4
Deniz Ürünleri kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Kiyomi Tobiko Turuncu ( Uçan Balık Yumurtası ) - 50 Gr

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kiyomi Tobiko Turuncu ( Uçan Balık Yumurtası ) - 50 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elisa Gıda Satıcı Ünvanı: BERKER ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1094950127800001 Vergi Kimlik Numarası: 2210733202
    Bu ürün Elisa Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sushi yapımında kullanılan bir havyar çeşididir. İçeriği : Balık yumurtası %95, şeker, tuz, fruktoz-glikoz şurubu, renklendiriciler
Geri Bildirim Ver

Tobiko Turuncu (Uçan Balık Yumurtası)

Kiyomi Tobiko turuncu uçan balık yumurtası eşsiz lezzeti ile yemeklerin yanında güzel bir meze ya da sushi içinde enfes bir tat olarak kullanılmaktadır. Diyet yapanlar sıklıkla tercih ettiği Kiyomi Tobiko turuncu uçan balık yumurtası besin değeri olarak yüksek ve enerji veren bir yiyecek olarak bilinmektedir. İçerisinde yüksek oranda protein ve omega 3 bulunduran bu deniz ürününe denizlerin en değerli incisi adı verilmektedir. Bunun sebebi hem çok zor bulunuyor olması hem de içeriği bakımdan çok kıymetli olmasıdır. Pek çok alanda kullanımı mümkün olmaktadır. Mutfak her zaman ürünlerin ekleme ve şekil değiştirme yöntemleri ile ürünlerin pek çok formda sunulmasına olanak sağlar. Bu durum Kiyomi Tobiko turuncu uçan balık yumurtası için de geçerli olmaktadır.

 
  • Yemeklerin yanında meze olarak,
  • Pek çok ikramlıkların yanında farklı bir tat olarak,
  • Yemeklerin ek malzemesi olarak kullanılması mümkündür.

Tobiko Turuncu Uçan Balık Yumurtası Özellikleri

Tobiko Turuncu Uçan Balık Yumurtası Özellikleri

Kiyomi Tobiko turuncu uçan balık yumurtası 50 gr sushi yapımında lezzet katmak amacıyla kullanılabilir. Japonya’nın en çok kullanılan ve tercih edilen ürünlerinden biri olmasının yanı sıra son dönemlerde ülkemizde de sıklıkla kullanılmaktadır. KiyomiTobiko50gr sıradan ürünlere göre daha özenle paketlenmiş olmalıdır. Aksi halde zarar görme olasılığı çok yüksek olacaktır. Somon havyarı ile benzerlik gösteren bu ürünün rengi turuncudur. Somon havyarına oranla daha hafif ve küçük bir yapısı vardır. Ürün kullanımından önce bir takım detaylara dikkat edilmesi gerekir. Günümüzde restoranlarda sıklıkla tercih edilen bu ürün, aşçıların özel tariflerine önemli bir lezzet katar. Asya mutfağına yatkınlığı olan kişilerin damak zevkine hitap eden bu ürün farklı tariflere de eklenerek yeni bir lezzet keşfine de imkan tanıyor. Şeflerin de her zaman belirttiği gibi mutfakta sınır yoktur. Lezzet algınıza yön verecek tüm seçenekler aslında ürünlerin özelliklerinin doğru kullanılmasından geçer.

 

Tobiko Turuncu Uçan Balık Yumurtası Kullanımı ve Yorumları

Tobiko Turuncu Uçan Balık Yumurtası Kullanımı ve Yorumları

Kiyomi Tobiko turuncu uçan balık yumurtası Türk mutfağında yeni olarak kullanılmaya başlayan ürünler arasında yer almaktadır. Bu durum kullanım çeşitliliğinin çok fazla olmasına olanak sağlamamıştır. Fakat tadı ve lezzeti ile her zaman ön planda olmayı başaran bu ürün, yemeklerin yanında kullanılabilir. Eşsiz ve farklı lezzeti ile bir meze olarak da kullanılmasının yanı sıra bir sushi içinde değişik bir tat olarak tercih edilmektedir. Kiyomi Tobiko turuncu uçan balık yumurtası yorumları incelendiğinde kullanan ve satın alanların hiçbir sorun ile karşılaşmadığı ve memnun kaldıkları görülmektedir. Bu nedenle almak konusunda tereddüt yaşayan herkesin gönül rahatlığıyla almasında hiçbir sıkıntı olmayacaktır. Belki de bir başlandığında mutfağın vazgeçilmez ürünleri arasında da yer alabilecektir.

 

Kiyomi Tobiko Turuncu Uçan Balık Yumurtası Fiyatı

Kiyomi Tobiko Turuncu Uçan Balık Yumurtası Fiyatı

Japon mutfağının vazgeçilmez ürünlerinden biri olan Kiyomi Tobiko turuncu uçan balık yumurtası içerdiği vitamin ve mineraller bakımından da en çok tercih edilen ürün olmayı başarmaktadır. Kiyomi Tobiko turuncu uçan balık yumurtası fiyatı dönemsel olarak değişebilmektedir. Bu ürün hakkında pek çok bilgisi olmayan kişiler bu ürünün çok pahalı olacağı konusunda endişe yaşayabilmektedir. Bu konuda yanlış düşüncelere kapılmaya gerek yoktur. Marka, fayda odaklı ürün seçeneği ile kullanıcı dostudur. Aradığınız Kiyomi Tobiko turuncu uçan balık yumurtası Trendyol’da detayları ile birlikte yer alıyor. Dilerseniz bu ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.