Genel Markalar Kldam1020 10,8volt/2.0ah Li-ion Çift Akülü Profesyonel Dik Açılı Matkap

3.200 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.036 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.495 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kldam1020 10,8volt/2.0ah Li-ion Çift Akülü Profesyonel Dik Açılı Matkap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123050413000001 Vergi Kimlik Numarası: 1230504130
    Bu ürün AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KLPRO KLDAM1020 10,8Volt/2.0Ah Li-ion Çift Akülü Profesyonel Dik Açılı Matkap Yüksüz hızı 0-550 dev/dk 10Nm maksimum tork Maksimum Delme Kapasitesi (Ahşap) 28mm, (Metal) 10mm Hızlı ve kolay uç değiştirmek için anahtarsız mandren Farklı malzemede değişik çapta delik delmeye ve vidalamaya yardımcı olan tetik üzerinden ayarlanabilen elektronik hız daha fazla kontrol sağlar Mükemmel performans ve uzun süreli dayanıklılık için sağlam, güçlü motor Sağ/sol ayarı ile rahat vidalama Sürekli çalıştırma için geniş elektronik şalter Kompakt tasarım tek elle rahat kullanım ve dar alanlara erişim sağlar Hafif olduğu için rahat ve yorulmadan kullanılır Çift Akü sayesinde şarj süresini beklemeden kesintisiz çalışma Akü göstergesi, akü şarj durumunu gösterir Taşıma çantası ile alet ve aksesuarları temiz ve güvenli bir şekilde saklama Profesyonel Kullanıma uygundur Ağırlık 1,75 Kg Standart Ekipman
  • 2 akü, şarj aleti, bez taşıma çantası Akü 10.8 V / 2.0 Ah Li-Ion Çift Akü ? Elektronik / Sağ - Sol ? / ? Koli Adedi 2 Maksimum Tork 10 Nm Mandren Kapasitesi 10 mm Taşıma Çantası ? (Bez Çanta) Tork Ayarı 16+3 Yüksüz Hızı 0 - 550 dev/dk

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbesiz
  • Güç (Watt) 2000 W ve altı
  • Akü Volt 10.8 Volt
  • Mandren Tipi Anahtarsız
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Kablosuz
Geri Bildirim Ver

KLPRO Kldam1020 10,8volt/2.0ah Li-ion Çift Akü Dik Açı Matkap

Matkaplar, kullanım alanlarına ve amaçlarına göre değişiklik gösteren makinelerdir. Pek çok kişi tarafından kullanılan ve çeşitlilik gösteren matkaplar iş kollarına uygun olarak geliştirilebilmektedir. Genel olarak darbeli ve darbesiz olmak üzere iki temel kategoride üretimleri yapılan matkaplar özellikleri ile de değişiklik gösterebilmektedir. Çalışmalarına göre de değişiklik gösteren ürünler isteklerine göre kablolu olabilmelerine karşın kablosuz, bataryalı, akülü ve şarjlı olarak üretilerek satışa sunulabilmektedir. Matkaplar arasında özel kullanımlarda tercih edilen dik açılı matkaplar iş kollarında tercih edilen aletler olarak tercih edilmektedir. Genel olarak elektrikçiler ve tesisatçılar tarafından kullanılan dik açılı matkaplar girilmesi zor bölgelere girerek işlem yapılmasına olanak sağlamaktadır. Çift akülü profesyonel dik açılı matkap KLPRO’nun üretimleri arasında önemli bir yere sahiptir. Kullanım kolaylığı ve donanım özellikleri ile dikkat çeken ürün geniş kullanım alanlarına sahip olurken fiyatları ile de dikkat çekebilmektedir.

