9
Çırpıcı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücü

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
245,45 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NOVVO Satıcı Ünvanı: NOVVO TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK AKSESUAR İNŞAAT İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632127964800001 Vergi Kimlik Numarası: 6321279648
    Bu ürün NOVVO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pratik Süt Kahve Köpürtücü

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücü

Çeşitli türlere ve pişirme yöntemlerine sahip olan kahveler, günün değişik zamanlarında insanlar için farklı yararlar sağlar. Sabah kalktıktan sonra uykuyu açmak ve güne hazırlanmak için kullanıldığı gibi toplantı ve buluşmalar sırasında da sıklıkla tercih edilir. Günlük hayatta, iş ve okul ortamında içimi çok tercih edilen ve beğenerek tüketilen bir içecektir. Kahve kişilerin kendi tercihine göre sipariş ettikleri ya da hazırladıkları bir üründür. Soğuk ya da sıcak olarak tüketilebilir. Ayrıca bu içeceğin görünümü de önem taşır. Her kişi kahvesinin farklı şekilde sunumundan hoşlanır. Örneğin Latte, Cappucino ve Macchiato gibi kahve türlerinde köpük tercih edilir. Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücü ile bu köpüğü kolaylıkla elde etmeniz mümkündür.

  • 45 saniyede içime hazır kahveler
  • Yumuşak köpük ile keyifli içim
  • Ergonomik ve pratik bir çözüm

Kolay Kullanım ve Ürünü Taşıma İmkanı

Kolay Kullanım ve Ürünü Taşıma İmkanı

Yumuşak içimi ile ön plana çıkan köpüklü kahvelerde doğru ayarı tutturmak göründüğü kadar kolay değildir. Bunun için eğitim almış olan baristalar, sütün yağ oranı, kaç derecede kaynatıldığı, ne kadar süre köpürmesi gerektiği gibi birçok unsura dikkat eder ve ürünleri bu şekilde hazırlar. Hemen hemen her gün iş molalarında, saatler süren çalışmalarda ya da yorucu bir gün sonrası sadece dinlenmek için kendi sevdiğiniz türde kahveyi yumuşak köpük ile isteyebilirsiniz. Evde de profesyonel bir kahve elde etmek için Kiwi süt köpürtücü kullanabilirsiniz. Hafif ve kolay taşınabilir olması sebebiyle Kiwi kahve köpürtücü ürününü iş yerinize götürebilirsiniz. Boyutlarının uygunluğu sayesinde çantanızda taşımanıza olanak sağlar. Tek tuşla basıp çalıştırabileceğiniz bu ürün iki pil ile kullanıma uygun hale gelir. Ergonomik yapısı ve sade tasarımıyla beğeninizi kazanır.

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücü Özellikleri

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücü Özellikleri

Kahve tutkunları için aromaların eşit dağılmış olması ve birbirine karışmaması önemlidir. Süt tadının kahve tadının önüne geçmesi istenmez. Bu sebeple sütün kimyasal anlamda çalışmaları yapılır ve köpüğün doğru kıvamda olması için ayrı bir özen gösterilir. Kiwi pratik süt kahve köpürtücü 8681438104861 modeli ile üretilmiş olan pratik makine, 45 saniye gibi kısa bir sürede köpüklü süt oluşturmanıza imkan tanır. Sütün içinde bulunan kazein isimli madde aktif yüzey özelliği sağlar. Kazeinin köpürtme işlemi sırasında önemli bir rolü bulunur. Köpüğün oluşması sırasında hava ve sıvı arasında denge kurulması ve köpük kaybının önlenmesi için gereklidir. Sütünüzü köpüklü hale getirmek için sıcaklık ve kullanılan ürünün tazeliği de önem kazanır. Örneğin keçi ya da inek sütü kullanımı farklı yağ oranları sebebiyle farklı sonuçlar almanıza sebep olur.

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücü Uygun Fiyatlarla

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücü Uygun Fiyatlarla

Profesyonel bir makine kullanarak siz de baristaların yaptığı gibi kahve sunumları hazırlayabilir ve içimi yumuşak içecekler elde edebilirsiniz. Bunun için dikkat etmeniz gereken bazı özellikler bulunur. Sütün taze kullanımı kaliteli sonuçlar almanız için gereklidir. Bunun dışında hazırlama sırasında kullanacağınız sütün sıcaklığı ve buharının ısı durumu önem kazanır. Köpük kalitesi için doğru ısının 65-68 derece arasında olduğu bilinir. Bunun için süt ısı ölçerinden faydalanabilirsiniz. Hızlı karıştırma sağlayarak oksijen ile yardımlaşan bu makine, yüzeyde farklı kalınlıklarda köpükler elde etmeyi sağlar. Kiwi pratik süt kahve köpürtücü fiyatlarının uygun olması ile de ulaşılması kolay bir üründür. Kiwi pratik süt kahve köpürtücü yorumlarına ulaşmak ve müşterilerin puanlarını öğrenmek için Trendyol’un ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. Ayrıca kampanya ve indirimleri takip ederek de bütçenize en uygun olan ürünü bulabilirsiniz.