinden 15 gün içerisinde formu doldurunuz.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 0,50 L
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 0 - 500 Watt
  • Hava Debisi 350-400
  • Motor Gücü (hp) 2-2,5
Geri Bildirim Ver

KLPRO Klk50s 1hp 50lt 8bar Sessiz Hava Kompresörü

Belli bir sisteme göre, açık ortamda serbestçe dolaşabilen ve sıkıştırabilen havayı içeri çekerek hava üreten cihazlar bulunur. Bu cihaza hava kompresörleri denilmektedir. Hava kompresörü, kullanıcıları üstün performansıyla memnun etmektedir. Her firmanın ihtiyacı olan 50 litrelik KLK50S hava kompresörünün kullanımı oldukça kolaydır. Bu kompresör piyasada çok yüksek debi ve basınç karakteristiği ile mevcuttur. 50 litrelik olan bu kompresör, çok yüksek basıncın gerekli olduğu mekanda kolay kullanım avantajı sunar. Markanın koleksiyonları arasında büyük oranı ile profesyonel isteklerinizi karşılayacak 50 litre olan bu kompresör bulunmaktadır. Küçük firmalardan büyük şirketlere kadar her alan da yer alabilen kompresör 50 litrelik bir hacme sahip. Lastik değiştiren küçük bir işletmenizin olduğu yerlerde, Klpro klk50s 1hp 50 lt 8bar sessiz hava kompresörü sessiz olması sayesinde gürültü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

  • Yüksek Basınçlı
  • Geniş Hacimli
  • Düşük Gürültü

KLPRO Klk50s 1hp 50 Litre 8 Bar Sessiz Hava Kompresörü Özellikleri

Elektrik motorunun gücünü kullanan kompresör, sistemli bir çalışma prensibi sağlar, atmosferden hava çeker ve onu düzenler. Bu işlem sayesinde basınçlı hava gerektiren ortamlarda gaz desteği sağlamak için rahatlıkla kullanılabilir. Kompresör enerjiyi itici güç olarak kullanır ve bu enerjiyi mekanik basınç enerjisine dönüştürür ve çalışma sistemine güç sağlar. Basınçlı hava ve gaz tedarikinde uzmanlaşan bu motorlu makineler, günlük yaşamın birçok alanında bulunur. Kalitesi son derece yüksek olan Klpro klk50s 1hp 50lt 8bar sessiz hava kompresörü kullanımı, şirketin ihtiyaç duyduğu standartları karşılayabilmektedir. 50 litrelik hava kompresörü sessizdir, işletmenizin ihtiyaçlarını karşılayacak esnek bir çalışma sistemine sahiptir. Bu alanda aktif olarak kullanılan 50 litrelik kompresör, sorunsuz ve sürekli çalışabilme özelliği ile öne çıkmaktadır. Klpro klk50s 1hp 50lt 8bar sessiz hava kompresörü özellikleri kullanıcıların istediğini karşılayabilecek şekilde dizayn edilmiştir.

KLPRO Klk50s 1hp 50 Litre 8 Bar Sessiz Hava Kompresörü Yorumları

Bu kompresör markanın koleksiyonunda yer almaktadır. Enerji tasarrufu sağlar. Bakım maliyetleri azdır ve hava akışı daha hijyeniktir. 50 litrelik kompresör, düşük motor devri sayesinde uzun ömür avantajına da sahiptir. Hava kompresörü, özel çalışma sistemi ile ayırt edilir. Yüksek döngüsel yapısı sayesinde ekonomik fayda sağlayan bir üründür. Kl kompresör 50 lt sessiz, kaliteli ve dayanıklı malzemeleri sayesinde uzun kullanım ömrü sunar. Bu açıdan beklentileri karşılayan bu ürün, dayanıklılığı ile göz dolduruyor. KLPRO markasının bünyesinde yer alan bu ürün büyük ve küçük işletmelerin ihtiyacını fazlasıyla karşılamaktadır. Aynı zamanda dayanıklı ve kaliteli materyallerden oluşması sayesinde uzun süreli kullanım sağlar. Klpro klk50s 1hp 50lt 8bar sessiz hava kompresörü yorumları üzerinden daha fazla detaylı bilgi alabilir, tavsiye ve önerilere göz atarak aklınızda kalan soru işaretlerini yok edebilirsiniz.

KLPRO Klk50s 1hp 50 Litre 8 Bar Sessiz Hava Kompresörü İçeriği

50 litrelik hava kompresörü fiyatı, markanın satış yönergelerine göre belirleniyor. Hava kompresörleri de fiyat ve performans açısından farklı özellikler sunabilmektedir. Farklı iş alanlarında kullanım için gerekli olan hava kompresörleri oldukça uygun fiyata sizlere sunulmaktadır. 50 litrelik hava kompresörü temiz basınçlı hava kalitesi sağlar. Birçok farklı bağlamda karşımıza çıkabilen kompresörler, elektrik motorlu bir çalışma sistemine sahiptir. Atmosferden havayı emerek elektrik motoru tahrikli sıkıştırma gerçekleştiren ürün, ihtiyaç duyulan her yerde rahatlıkla kullanılabilecek özelliklere sahiptir. Firmanın ihtiyaç duyduğu hava basıncı miktarı, özellikle kompresörün kapasitesi dikkat edilmesi gereken önemli detaylardan biridir. Klpro klk50s 1hp 50lt 8bar sessiz hava kompresörü içeriği büyük 50L deposu ve büyük motor avantajına sahip olduğu için kullanıma son derece uygundur. Klpro klk50s 1hp 50lt 8bar sessiz hava kompresörü kullananlar ise üründen oldukça memnun kalmaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.