Klorak Duşakabin Temizleyici 750 Ml

61,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
69,99 TL
100 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
96,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Klorak Duşakabin Temizleyici 750 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRgross Satıcı Ünvanı: İDEALİST GIDA PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470121403600001 Vergi Kimlik Numarası: 4701214036
    Bu ürün TRgross tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klorak Duşakabin Temizleyici 750 ml Su lekelerini yok eder, sabun artıkları, kireç ve pas lekeleri için etkili, kolay temizlik sağlar. Klorak Duşakabin Temizleyici
  • güçlü formülü ile duş kabini, musluk, armatür, lavabo ve fayanslardaki su lekelerini yok eder, sabun artığı, vücut yağı, pas ve kireç lekelerini zahmetsizce temizler.
Geri Bildirim Ver

Klorak Duşakabin Temizleyici Sprey 750 ml 770 g Sprey

Yaşam alanlarının temizliği için kullanılan ürünler sağlık açısından büyük önem taşır. Özellikle de banyo gibi nemli alanlarda bakteri oluşum hızı iki kat arttığı için temizliği sık ve etkili biçimde yapılır. Hijyen sağlayan formülüyle sağlığınıza değer veren Klorak duşakabin temizleyici sprey 750 ml 770 g sprey ürünü banyodaki inatçı kirlerin üstesinden gelir. Kireç ve pas oluşumları üzerinde de etkili olan ürünün kolay temizlik içeren formülü zamandan tasarruf etmenizi sağlar. İş gücünü yarıya indiren ürünler arasında yer alan duşakabin temizleyici sayesinde fayans ve duşakabin üzerinde oluşan kireç lekelerinden kısa sürede kurtulmak mümkündür. Güçlü formülü sayesinde sabun artıklarını ve pas lekelerini etkili şekilde yok eden bu ürün, banyoda bıraktığı hoş kokusuyla da tercih sebebiniz olabilir.

  • Etkili hijyen
  • Hoş koku
  • Güçlü formül

Duşakabin Temizleyici Klorak Sprey Kullanım Alanları

Duşakabin Temizleyici Klorak Sprey Kullanım Alanları

Banyo temizliğinde dikkat edilen durumlardan biri de kireç izi, sabun artığı ve vücut yağı gibi çıkarılması zor izleri yok edebilen bir ürün kullanımıdır. Duşakabin üzerine sıçrayan su damlaları hızlı bir biçimde kireç lekesine dönüşerek çirkin görüntü oluşturur. Su lekesi olarak da adlandırılan bu oluşum temizlik sırasında yok olmazsa ortamda hijyen hissi oluşmadığı için rahatsız hissettirir. Klorak duşakabin temizleyici güçlü formülüyle su lekelerini süratle giderir. Sprey şeklinde üretilen başlık aparatının da yardımıyla geniş bir alana yayılarak yüzeydeki kirleri yok eden ürün banyonuzda her alanda kullanılabilir. Banyoda ve tuvalette yer alan armatürler, duşakabin, musluk, lavabo, fayans gibi yüzeylerde oluşan inatçı kirlerde güvenle kullanabileceğiniz duşakabin spreyi ortamda hoş bir koku bırakır. Kireç ve pas izleriyle vedalaşmak için bu etkili üründen faydalanabilirsiniz.

Duşakabin Temizliği İçin Klorak Sprey Kullanımı

Duşakabin Temizliği İçin Klorak Sprey Kullanımı

Banyonun büyük bir bölümünü kaplayan duşakabin modelleri temperli cam, mika cam, pleksiglas gibi çeşitli materyallerden üretilir. Hepsinin ortak özelliği ise şeffaf olması, kireç lekesi gibi inatçı oluşumları yüzeyinde tutması ve bu yüzden de temizliği güzel yapılmazsa puslu görünmesidir. Duşakabin yüzeyinde oluşan kireç ve sabun artığı lekelerini pratik şekilde geçirebilmek için üretilen Klorak duşakabin temizleyici sprey 750 ml ölçüsüyle tüm banyo için yeterlidir. Bu etkili ürünü fayans ve musluk temizliği için de kullanabilir, tüm yüzeylere parlaklık ve hijyen sağlayabilirsiniz. Duşakabin temizliği yaparken sprey tasarımlı ucu temizlemek istediğiniz alana doğrudan püskürterek birkaç dakika bekledikten sonra ovma işlemine başlayabilirsiniz. Bir sünger veya fırça yardımıyla ürünü zemine yedirerek pratik bir şekilde tüm kireç, pas, sabun ve vücut yağı gibi zor lekelerden kurtulabilirsiniz.

Duşakabin Temizleyici Klorak Sprey 750 ml Fiyatı ve Yorumları

Duşakabin Temizleyici Klorak Sprey 750 ml Fiyatı ve Yorumları

Güçlü formülüyle zahmetsiz bir şekilde temizlik imkanı sunan Klorak duşakabin temizleyici sprey 750 ml 770 g sprey fiyat açısından da oldukça avantajlıdır. Ürün güçlü formülü ve 750 ml boyutuyla tüm banyo ve duşakabin temizliğini yapmanıza olanak tanır. Zor kirlerde sergilediği üstün performans sayesinde beden gücü gerekmeden hijyen vadeden bu etkili temizleyici aracılığıyla kireç lekelerinden kısa sürede kurtulmak mümkündür. Temizleyicinin yüzeyde bıraktığı parlaklık ve hoş koku uzun süre kendini hissettirir. Banyo yaparken sabun kalıntıları ve sudaki kireç artıklarının bıraktığı izler, armatürlerde ve fayanslarda dalga dalga görünür. Sadece ovmakla yok olmayan bu zor kirleri etkili biçimde temizleyen duşakabin temizleyici sprey ile zamanınızı boşa harcamadan hijyen sağlayabilirsiniz. Banyonuzda güçlü ve hoş kokulu bir temizlik için tercih edebileceğiniz bu ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Klorak duşakabin temizleyici sprey 750 ml 770 g sprey yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.