10
Anı Günlük Seyahatname kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Klan Yayınları Bir Çift Yürek

120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kurumsal Fatura
174,90 TL122,90 TL
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Klan Yayınları Bir Çift Yürek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: demos yayınları Satıcı Ünvanı: ALİ ADİL ATALAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0950025465
    Bu ürün demos yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bugüne dek size iki kitabi “mutlaka” diye tavsiye ettim... Marti ve Simyaci... Bu üçüncüsü... Bir Çift Yürek... Bu kitaptan çok alinti yapacagim... Çok söz edecegim... siz de kitabin sayfalarini çevirirken bana kim bilir kaç defa tesekkür edeceksiniz, adim gibi biliyorum...” —Hincal Uluç, Sabah Gazetesi Batiyi Sarsan yürek!... Çevrenize yabancilasmaya basladinizsa okuyun derim, bir kapi mutlaka aralanacak!...” —Ayça Atikoglu, Milliyet Gazetesi “Insanligin çoktan yitirdigi geçmisini merak edenler için.” —Füsun Özbilgen, Posta Gazetesi “Bu haftasonu bu kitabi okuyun, Pazartesi hayata yeni -ve daha iyi- bir insan olarak baslayin! —Murat Birsel, Sabah Gazetesi Ürün Adı: Bir Çift Yürek Ürün Kodu: 9789756388020 Yazar: Marlo Morgan Basım Yılı: 2013 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 246 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Eren Cendey

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Barbara Kingsolver
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Klan Yayınları Bir Çift Yürek / M.Morgan

Klan Yayınları Bir Çift Yürek / M. Morgan kitabı okurlar arasında oldukça popülerdir. Ünlü yazar edebiyat dünyasında önemli yer tutan Simyacı ve Martı adlı kitapların yazarıdır. Akıcı ve yalın bir dille kitaptaki olaylar anlatılır. Kitabın minimal tasarımı taşıma kolaylığı sağlar. Roman okumayı sevenler için ideal bir kitaptır. Eren Cendey tarafından Türkçeye çevrilir. Kitap okuma alışkanlığı edinmek isteyenlerin severek okuyacağı bir eserdir. Olay örgüsü okuyucuyu kitabın içerisine çeker ve merak uyandırır. Usta yazarın kaleminden çıkan bu eser, akşamları kendinizi bulmak için tercih edebileceğiniz bir kitaptır. Konusu, kahramanları ve olay örgüsü ile kusursuz bir dünyanın içerisine girebilirsiniz. Kitap konusu ve dili sayesinde okuyucuların beğenisi kazanır. Yalın ve anlaşılır dili kitabın kolay anlaşılmasını ve okunabilmesini sağlar. Böylelikle yorulmadan keyifle okuyabileceğiniz bir kitap haline gelir.

  • M. Morgan eseri
  • Yalın anlatım
  • Kusursuz Türkçe çeviri

İlgi Gören Klan Yayınları Bir Çift Yürek Konusu

İlgi Gören Klan Yayınları Bir Çift Yürek Konusu

Bir Çift Yürek - Marlo Morgan eseri, Amerikalı bir kadının Avustralya’da yaşadığı ruhsal yolculuğu konu alır. Aborjinlerle beraber dört ay boyunca devam eden bir yürüyüşle başlayan roman, çölün tamamında gerçekleşen bir geziyi anlatır. Bu zaman diliminde baş karakter çöl coğrafyasında bitkilerle ve hayvanlarla yaşamayı öğrenir. Farklı ve olağandışı insanların bir arada olduğu toplulukla yolculuğa çıkarak elli bin yıllık kültürün bilgeliği ve felsefesi ile tanışır. Yolculuğun ilk gününden itibaren sayısız zorluklarla karşı karşıya kalan karakter, ciddi bir mücadele içerisine girer. Dayanıklılığı çeşitli zorluklarla hergün sınanır ve karakterin ruhu da değişmeye başlar. Aborjinler, baş karakteri kendilerinden kabul eder ve onun öğretmeni olurlar. Baş karakter kitap boyunca öğretmenlerinden insanların eşsiz niteliklerini ve içsel ruhunu takdir etmeyi öğrenir. Güçlü doğal şifa yöntemlerine tanık olur ve canlılarla ilgili farkındalık edinir.

Klan Yayınları Bir Çift Yürek Kitabı Özellikleri

Klan Yayınları Bir Çift Yürek Kitabı Özellikleri

Bir Çift Yürek Klan Yayınları tarafından basılır. Kitabın yazarı Marlo Margon’dur. Kitap 265 sayfadan oluşur. Basım yılı 2013’tür. Kitabın baskı sayısı 25’tir. 13,5 x 19,5 cm ebatındadır. Böylelikle çantaya rahatlıkla sığar. Karton kapak tasarıma sahiptir. Basım dili Türkçe olduğu için rahatlıkla okunabilir. Toplu taşımalarda, kafede, evde ya da tatilde okumak için tercih edebilirsiniz, Çarpıcı hikayesi ile okuyucuların merak duygusunu kamçılar. İnsanların severek okuduğu bu kitap, bestseller kitap listesinde yerini korur. Basıldığı yıldan itibaren insanların severek okuması kitabın değerini artırır. Eser, insanlığa verdiği mesaj ile okuyucuların hayatlarına dokunur. Tüm varlıkların aynı evrensel birliği paylaştığını anlamak ve dünyayı yok oluştan kurtarmak için yapılabilecekler kitabın içinde işlenir. Dünyada her şey güzel ve hassas bir şekilde birbiriyle ilişkilidir.

Klan Yayınları Bir Çift Yürek / M. Morgan Fiyatı ve Yorumları

Klan Yayınları Bir Çift Yürek / M. Morgan Fiyatı ve Yorumları

Klan Yayınları Bir Çift Yürek / M. Morgan fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Kaliteli kağıdı ve karton kapak tasarımı sayesinde sayfa kopukluğu gibi durumların yaşanması engellenir. Akıcı ve yalın dili ile kolay okunabilir. Eser, baş karakterin bir yolculuktaki değişimini, hayatını ve hayatı nasıl anlamlandırdığını anlatır. Minimal tasarımı sayesinde toplu taşımalarda rahatça okuyabilirsiniz. Kendinizi dinlemek ve iç huzuru bulmak için tercih edebileceğiniz bir romandır. Hayata farklı bir bakış açısıyla bakabilme fırsatına sahip olabilirsiniz. Sürükleyici ve merak uyandırıcı anlatımı sayesinde kısa sürede bitirebilirsiniz. Klan Yayınları Bir Çift Yürek / M. Morgan yorumlarına göz atarak eserle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Akıcı, ilgi çekici ve sürükleyici bir roman okumak için bu ürüne Trendyol'dan göz atabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.