Kiwi Ksm-2405 Mini Tost Makinesi

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
589,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kiwi Ksm-2405 Mini Tost Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAL TEKNO Satıcı Ünvanı: ÖMER KARDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5240789802
    Bu ürün PAL TEKNO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 Güç gösterge ışıklarıDikey depolama imkanıGüç 750WYapışmaz, kolay temizlenebilir üçgen plakaSerin dokunuşlu gövdeTermostatik olarak sıcaklık kontrollüGüç açık ve hazır ışığı göstergesiGüvenlik termal kesmeKaymaz ayaklar

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Alüminyum
  • Renk Siyah
  • Izgara Özelliği Yok
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 2
  • Isı Ayarı 1 Kademe
  • Plaka Kullanımı Tek Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Kiwi Siyah Mini Tost Makinesi Kiw-2405

Tost makineleri, menteşe ile iki metalin birbirine tutturulması sonucu ortaya çıkan bir mutfak aletidir. İçerisinde ekmek kızartılabilir, tost yapılabilir ve ihtiyaç duyulduğu zamanlarda ızgara görevi yapabilir. Elektrikle çalışan bu aletlerin içindeki plakalar teflon kaplı döküm demir, alüminyum veya demir sacdan üretilir. Kiwi KSM 2405 mini tost makinesi siyah Kiw-2405 mutfakta harikalar yaratmanıza olanak tanır. Ürün, içerisinde kullanılan plakalar yapışmaz özelliği sayesinde hazırladığınız yiyeceğin besin değerlerini düşürmeden rahat bir şekilde pişirmenizi sağlar. Altında kullanılan ayaklar kaymaz özelliğe sahiptir ve bu sayede ürünün kullanıldığı yüzeyde etrafa kaymasını engeller. Üzerinde 2 adet güç ışığı bulunur. Kiwi KSM 2405 mini tost makinesi, 700 ila 1000 Watt arası elektrik gücüyle çalışır. Uygun ölçülerde tasarlanan boyutuyla ürünü dilediğiniz şekilde konumlandırabilirsiniz.

  • Alüminyum plaka
  • Kaymaz ayak
  • Yapışmaz yüzey

Kiwi KSM 2405 mini tost makinesi Avantajları

Kiwi KSM 2405 mini tost makinesi Avantajları

Küçük boyutlarının yanı sıra büyük yardım sağlayan Kiwi KSM 2405 tost makinesi, mutfağınızda az yer kaplar. İçeriğinde kullanılan yapışmaz özellikli plakalar sayesinde kızartılan ekmek dağılmaz veya yapışmaz. Eşit ısı dağılımı özelliği sayesinde içerisinde pişirilen besinin her bölgesinin aynı derecede kızarmasına olanak tanır. Ergonomik şekilde tasarlanan tutma sapı sayesinde pişirme işlemi yapılırken ellerin yanmasını engeller. Emniyet kilidi ile içerisinde hazırladığınız yiyeceklerin besin değerlerini eksiltmeden ve kol gücü harcamadan rahatlıkla pişirebilirsiniz. Kiwi KSM 2405 kodlu ürün aşırı ısınma koruması sayesinde fişi takılı unutulsa dahi bir tehlike oluşmasını engeller. Her ihtimale karşı ürün kapakları açık bırakılmamalı, güç düğmesi her zaman kapatılmalıdır. Emniyet kilidi küçük çocuklarınızın ürüne ulaşmasını engelleyerek onların güvenliğini sağlar. Ürünü kaymaz ayakları sayesinde istediğiniz yerde yatay veya dikey olarak rahatlıkla saklayabilirsiniz.

Kiwi Siyah Mini Tost Makinesi Kiw-2405 Özellikleri

Kiwi Siyah Mini Tost Makinesi Kiw-2405 Özellikleri

Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi olan besinler Kiwi siyah mini tost makinesi sayesinde rahatlıkla hazırlanabilir. Ürünün kapaklarında hem güvenlik hem de az güç harcanması için emniyet kilidi bulunur. Model üzerinde güç göstergesi vardır. Ürünün plakaları yerinden çıkmayacak biçimde sabit bir şekilde üretilir. Kiwi mini tost makinesi, yapışmaz özelliği sayesinde içerisinde pişirdiğiniz yiyeceklerin besin değeri kaybını önler iken aynı anda şeklinin bozulmasını ve dağılmasını da engeller. Kaymaz ayakları sayesinde pişirme esnasında hareket etmez ve ürünün muhafazası için de avantaj sağlar. Aşırı ısınmayı engelleyen özelliği sayesinde ürün fişte unutulduğunda herhangi bir yangın tehlikesini önlemiş olur. Modelin ideal boyutları küçük mutfaklarda dahi yer kaplamadığı için fonksiyonel bir kullanım şansı sunar. Şık rengiyle her mutfağın dekorasyonuna yakışan modeli inceleyebilir ve ihtiyacınız doğrultusunda güvenle sipariş oluşturabilirsiniz.

Kiwi KSM 2405 Mini Tost Makinesi Siyah Kiw-2405 Fiyatları

Kiwi KSM 2405 Mini Tost Makinesi Siyah Kiw-2405 Fiyatları

Kiwi KSM 2405 mini tost makinesi siyah Kiw-2405 fiyatları, ürünün bütün özellikleri ele alınarak belirlenir. İçerisinde kullanılan plakaların malzemesi alüminyumdur. Yapışmaz özelliğe de sahip olan bu plakalar muntazam tostlar hazırlayıp şekilleri bozulmayan ekmekler kızartmanızı sağlar. Bu özellikleri sayesinde Kiwi KSM 2405 mini tost makinesi siyah Kiw-2405 yorumları ağırlıklı olarak olumlu yöndedir. Üzerinde bulunan emniyet kilidi sayesinde istenmeyen kazaları engellerken aynı anda kol gücünüzü harcamadan pişirme uygulaması yapmanızı sağlar. Bu sayede Kiwi KSM 2405 mini tost makinesi siyah Kiw-2405 kullananlar küçük çocukları tehlikeye karşı korumuş olur. Boyutları küçük olarak tasarlanır ve bu sayede öğrenci yurdu ya da pansiyon gibi yerlere kolaylıkla taşınılabilir. Siz de siyah rengiyle mutfağınızı süsleyen Kiwi marka KSM-2405 kodlu tost makinesine Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.