5
Meyve & Sebze Sıkacağı kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

Kiwi KCJ-1803 Narenciye Sıkacağı Otomatik

459 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
404,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kiwi KCJ-1803 Narenciye Sıkacağı Otomatik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFELER-PLUS Satıcı Ünvanı: EFELER BİLGİSAYAR TEMİZLİK ÜRÜNLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Mersis Numarası: 0325054063200011 Vergi Kimlik Numarası: 3250540632
    Bu ürün EFELER-PLUS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Portakal sıkacağı taze ve doğal meyve sularını hızlı bir şekilde elde etme imkanı sunar. Model 25 watt güçle çalışır.
  • Kolay kullanımı sayesinde Kiwi KCJ 1803 Narenciye Sıkacağı, meyve sıkma işlemini pratik ve zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirir.
  • Şık ve kompakt tasarıma sahip küçük meyve sıkacağı mutfak tezgahında az yer kaplar ve kolayca saklanır.
  • Plastik meyve sıkacağı güçlü motoruyla çeşitli narenciyeleri kolayca sıkar.
  • Sıkma başlığı ve filtreye sahip Kiwi KCJ 1803 meyvelerden çekirdek ve posaları ayırarak temiz ve berrak meyve suları hazırlar.
  • Paslanmaz çelik malzemeden üretilen Kiwi KCJ-1803 otomatik narenciye sıkacağı başlığı, uzun ömürlü kullanım ve dayanıklılık vadeder.
  • Pratik temizlenebilir parçalarıyla bıçaksız katı meyve sıkacağı temizlik işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde tamamlama imkanı sunar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Plastik
  • Model Narenciye Sıkacağı
  • Renk Beyaz
  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sürahi Kapasitesi 0-250 L
  • Priz Tipi F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Kiwi Kcj 1803 Narenciye Sıkacağı

Mutfaklar evin fazla vakit geçirilen bölümlerinden biridir. Bu sebeple bu alanlarda kullanılan araç gereçlerin pratik kullanıma uygunluğu işlerinizi kolaylaştırır. Böylece size de zamandan tasarruf ettirir. Sabah kahvaltılarının vazgeçilmez içeceklerinden olan narenciye suları, kişilere gün boyu enerji verir. Elle sıkmanın zorluğundan sizi kurtaracak pratik kullanımlı Kiwi narenciye sıkacağı bu konudaki beklentilerinize yanıt verir. Ürün, elektronik bir robottur. Üzerine bastığınızda direk dönmeye başlar. Kullanımı oldukça kolaydır. Narenciyenizi ortadan ikiye keserek üzerine yerleştirip hafifçe bastırdığınızda direk dönmeye başlar. Döne döne meyvenizi sıkar. Kiwi KCJ 1803 narenciye sıkacağı KİWİ-KCJ1803 beyaz rengiyle görünümü hoş ve mekanınıza uyumu kolaydır. Kaliteli plastik malzemesi uzun ömürlüdür. Sağlığınız için uygun niteliktedir. Ürünü güven içinde kullanabilirsiniz. Dilerseniz sevdiğiniz kişilere hediye de edebilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Pratik kullanım
  • Şık ve modern tasarım

Şık Tasarımlı Kiwi KCJ-1803 Narenciye Sıkacağı Özellikleri

Şık Tasarımlı Kiwi KCJ-1803 Narenciye Sıkacağı Özellikleri

Meyve suları, kahvaltılarda ya da gün içerisinde enerji vermesi sebebiyle sıklıkla tüketilen içeceklerin başında yer alır. Hoş tadı da tercih sebebidir. Evde hazırladığınızda tazeliğini kaybetmeden içme olanağı bulursunuz. Vitamin değerlerini kaybetmeden içebilmeniz sağlığınız için önemlidir. Kiwi KCJ-1803 narenciye sıkacağı müşterilere dilediği zaman kolaylıkla narenciye suyu içme imkanı sunar. 250 ml sürahi kapasitesi bulunan ürün, sağ ve sol dönüş özelliği bulunan bir sıkacaktır. 25 watt güce sahiptir. Bu sayede rahatlıkla meyvenizi sıkabilirsiniz. Kordon deposu mevcut Kiwi KCJ 1803 kablo sarma haznesi sayesinde toplu ve düzenli kullanılır. Böylece kirli bir görüntü vermez. Otomatik kapanma fonksiyonu bulunur. Elinizi kaldırdığınızda makine direkt durur. Modern ve şık görünümlüdür. Beyaz rengiyle her türlü mekana ve eşyaya uyumu kolaydır. Mutfak tezgahında da rahat bir şekilde konumlandırabilirsiniz.

Kullanışlı Kiwi KCJ 1803 Fiyatları

Kullanışlı Kiwi KCJ 1803 Fiyatları

Küçük ev aletleri, mutfaklarda yapılan işleri kolaylaştırır. Zamandan ve enerjiden tasarruf ettirir. Bu sayede kendinize ve sevdiklerinize fazla vakit ayırabilirsiniz. Kış aylarında tüketilen narenciye suları, sağlığınız açısından önemlidir. Vitamin deposu meyve suları sayesinde enerjiniz gün boyu düşmez. Böylece sağlığınız korunur. Ürün, bu noktada beklentilerinizi eksiksiz karşılar. Kaliteli plastik malzemesi dayanıklı ve sağlığa uygundur. Beyaz rengi her mutfağa uyumludur. Görünümü şık ve modern bir yapıdadır. Meyve ikiye kesilip üzerine bastırıldığında otomatik olarak döner. Ardından sıkma işlemi başlar. Posa koruma özelliği sayesinde narenciyenin posasından da gerekli vitamininleri alabilirsiniz. Kiwi KCJ-1803 narenciye sıkacağı fiyatları ürünün tüm bu üstün özelliklerine göre belirlenir. Mutfağınızda her daim taze meyve suyu hazırlayabilme imkanıyla müşterilerin beğenisini toplar. İki fonksiyonlu sıkma makinesi ile her zaman kolaylıkla narenciye suyu hazırlayabilirsiniz.

Pratik Kiwi KCJ-1803 Narenciye Sıkacağı

Pratik Kiwi KCJ-1803 Narenciye Sıkacağı

Teknolojik aletler mutfakların vazgeçilmez araç gereçleridir. Pratik Kiwi sıkacak, her an elinizin altında olmasından mutluluk duyacağınız bir üründür. Kullanımı kolay olduğundan sizi yormaz. Malzemesi kalitelidir. Bu sayede uzun yıllar sorunsuz çalışır. Üzerine bastırılınca otomatik çalışması sebebiyle pratiktir. Sol ve sağ eylem özelliği mevcuttur. Her sıkımda değişen sağa sola hareketiyle sıkma işlemini kolaylaştırır. Tam kapasitede sıkım yapar. 25 watt güce sahip ürün ile dilediğiniz her an taze meyve suyu hazırlayabilirsiniz. Kablo sarma haznesi bulunan ürün, kullanılmadığında görüntü kirliliği oluşturmadan rahatlıkla dilenilen yerde şık bir şekilde saklanabilir. 250 ml sürahi kapasitesi vardır. Kiwi KCJ-1803 narenciye sıkacağı kullananlar, ürünle ilgili olumlu düşüncelerinden yorumlarda sıklıkla bahsederler. Kiwi KCJ-1803 narenciye sıkacağı yorumları ve bütün özelliklerine Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşıp rahat bir şekilde sahip olabilirsiniz.