schwartz Katı Meyve Sıkacağı Yavaş Sıkım Meyve Sebze Presi

2.149 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.235 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.479 TL

Ürün Bilgileri

schwartz Katı Meyve Sıkacağı Yavaş Sıkım Meyve Sebze Presi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİZYOSKOP Satıcı Ünvanı: ERHAN TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Siirt Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350693743
    Bu ürün FİZYOSKOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schwartz Katı Meyve Sıkacağı Yavaş Sıkım Meyve Ve Sebze Presi Sürekli yenilik sloganıyla yola çıkan yeni yerli elektrikli ev aletleri markası SCHWARTZ , sektördeki en yeni trendleri yüksek teknoloji ile harmanlayarak kullanıcıların yaşamını kolaylaştırmaya yönelik ürünler ortaya koyuyor. Gıda hazırlama, ev bakımı, giysi bakımı, iklimlendirme gibi bir çok alanda elektrikli ev aleti üreten marka, SCHWARTZ Yavaş Sıkım Meyve Ve Sebze Presi ile meyve ve sebzelerinizden maksimum verimde meyve suları üretmenize imkân tanıyor. Yavaş sıkım özelliği ile sebze ve meyvelerden %97'ye kadar verim almanıza olanak tanıyan cihaz, meyve ve sebzelerin içerisindeki yararlı besinleri, vitaminleri ve proteinleri koruyarak oldukça sağlıklı meyve suları elde etmenize yardımcı oluyor. Normal katı meyve sıkacaklarına oranla daha az köpük ve daha pürüzsüz bir meyve suyu elde etmenizi sağlayan meyve sebze presi, yüksek enerji tasarrufu ve sessiz çalışma özellikleriyle de büyük beğeni kazanıyor. Schwartz Katı Meyve Sıkacağı Yavaş Sıkım Meyve Ve Sebze Presi Yavaş sıkım teknolojisi sayesinde standart katı meyve sıkacaklarına oranla meyve ve sebzelerden çok daha fazla su çıkarabilmenize olanak tanıyan Schwartz Katı Meyve Sıkacağı Yavaş Sıkım Meyve Ve Sebze Presi, katı ve yumuşak meyve ve sebzelerden maksimum verim alarak lezzetli meyve suları ya da sağlıklı detoks tarifleri yaratmanıza fırsat veriyor. Sert meyve ve sebzeler için ters çalışma özelliği de bulunan cihaz, bu meyve ve sebzelerden de maksimum verimle su çıkarmanıza olanak sağlıyor. BPA içermeyen 600 ml meyve suyu haznesi ve 550 ml posa haznesi bulunan ürün, paslanmaz çelik filtresi ve kolay temizlenebilir parçalarıyla da pratik bir deneyim sunuyor. Dikkat Çeken Artıları ile Schwartz Katı Meyve Sıkacağı Yavaş Sıkım Meyve Ve Sebze Presi Yavaş sıkım teknolojisine sahip olan ürün, meyve ve sebzelerden %97 oranında verim almanıza imkân veriyor.
  • 200 Watt motor gücüyle 8 kata kadar enerji tasarrufu sağlıyor.
  • AC motor teknolojisiyle üretilen ürün daha az titreşim yayıyor ve 35dB sesiyle iki kat daha sessiz bir kullanım sunuyor.
  • Ters çalışma özelliği ile en sert meyve ve sebzelerden dahi kolayca su çıkarabiliyor.
  • Tıpalı geniş sıvı çıkış ağzı sayesinde dilediğiniz zaman çıkışı kapatarak meyve sularınızın tazelikle korunmasını sağlıyor.
  • Teknik Özellikler Motor Gücü: 200 Watt
  • Sürahi Sayısı: 2 adet (BPA içermez)
  • Filtre Özelliği: Paslanmaz Çelik
  • Renk: Beyaz
  • Sessiz Çalışma: Var
  • Ters Çalışma Özelliği: Var
  • Kaymaz Ayak: Var
  • Marka Hakkında Ana merkezi İstanbul'da bulunan marka, henüz çok yeni ve dinamik olma özelliği gösterirken dünyanın en büyük fuar katılımcılarından biri olma misyonuyla sürekli yenilikleri takip ediyor ve uluslararası kalite sertifikalarıyla başarı basamaklarını hızla tırmanıyor.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Model Katı Meyve Sıkacağı
  • Renk Beyaz
  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sürahi Kapasitesi 250-500 L
  • Sıkma Başlığı 1
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Kiwi Schwartz Katı Meyve Sıkacağı ve Meyve Sebze Presi

İçeriği bilinmeyen meyve suları market ürünleri olarak hem çocuklar hem yetişkinler tarafından tüketilir. Bunun yerine Kiwi Schwartz Katı Meyve Sıkacağı Yavaş Sıkım Meyve ve Sebze Presi ürününe sahip olarak evinizde bulunan ürünlerden içeceklerinizi kendiniz yapabilirsiniz. İçerisinde sevdiğiniz çeşitlerinden ekleyebilir böylece sağlıklı ve taze içecekler elde edebilirsiniz. Kendi elinizle yaptığınız için içinde ne olduğunu bilerek gönül rahatlığıyla hem çocuklarınıza hem bebeklerinize içebilirsiniz. Schwartz katı meyve sıkacağı meyve ve sebze presi ile besin değerini bozmadan özellikle bebeğiniz ve çocuklarınız için vitamin takviyesi yapabilirsiniz. Katı besinlerin yavaş sıkımı sayesinse besin değerini kaybetmeden, sağlıklı tarafı olan pürelerini de afiyetle yiyebilirsiniz.

