6
Çırpıcı kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücü

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOLAY TİCARET Satıcı Ünvanı: SERKAN KOLAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750474852
    Bu ürün KOLAY TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pratik Süt Kahve Köpürtücü

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Kiwi MAP20201992003 Pratik Süt Kahve Köpürtücü

Özel soğuk ve sıcak kahve çeşitlerini hazırlamak için süt köpürtme cihazlarına ihtiyacınız olabilir. Kiwi pratik süt kahve köpürtücü, lezzeti bol ve şık sunumlar hazırlamanıza yardımcı olur. Latte macchiato, cappuccino, dalgona ve daha birçok özel kahve çeşidini ellerinizle hazırlamanızı sağlar. Kremamsı süt köpükleri hazırlamak için pratik tasarımıyla oldukça kurtarıcıdır. Hem köpüksü kıvama sahip kahveleri hem de süslemenin olmazsa olmazı kremaları hazırlamaya yardımcı olur. Minimalist tasarımıyla dolaplarda yer kaplamadan saklanabilir. Kahve ve diğer içecekleri hazırlarken elinizin altında bulunur. Hafifliği sayesinde kolay ve konforlu kullanım imkânı verir. Pille çalışma özelliğiyle oldukça pratik ve bütçe dostudur. Düşük güç tüketimine rağmen hızla dönerek köpürtme işlemini saniyelere sığdırır.

  • 2 adet AA pille çalışır özellik
  • Tek tuşla kolayca köpürtme
  • Plastik gövde ve çelik çırpma kolu

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücünün Özellikleri

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücünün Özellikleri

Kiwi pratik süt kahve köpürtücü, özel kahve çeşitlerini ev imkânlarında da pratik şekilde hazırlamaya yardımcı olur. Saniyeler için barmenlere ve baristalara taş çıkaran sunumlar yapmanızı sağlar. Pratik tasarımı sayesinde zahmetli köpürtme işlemlerini ortadan kaldırır. Sadece 2 adet AA 1.5V pil, pratik köpürtücüyü çalıştırmak için yeterlidir. Pratik süt köpürtücü, parlak plastik gövde ve paslanmaz çelik çırpma çubuğundan oluşur. El içine kolayca oturan plastik gövdesi sayesinde kısa karıştırma işlemlerinde bile konforu üst düzeye çıkarır. Uzun ve ince çubuk, spiralli uç tasarımıyla zeminde yoğun bir enerji oluşturur. Tabandan itibaren tüm sütü veya kahveyi homojen hâle getirir. Sıvıların yoğunluğunu arttırarak köpük veya krema kıvamına ulaşmasını sağlar. Güçlü ve yüksek torklu motoru, köpürtmek için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç duyar.

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücünün Kullanımı Nasıldır?

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücünün Kullanımı Nasıldır?

Kiwi pratik süt kahve köpürtücü, oldukça kolay kullanım özelliğine sahiptir. Sadece “bas çalıştır" prensibiyle kahve ve süt köpürtme işlemini keyifli hâle getirir. Hem sıcak hem de soğuk içecekleri karıştırmak ve köpürtmek için tercih edilir. Paslanmaz çelik çubuğu sayesinde sıvıların ısısı fark etmeksizin işlevini yerine getirebilir. Ergonomik gövdesinin tam tepesinde bulunan düğmeye basarak çalıştırılır. Portatif tasarımı sayesinde özgürce tüm karıştırma kaplarında ve bardaklarda kullanılabilir. Çubuğu bardağın tabanına yerleştirdikten sonra düğmesine basmak yeterlidir. Basılı tutulduğu süre boyunca spiralli çırpma çubuğu hızla döner. Kiwi süt ve kahve köpürtücü, sadece 45 saniyede kremamsı kıvama ulaşma iddiasına sahiptir. Özel kahve türlerini pratik şekilde hazırladıktan sonra kolayca temizlenerek saklanabilir. Hijyenik ve uzun ömürlü kullanım için çırpma çubuğunu akan su altında yıkamak yeterlidir.

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücünün Ebatları Nasıldır?

Kiwi Pratik Süt Kahve Köpürtücünün Ebatları Nasıldır?

Kiwi pratik süt kahve köpürtücü, ergonomik ve minimalist tasarımıyla kurtarıcı mutfak aletleri arasında yer alır. El içine oturan minimal gövde tasarımı sayesinde zahmetsiz kullanım olanağı verir. Bilek ve kol ağrıları yaşamadan kahve ve sütleri kremamsı kıvama getirmeye yardımcı olur. Uzun bekleme süreleri ve zahmetli kaynatma işlemlerini ortadan kaldırır. Sağ ve sol el anatomisine uygun gövdesi sayesinde tüm hâkimiyeti kullanıcısına verir. Uzun çubuk tasarımıyla derin kap ve bardaklarda bile güvenli çalışma olanağı sunar. Sadece birkaç dakikalık kullanımın ardından temizlenerek her yerde saklanabilir. Kiwi pratik köpürtücü, avuç içi kadar gövde boyutuyla oldukça hafif ve minimalist tasarıma sahiptir. Ortalama 20-22 cm yüksekliği sayesinde hem taşımaya hem de kaşık çekmecelerinde saklamaya uygundur. Kiwi pratik süt kahve köpürtücü yorumları ürünün kalitesini ve performansını açıkça gösterir. Siz de profesyonel kahve türlerini pratik şekilde hazırlayabilmek için bu süt köpürtücüyü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.