5
Kablo Makarası kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

KL HOME Çocuk Korumalı Prizli Pratik Ev Ofis Ve Işl Mini Seyyar Makaralı Uzatma Kablo 3x1,5mm ( 3 Metre)

279 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2.500 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL'ye 125 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

KL HOME Çocuk Korumalı Prizli Pratik Ev Ofis Ve Işl Mini Seyyar Makaralı Uzatma Kablo 3x1,5mm ( 3 Metre)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ustaaleti Satıcı Ünvanı: UĞUR ÖZÖREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6900009145
    Bu ürün ustaaleti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiyede Bir İlk Pratik Mini Seyyar Makaralı Uzatma Kablosu 3X1,5mm Elektrik Kablosu ( 3 METRE ) Ev Ofis ve İşlerinizde Pratik Kullanım KABLO DAĞINIKLIĞINA SON EVİNİZDE ÇOK AZ YER KAPLAR !
  • Çocuk Korumalı Prizli
  • Türkiyede Bir İlk Pratik Mini Seyyar Makaralı Uzatma Kablosu
  • ( 3 METRE ) 3X1,5mm Elektrik Kablosu Ev Ofis ve İşlerinizde Pratik Kullanım Makara Kablosu ve 4 Adet Monofaze Topraklı Priz Sahiptir
  • Zorlu Çalışma Koşullarına ve Darbelere Dayanıklıdır.
  • Makara Sayesinde Ustaların Takım Çantasında Az Yer Kaplar..
Geri Bildirim Ver

KL Home Pratik Ev Ofis ve İşlerinizde Mini Seyyar Makaralı Uzatma Kablosu 3X1,5 mm (3 Metre)

Elektrikli cihazlarınızın kablosunun prize yetişmediği durumlarda rahatlıkla tercih edebileceğiniz KL Home uzatma kablosu 3m ile birçok teknolojik aleti kolaylıkla kullanabilirsiniz. Evinizde ya da iş yerinizde bu ürünle işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Yaşam alanlarında kullanımı oldukça uygun olan bu modeli, elektrik ihtiyacı duyduğunuz zamanlarda tercih edebilirsiniz. Makaralı bir sisteme sahip olan ürün, 3 metreye kadar istediğiniz boyutta kullanım imkanı sunar. Güç kaynağına erişemediğiniz zamanlarda işinizi kolaylaştırır. Evde veya ofiste bulunan teknolojik cihaz ve makinelerin kablolarının prize yetişmediği durumlarda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Taşınabilir yapısı ile bağlantı girişi olan alanlarda siz de bu ürünü deneyebilirsiniz. Ucunda fiş olan bu mekanizmanın 4 adet priz yeri bulunur. Böylelikle dilediğiniz kadar cihazın bağlantısını sağlayabilir, aletleri kolayca kullanabilirsiniz.

  • 3 m kablo boyu
  • 4 adet monofaze
  • Topraklı priz

Kalitesi ile KL Home Uzatma Kablosu

Kalitesi ile KL Home Uzatma Kablosu

KL Home pratik mini seyyar makaralı uzatma kablosu 3x1,5mm modeli ile aynı anda birkaç tane cihazı çalıştırabilir veya şarj edebilirsiniz. Büyük rahatlıklarından biri taşınabilir olması olan bu alet, ev dışında farklı alanlarda da kullanılabilir. Enerji iletimi amacı ile tercih edilen bir modeldir. Makara şeklindeki yapısı ile derli toplu ve kullanışlı bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda da boyutu ile kolay muhafaza edilip taşınabilir. Siz de bağlantı için kullanacağınız cihazları ve elektronik aletleri göz önüne alarak bu ürünü tercih edebilirsiniz. Dağınıklığı ortadan kaldıran ve işinizi kolaylaştıran ürün, topraklı priz yapısına sahiptir. Zorlu çalışma koşullarında ve darbelerde de oldukça dayanıklı bir şekilde karşınıza çıkar. Sahip olduğu makara sayesinde birçok ustanın takım çantasında bulunan bu ürünü siz de kullanabilirsiniz.

4 Adet Girişe Sahip Mini Seyyar Makaralı KL Home Kablo

4 Adet Girişe Sahip Mini Seyyar Makaralı KL Home Kablo

Evinizde ve ofisinizde hayatın birçok alanında kullanılan KL Home pratik ev ofis ve işlerinizde mini seyyar makaralı uzatma kablosu 3x1,5mm modeli, elektronik aletlerin bağlantısını kolaylaştırmaya yönelik üretilir. Özellikle ana prize uzak düşen teknolojik cihazların elektrik geçişi işlemini kolaylaştırır. Sabit ya da hareketli olan aletlerin kullanılmasında ihtiyaç duyulan bir eşyadır. Sıklıkla tercih edilen seçenekler arasında yer alan ürünün uygun uzunlukta olduğunu düşünüyorsanız, siz de bu kabloyu kullanabilirsiniz. Ürün, sahip olduğu kablo kalınlığı ve üretim malzemeleri ile oldukça kalitelidir. KL Home pratik ev ofis ve işlerinizde mini seyyar makaralı uzatma kablosu 3x1,5mm fiyatı ise herkese uygun olacak şekilde belirlenir. Dayanıklı yapısı ile uzun süre dilediğiniz gibi ürünü kullanabilirsiniz. İşinizi kolaylaştırmaya yönelik geliştirilip sizin beğeninize sunulur.

Müşteri Deneyimi ile KL Home Mini Seyyar Uzatmalı Kablo

Müşteri Deneyimi ile KL Home Mini Seyyar Uzatmalı Kablo

KL Home pratik ev ofis ve işlerinizde mini seyyar makaralı uzatma kablosu 3x1,5mm kullananlar tarafından beğeni toplayan bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz. 4 adet monofaze topraklı prize sahip olan bu modelin kablosu 3 metre uzunluğundadır. Kullanışlı yapısıyla hayatın birçok alanında yer alabilir. Bakır iletkenli ve çok telli olan bu ürünün üst kısmı kaliteli plastik ve yumuşak malzemeden yapılır. Sahip olduğu kaliteyi, boyutunu, kullanışlı yapısını ve rahat taşınabilirliğini göz önünde bulundurularak ürünün özelliklerini inceleyebilir ve kabloyu kolayca satın alabilirsiniz. KL Home pratik ev ofis ve işlerinizde mini seyyar makaralı uzatma kablosu 3x1,5mm yorum bölümünde yer alan yazılar aracılığıyla model ile ilgili bütün detaylara ulaşabilirsiniz. Ayrıca Trendyol üzerinden ürünü hızlıca satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.