Genel Markalar Sessiz Hava Kompresörü 3hp 100 lt 8 Bar Klk103s

18.000 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.665 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Sessiz Hava Kompresörü 3hp 100 lt 8 Bar Klk103s

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BirikimTTHirdavat Satıcı Ünvanı: BİRİKİM TT HIRDAVAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0177054226600001 Vergi Kimlik Numarası: 1770542266
    Bu ürün BirikimTTHirdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KLPRO KLK103S 3HP 100Lt 8Bar Sessiz Hava Kompresörü - Motor gücü 3Hp - Voltaj 230Volt/50Hz - Çalışma basıncı 8 Bar - Hava girişi kapasitesi 418 Litre/dk. - Tan kapasitesi 100lt - Yağsız üç silindir - Çift hava çıkışı - Güçlü motor sayesinde hızlı hava üretme imkânı - Düşük Motor Devri Sayesinde Uzun Ömürlü Kullanım - Alüminyum döküm piston yatağı sayesinde ısıya dayanıklı güçlü yapı, - Basınç ayarı ve basınç göstergesi sayesinde geniş kullanım alanı, - 100 Litre tank ile yüksek hava kapasitesi - Yüksek basınç koruması için hava tahliye mekanizması - Kapalı alanlarda, imalat ve onarımlarda, hobi kullanımda, dişçi muayene ve laboratuvarlarda vb alanlarda kullanabileceğiniz sessiz bir kompresördür. - Ağırlık 69Kg

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

KLPRO Sessiz Hava Kompresörü 3hp 100 lt 8 Bar Klk103s

Hava kompresörleri özellikleri ve kullanımları ile adından söz ettiren makineler arasında yer almaktadır. Geniş kullanım alanlarına sahip olması nedeniyle dikkat çeken ürünler farklı iş kollarında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Çalışma prensibinde atmosferde bulunan havayı vakumlayarak sıkıştıran ve dayanıklı borular sayesinde kullanılacağı alana yönlendiren kompresörler otomobil lastiklerinin şişirilmesinden çıkarılması zor olan conta ve vidaların sökülmesine, kalıp ve pres tezgahlarından petrol alanında gaz sıkıştırma işlemlerine kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kullanım alanlarının geniş olması makinenin tercih edilmesine de olanak sağlarken çok sayıda farklı model ve özelliklerle üretilmektedir. Çok sayıda markanın ürettiği makineler arasında yer alan hava kompresörleri basınç ve vakumlama değerleri ile değişiklik gösterebilmektedir. Klpro 100 lt 8 bar kompresör KL markası tarafından üretimi yapılan makineler arasında önemli bir yere sahiptir. Genel kalitesi ile dikkat çeken ürün aynı zamanda fiyatları ile de dikkat çekmektedir.

  • Geniş kullanım alanı
  • Yüksek hacim
  • Dayanıklılık

KLPRO Tarihçe ve Hava Kompresörleri

1974 tarihinde Kale Hırdavat ve Makine A.Ş. olarak kurulan şirketin makine ve cihaz üretimlerini yapan KLPRO, ürün çeşitliliği ve kalitesi ile adından söz ettirmektedir. 20’den fazla makine ve aletin üretimini üstlenen KLPRO, ana firmanın makine ve cihaz üretimlerinden sorumludur. Kalitesi ve üstün donanımları ile alanında öncü markalardan birisi olan KLPRO genel kalite ve donanım özellikleri ile de adından söz ettirmektedir. Üretimlerinde kullanıcıların yaptığı işlemin süresinin kısaltılmasını amaçlayan KLPRO son teknoloji cihazlar ile çok sayıda makinenin üretimini yapmaktadır. Ergonomik tasarımları ile uzun süreli kullanımlara uygun makineleri ile dikkat çeken marka inşaat alanından ziraat alanına kadar çok sayıda iş koluna uygun alet ve makinenin üretimi üstlenmektedir. Türkiye’de üretim konusunda lider markalardan birisi olan KLPOR aynı zamanda başta Avrupa olmak üzere çok sayıda ülkeye ürün gönderimi yapabilmektedir. Klpro sessiz hava kompresörü 3hp 100 lt 8 bar markanın üretimleri arasında genel kalitesi ile dikkat çeken makinelerden bir tanesidir.

Klpro Sessiz Hava Kompresörü 3hp 100 Lt 8 Bar Özellikleri

Klpro sessiz hava kompresörü 3hp 100 lt 8 bar özellikleri ile dikkat çeken makineler arasında yer almaktadır. Geniş kullanım alanına ek olarak üstün donanım özellikleri ile de dikkat çeken ürün sessiz çalışması nedeniyle pek çok müşterinin tercihleri arasında yer almaktadır. 3 HP’lik motora sahip olan ürün 100 litrelik hacmi ile uzun süreli kullanımlara izin vermektedir. 8 bar püskürtme kapasitesine sahip olan ürün farklı kullanım alanlarına uygun olarak bar ayarlamasına izin vermektedir. 418 litrelik hava girişine sahip olan ürün yağsız üç silindire sahiptir. Güçlü olan motoru sayesinde hızlı hava üretimi yapabilen ürün düşük devirlerde bile yüksek çalışma performansı sunabilmektedir. Klpro sessiz hava kompresörü 3hp 100 lt 8 bar kullanımı son derece basittir. Özellikleri kendi aralarında değişiklik gösteren makine çalıştırılması sonrasında otomatik olarak vakum işlemine başlamaktadır. Klpro sessiz hava kompresörü 3hp 100 lt 8 bar içeriğiyle herkesin beğenisini kazanır.

Klpro Sessiz Hava Kompresörü 3hp 100 Lt 8 Bar Yorumları

Klpro sessiz hava kompresörü 3hp 100 lt 8 bar yorumları ve değerlendirmeleri ile Trendyol’dan erişilebilen ürünler arasında yer almaktadır. Farklı kategorilerde çok sayıda yoruma sahip olan ürün teknik olarak değerlendirildiği gibi deneyimler ile de yorumlanabilmektedir. Olumlu yorumlar ve yüksek değerlendirme notlarına sahip olan kompresör bu sayede ürünü satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından da referans niteliği kabul edilmektedir. Klpro sessiz hava kompresörü 3hp 100 lt 8 bar kullananlar tarafından yapılan yorumlar arasında kullanım, kalite, bar kapasitesi, ebatlar ve ses konularına ek olarak kullanıcı deneyimleri ve fiyatları hakkında da çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Klk103s 1345996 ürün kodu ile kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.