  • Üç kademe kilit sistemi
  • Sessiz bir şekilde çalışmasıyla rahatsız etmemesi
  • Düşük hızda çalışan yapısıyla içindeki enzimi kaybetmez

Kiwi Schwartz Yavaş Sıkım Nasıl Kullanılır?

Kiwi Schwartz Yavaş Sıkım Nasıl Kullanılır?

Kiwi Schwartz katı meyve sıkacağı yavaş sıkım meyve ve sebze presi Schwartz markasının kalitesi işlevselliği ile her evde olması gereken bir üründür. Makinenin içerisine koyduğunuz besinleri yavaş sıkım yaparak besin ve vitamin değerini düşürmeden sağlıklı bir kullanım sağlarsınız. Gelişmiş teknolojik yapısı ile sessiz çalışan motor sistemi besinleri posası ile tüketmenizi sağlar. Schwartz yavaş meyve sebze presi özel teknoloji ile üretilen güçlü motoru besinlerin suyunu tamamen çıkartarak maksimum oranda artış olmasını sağlar. Güçlü motoru besinlerin çok çabuk bir şekilde suyunu ve posasını çıkarmayı sağlar. Schwartz markasının sunduğu katı sıkacağı oldukça az yer kaplayarak mutfağınızda yerini alır. Cihaz kirlendikten sonra sizi yormadan oldukça kolay yöntemle temizlenir. Bunun için motor bulunan kısmı elde yıkayabilirsiniz. Diğer parçaları bulaşık makinesinde yıkayarak tekrar kullanım sağlayabilirsiniz.

Meyve ve Sebzeyle Taze İçecekler Oluşturur

Meyve ve Sebzeyle Taze İçecekler Oluşturur

Schwartz katı meyve sıkacağı yavaş sıkım meyve ve sebze presi içecekler elde eden özel motor yapısı vitamin takviyeleri almanızı sağlar. Sıcak aylarda soğutulmuş besinleri kullanarak serinletici içecekler yapabilirsiniz. Partilerde, kutlamalarda kokteyl tarzı hazırlanan içecekleri kendi elinizle hazırlayabilirsiniz. Sağlıklı besin değerleri ile misafirlerinizin de beğenisini toplarsınız. Üç kademeye kadar olan güvenlik sistemi Schwartz yavaş sıkım meyve ve sebze presi besinleri sıkarken cihazı kullanan kişilerin güvenliğini sağlar. Akıllı sisteme sahip olan kapak besinleri içinde güvenli bir şekilde tutar. Böylece içinde bulunan besinleri etrafa saçmadan temiz bir şekilde kullanım imkanı sağlar. Schwartz yavaş sıkım meyve ve sebze presi yaptığı basınçla püresini ve suyunu birbirinden ayırarak istediğiniz şekilde kullanım imkanı sunar. Tercihinize göre Kiwi schwartz katı meyve sıkacağı meyve ve sebze presinin basıncı sonucu püreyi ayırmadan birlikte kullanabilir ya da püresini ayırarak bebeklerinize yedirebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Kiwi Schwartz Meyve Sıkacağı Trendyol'da

Uygun Fiyatlı Kiwi Schwartz Meyve Sıkacağı Trendyol'da

Pek çok müşteri tarafından beğenilerek kullanılan Schwartz meyve sebze presi elde etmek istediğiniz püre için de kullanılır. Mutfağınızda yer kaplamayan yapısı ürünü severek kullanmanızı sağlar. Schwartz katı meyve sıkacağı yavaş sıkım meyve ve sebze presi fiyatları kaliteli yapısına göre uygun bir şekilde satışa sunulur. Hem sağlıklı hem de taze içeceklere sahip olmak için zarif ve şık olarak tasarlanan Swartz meyve sıkacağı fiyatlarını inceleyebilir bu ürüne uygun fiyatla sahip olabilirsiniz. Schwartz meyve sıkacağı yorumlarına giderek ürünü satın alan müşterilerin yorumlarını okuyabilir, almak istediğiniz katı besin sıkacağı ürününü isteklerinize göre burada test edebilirsiniz. Schwartz katı meyve sıkacağı yorumlarda farklı görüşler arasından size uygun fikirleri okuyarak karar verebilirsiniz. Kişilerin yorumlarını okuduktan sonra aklınızda oluşan fikir sonucunda istediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.