  • Minimal tasarım
  • Geniş kullanım alanı
  • Uygun fiyat

KLPRO Tarihçe ve Dik Açılı Matkaplar

KLPRO Tarihçe ve Dik Açılı Matkaplar

1974 tarihinde Kale Hırdavat ve Makine A.Ş. olarak kurulan firmanın makine ve cihaz üretimlerini yapan KLPRO, ürün çeşitliliği ve kalitesi ile adından söz ettirmektedir. 20’den fazla makine ve aletin üretimini yapan KL, makine ve cihaz üretiminin yapılabilmesi için KLPRO’yu kurmuştur. Kalitesi ve üstün donanımları ile alanında öncü markalardan birisidir. Üretimlerinde kullanıcıların yaptığı işlemin süresini kısaltmayı amaçlayan KLPRO son teknoloji cihazlar ile çok sayıda makinenin üretimini yapmaktadır. Ergonomik tasarımları ile uzun süreli kullanımlarda bile dikkat çeken marka inşaat alanından ziraat alanına kadar çok sayıda iş koluna uygun alet ve makinenin üretimi üstlenmektedir. Türkiye’de makine üretimi konusunda öncü olan markalardan birisi olan KLPOR aynı zamanda başta Avrupa olmak üzere dünyanın pek çok ülkesine de ürün gönderimi yapabilmektedir. Klpro kldam1020 10,8volt/2.0ah li-ion çift akülü profesyonel dik açılı matkap tarafından dikkat çeken, özellikleri ile tercih edilen makineler arasında yer almaktadır.

Klpro Kldam1020 10,8volt/2.0ah Li-İon Çift Akülü Profesyonel Dik Açılı Matkap Özellikleri

Klpro Kldam1020 10,8volt/2.0ah Li-İon Çift Akülü Profesyonel Dik Açılı Matkap Özellikleri

Klpro kldam1020 10,8volt/2.0ah li-ion çift akülü profesyonel dik açılı matkap özellikleri ile dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır. Yüksek motor gücü sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilen ürün 10,8 voltluk tüketimi ile dikkat çekerken 2.0ah Li-on bataryalara sahiptir. Çift akülü olması nedeniyle uzun saatler kullanılabilen ürün aynı zamanda hızlı şarj destekleri sayesinde de rahatlıkla kullanılabilmektedir. Dakikada 550 devir çevirebilen Klpro kldam1020 10,8volt/2.0ah li-ion çift akülü profesyonel dik açılı matkap içeriği ile de dikkat çekebilmektedir. Genel olarak motor kısmı sabit olan ürünün uç kısımları kendi aralarında değiştirilebilmektedir. Kullanılacak alana göre çok sayıda uca sahip olan dik açılı matkap elektrikçiler ve tesisatçılar için tercih edilmektedir. Klpro kldam1020 10,8volt/2.0ah li-ion çift akülü profesyonel dik açılı matkap kullanımı son derece basittir.

Klpro Kldam1020 10,8volt/2.0ah Li-İon Çift Akülü Profesyonel Dik Açılı Matkap Yorumları

Klpro Kldam1020 10,8volt/2.0ah Li-İon Çift Akülü Profesyonel Dik Açılı Matkap Yorumları

Klpro kldam1020 10,8volt/2.0ah li-ion çift akülü profesyonel dik açılı matkap yorumları ve değerlendirmeleri ile Trendyol üzerinde bulunabilen ürünlerden birisidir. Pek çok kişi tarafından farklı konu ve kategorilerde yorumlanabilen ürün kullanıcıların deneyimlerine göre de yorumlanabilmektedir. Yapılan yorumların olumlu, değerlendirme notlarının yüksek olması ürünü satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından da referans niteliği kabul edilmektedir. Klpro kldam1020 10,8volt/2.0ah li-ion çift akülü profesyonel dik açılı matkap kullananlar tarafından yapılan yorumlar genel olarak kullanım, kalite, tasarım, pil süresi ve motor gücü konularında olmasına ek olarak kullanıcı deneyimleri ve fiyatları hakkında da çok sayıda yorum bulunabilmektedir.