Genel Markalar Netzwerk A1.1 Kurs- Und Arbeitsbuch Mit Dvd Und Audio-cds

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Netzwerk A1.1 Kurs- Und Arbeitsbuch Mit Dvd Und Audio-cds

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ages Book Store Satıcı Ünvanı: TARIK ÇOBAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2581498954
    Bu ürün Ages Book Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNÜNDE KOD MEVCUT DEĞİLDİR CD Lİ VERSİYONDUR!!!!
  • ÜRÜNÜNDE KOD MEVCUT DEĞİLDİR CD Lİ VERSİYONDUR!!!!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Almanca
  • Dil Seviyesi Temel
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Klett Ernst / Schulbuch Netzwerk A1.1 Kursbuch Und Arbeitsbuch

Dil öğrenmenin çeşitli yolları vardır. Bazı insanlar kitapları tercih ederken, bazıları ise dinleme yaparak öğrenir. Kitaptan öğrenmek sağlıklı ve kalıcı olabilir. Özellikle sınava hazırlanan gençler için kitaplar daima yardımcı kaynak olur. Bu alanlar için özel olarak üretilen kitaplar mevcuttur. Klett Ernst / Schulbuch Netzwerk A1.1 Kursbuch und Arbeitsbuch bu ürünlerden biridir. Kitap sayesinde kelimelerle birlikte dil bilgisini öğrenme fırsatı doğar. Özellikle farklı metinleri ile dil haznesi oldukça genişler. Oldukça geniş bir içeriğe sahip takviye bir kaynaktır. Sınavlar ve dersler için yardımcı bir üründür. Dil öğrenirken zevkli dakikalar geçirebilirsiniz. Bu kitap gençler ve lise öğrencilerinin kullanımına uygun içeriklere sahiptir. Kolaydan zora ilerleyen konular sayesinde yeni bilgiler öğrenebilir, aynı zamanda hatalarınızı görebilirsiniz. Derslerde kullanım için oldukça önemli bir kaynak kitabıdır.

  • Kaynak kitap
  • Sınava hazırlık
  • Dil öğrenme

Klett Ernst / Schulbuch Netzwerk A1.1 Özellikleri

Klett Ernst / Schulbuch Netzwerk A1.1 Özellikleri

Bu kitabının ileri derecede donanıma sahip özellikleri bulunur. Almanca öğrenmek için oldukça önemli bir kaynaktır. Ürün gençlere temel seviye dil öğrenme sunar. Temelden başlayarak ilerleyen bir kaynak kitabıdır. Kitabın basım dili Almancadır. Bu özellik sayesinde gençler Almancayı kuvvetli ve sağlıklı bir şekilde öğrenebilir. Klett Ernst, Almancayı temelden başlayarak detaylı bir şekilde anlatır. Dil bilgisi öğrenmek ve kelime haznesini geliştirmek isteyenler için fırsat sunar. Kaynak aynı zamanda temalar üzerinden anlatarak sağlam bir altyapı oluşturmanıza yardımcı olur. Ürün CD versiyonlu olarak satışa sunulur. Bu şekilde kuvvetli bir anlatımı olur. Bilinmeyen konuları detaylı bir şekilde öğrenerek hatalarınızı yakından görebilirsiniz. Klett Ernst / Schulbuch Netzwerk A1.1 Kursbuch und Arbeitsbuch yorumlarını inceleyerek ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Klett Ernst / Schulbuch Kursbuch Und Arbeitsbuch Kullananlar

Klett Ernst / Schulbuch Kursbuch Und Arbeitsbuch Kullananlar

Dil çalışmak için kullanılan yöntemlerden biri olan kitaplar, öğrenme aşamasında oldukça yardımcı olan ürünlerdir. Klett Ernst ürünü ise kolaylıkla Almanca çalışma fırsatı sunar. Ürün temelden başladığı için her kesimden insanın rahatlıkla yararlanabileceği bir seviyededir. Kursa ya da dershaneye gidemeyen ve evde kendi çabaları ile Almanca öğrenmek isteyenler için oldukça faydalı bir kitaptır. Klett Ernst ile evde kendiniz rahatlıkla dili öğrenebilir ve istediğiniz seviyeye çıkabilirsiniz. Aynı zamanda sınava hazırlanan çocuklarınıza ya da dil çalışmak isteyen öğrenciler için satın alabilirsiniz. Öğrenirken aynı zamanda alıştırmaları yaparak bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz. Bu şekilde sınav sorularına hazırlık yapabilir, detaylı bir şekilde kelimeleri öğrenebilirsiniz. Klett Ernst / Schulbuch Netzwerk A1.1 Kursbuch und Arbeitsbuch kullananlar iyi bir dil seviyesine ulaşır. Aynı zamanda bir dil öğrenerek bilgi hazinenizi güçlendirebilirsiniz.

Klett Ernst /Schulbuch Netzwerk A1.1 Fiyatı

Klett Ernst /Schulbuch Netzwerk A1.1 Fiyatı

Klett Ernst / Schulbuch Netzwerk A1.1 Kursbuch und Arbeitsbuch fiyatı ürünün özelliklerine ve tasarımında kullanılan materyallere göre belirlenir. Ürün oldukça kaliteli ve çeşitli malzemelerden hazırlanır. Çalışma ve pratik kitabı olarak çok yönlü kaynak olanağı sağlar. Temel seviyeden başlayan bu kaynak sayesinde donanımlı bir şekilde dil öğrenebilirsiniz. Dil çalışmak ya da sınava hazırlanmak için kullanılır. Aynı zamanda derslere takviye olarak da kullanılabilir. Almancayı A1 seviyesinde öğrenmek isteyenler için oldukça yararlı bir kaynaktır. Almanca öğrenmek için baş ucunuzdan ayırmayacağınız bir kaynaktır. Ürün sayesinde sınavlara kolay bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Avantajlı fiyatlar ile Klett Ernst / Schulbuch Netzwerk A1.1 Kursbuch und Arbeitsbuch satın alabilirsiniz. Ürün sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde dil çalışma fırsatı elde edebilirsiniz. Aynı zamanda ürüne avantajlı fiyatlarla Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.