Kiwi Otomatik Sensörlü Sıvı Sabunluk Dezenfektan Ksd-9920 330ml

289 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kiwi Otomatik Sensörlü Sıvı Sabunluk Dezenfektan Ksd-9920 330ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NOVVO Satıcı Ünvanı: NOVVO TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK AKSESUAR İNŞAAT İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632127964800001 Vergi Kimlik Numarası: 6321279648
    Bu ürün NOVVO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kiwi tm 9920 sensörlü sıvı sabunluk kapasite 330 ml sıvı sabun , bulaşık deterjanı veya el dezenfektanını dokunmadan hijyenik elinize döken otomatik sensör sistemi kolay doldurma için çıkarılabilir plaka gösterge ışığı 4x aaa pille çalışır ev , ofis , okul , hastane ve restoranlarda banyo ve mutfaklarda kullanım için ideal 2 yıl garanti

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kiwi Otomatik Sensörlü Sıvı Sabunluk Dezenfektan Ksd-9920 330 ml

Günlük hayatta dikkat edilmesi gereken detaylardan biri hijyendir. Günün her anında mikrop, yağ ve kirlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Bunun için doğru ve pratik temizlik ürünleri işinizi kolaylaştırır. Son dönemde temizlik hassasiyetinin artması, günün her anı temizlik ve hijyen ürünleri ile bir arada olunması ürün çeşitliliğini de artırır. Hızlı ve pratik bir şekilde temizleyici madde kullanımı için doğru ürün tercihi yapmak önemlidir. Kiwi otomatik sensörlü sıvı sabunluk dezenfektan KSD-9920 330ml Kiwi9920beyaz içerisine sıvı sabun, dezenfektan, bulaşık deterjanı gibi birçok farklı temizlik ürününü koyma imkanı verir. Otomatik sensörü sayesinde cihazın içindeki temizlik maddesine ulaşmak için dokunmanız gerekmez. Kiwi otomatik sıvı sabunluk sayesinde hiçbir yere temas etmeden kullanabilir, elinizi temizleyebilirsiniz.

  • Otomatik sensör sistemi
  • Plaka gösterge ışığı
  • Kolay takıp çıkarma

Kiwi Otomatik Sensörlü Sıvı Sabunluk Dezenfektan Özellikleri

Kiwi Otomatik Sensörlü Sıvı Sabunluk Dezenfektan Özellikleri

Temizlik ve hijyen konusundaki hassasiyet arttıkça ve hijyen ürünleri çeşitlendikçe kullanımları için üretilen eşya ve cihazlarda da çeşitlilikler olur. Katı sabunluk altlıkları ve basmalı modellere ek olarak son dönemlerde sensörlü kullanım sağlayan ürünler öne çıkar. Kiwi otomatik sensörlü sıvı sabunluk dezenfektan KSD-9920 330ml, kullanım açısından hijyenikliği ile öne çıkar. Ürün kapasitesi 330 ml’dir. Sıvı sabun, bulaşık deterjanı veya el dezenfektanını uzaktan temazsız olarak dökmeyi sağlar. Ürünün kolay doldurulabilmesi için basit bir şekilde çıkarılabilir. Plaka gösterge ışığı 4 adet pille çalışır. Kiwi KSD 9920 otomatik sensörlü sıvı dezenfektan ve sabunluk evde, ofiste, okulda, hastanede, restoranlarda, banyo ve mutfaklarda kullanım için idealdir. Ürünün görsellerini ve özelliklerini inceledikten sonra ihtiyacınıza uygun olduğuna karar verirseniz satın alma işlemini tamamladıktan kısa bir süre sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kiwi Otomatik Sensörlü Sıvı Sabunluk Kullanım Kolaylığı

Kiwi Otomatik Sensörlü Sıvı Sabunluk Kullanım Kolaylığı

Sabun, elleri bakterilerden arındırmak için tercih edilen temizlik ürünleri arasında yer alır. Sabun kullanımının gerekliliği ve yaygınlaşmasıyla sabunluk ürünleri de artış gösterir. Kiwi otomatik sensörlü sıvı sabunluk, kullanım alanına ve ürün kapasitesine bağlı olarak tercih edilebilir. Sensörlü cihazlar özellikle okul, hastane, restoran, işyeri gibi sirkülasyonun çok olduğu yerlerde hijyen açısından öne çıkar. Temassız bir şekilde kullanım yapmak, mikrobun kişiden kişiye temas yoluyla bulaşmasının önüne geçen bir sistemdir. Bunun yanında sadece kullanımı yoğun yerlerde değil evinizde de bu cihazı tercih edebilirsiniz. Temizlik ürünlerinin sıklıkla kullanıldığı banyo ve mutfak gibi alanlarda pratik kullanımı sayesinde Kiwi otomatik sensörlü sıvı sabunluk dezenfektan, hayatınızı kolaylaştırır. Elinizi cihaza yaklaştırmanız kullanım için yeterlidir. Ürünün otomatik sensörü sayesinde temassız bir kullanım yapabilir, tek seferde akacak miktarı belirleyebilirsiniz.

Hijyen Sağlayan Kiwi Sensörlü Sıvı Sabunluk Fiyatları

Hijyen Sağlayan Kiwi Sensörlü Sıvı Sabunluk Fiyatları

Hijyeni hayatın her alanında öncelik haline getiren ve hijyen ürünlerinin pratik kullanımıyla öne çıkması gerektiğini düşünenler bu ürünü tercih edebilir. Kiwi otomatik sensörlü sıvı sabunluk dezenfektan KSD-9920 330ml fiyatları, ürünü internet üzerinde aratanların sık sık sorduğu sorular arasındadır. Fiyat belirlemesi yapılırken, ürün pratikliği ve işlevselliği göz önünde bulundurulur. Ürün seçimi yaparken, bütçeye uygunluk, kapasite ve kullanım özellikleri üzerinden değerlendirme yapan müşteriler, tercihlerini bu kriterler üzerinden belirler. Kiwi otomatik sensörlü sıvı sabunluk dezenfektan KSD-9920 330ml kullananlar yorumlar üzerinden ürün değerlendirmesi yaparak ürün hakkında fikir sahibi olmanıza yardımcı olur. Ürün ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak, Kiwi otomatik sensörlü sıvı sabunluk dezenfektan KSD-9920 330ml yorumları kısmına göz atmak ve ürünü satın almak için siz de Trendyol’u tercih edebilirsiniz.