1
Buharlı Dikey Ütü kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Kiwi Ksı 6450 1200w Portatif Buharlı Kırışık Giderici Dikey Ütü

1.099,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.190 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kiwi Ksı 6450 1200w Portatif Buharlı Kırışık Giderici Dikey Ütü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lumisa Home Satıcı Ünvanı: NERİMAN KOÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5690320391
    Bu ürün Lumisa Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1200W gücündeki buharlı düzleştirici dikey ütü, güçlü performansı sayesinde kıyafetlerde olan kırışıklıkları kolayca ve etkili bir şekilde giderir.
  • Uzun süreli ve kesintisiz ütüleme deneyimi yaşatan Kiwi KSI-6450, 260 ml kapasiteli çıkarılabilir bir su haznesi sunar.
  • Hem dikey hem de yatay kullanıma uygun olarak tasarlanan Kiwi KSI-6450 portatif dikey ütü, dikey kullanım sayesinde perde veya elbise gibi asılı kıyafetlerdeki kırışıklıkları giderir. Ayrıca yatay kullanım ile düz yüzeylerde rahatça ütüleme sağlar.
  • Kiwi portatif buhar kırışıklık giderici KSI-6450 modelin kireç önleyici sistemi, buhar çıkışını tıkayan kireç birikimini engeller.
  • Kullanımı kolaylaştıran dokunmatik kontrollere sahip şok buharlı ütü, buhar ve güç ayarlarını hassas bir şekilde yapmaya olanak tanır.
  • Otomatik kapanma ütü, aşırı ısınmayı önleyen güvenlik mekanizmaları ile donanımlıdır.
  • Hızlı ve pratik bir şekilde ütüleme işlemlerine başlanması için sadece 45 saniyede ısınma özelliğine sahip Kiwi KSI 6450 portatif buharlı ütü, bekleme süresini minimuma indirir.
  • Güçlü ve dayanıklı alüminyum tabana sahip Kiwi KSI-6450 dikey ütü, bu özellik sayesinde performansını ve dayanıklılığını artırır.
  • Su damlatmayan ütü, su haznesi ve buhar çıkışında anti-damlatma teknolojisine sahiptir. Bu sayede, buharın kıyafetler üzerinde damlamasının ve istenmeyen su lekeleri oluşmasının önüne geçilir.
  • Sürekli buhar veren ütü 18 gr/dk sürekli buhar kapasitesi ile etkili ve verimli bir deneyim sunar.

Ürün Özellikleri

  • Sürekli Buhar 200-300
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Güç (Watt) 1200 - 1400
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Kiwi Ksi-6450 Portatif Dikey Ütü Buharlı Kırışık Giderici Gri 1200W Taşınabilir Yorumları

Ütü yapmak, fazla vakit ve emek istediği için zahmetli bir iştir. Özellikle tül, perde, elbise, takım elbise gibi dikkat çeken parçalar iki kat hassasiyet gerektirir. Bu sebeple tercih edilen buharlı dikey ütüler, aynı zamanda dezenfekte edici özelliğiyle öne çıkar. Kiwi KSI 6450 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü 1200 W yoğun buhar çıkışı ve fırçalı tasarımı ile zahmeti keyfe dönüştürür. Kiwi KSI-6450 modeli ile askıdaki kıyafetlerinizin kırışıklarını kolayca açma imkanı bulabilir, seyahatlerde ütü arama probleminden kurtulabilir ve büyük kumaşlarda konforlu kullanım zevkini tadabilirsiniz. Kiwi KSI-6450 portatif dikey ütü yorumları, ürünün işlevsel özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmanızı kolaylaştırır. Kiwi portatif ütü ile kolay kırışan zor kumaşlı kıyafetlerinizi istediğiniz her an düzeltme imkanı bulabilirsiniz.

  • Güçlü buhar çıkışı
  • Dezenfekte etkisi
  • Hızlı ısınma

Dikkat Çekici Kiwi Portatif Buharlı Dikey Ütü Özellikleri

Dikkat Çekici Kiwi Portatif Buharlı Dikey Ütü Özellikleri

Tül perde gibi ütülemesi vakit alan, aynı zamanda da büyük olduğu için kontrol etmesi zor olan kumaşlarda Kiwi KSI 6450 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü 1200 W 2020ST0000017893 modelini kullanmak hayatınızı kolaylaştırır. Perdelerin ve tüllerin asılı halde düzeltilmesini sağlayan güçlü buhar çıkışı ile Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütü, 240 ml çıkarılabilir su haznesine sahiptir. Tül perdelerinizi pratik bir şekilde ütülemek için elinize tam oturarak bileğinizi yormayan Kiwi KSI 6450 portatif buharlı kırışık giderici kullanabilirsiniz. Kolay kullanımın altını çizen Kiwi KSI-6450 dikey ütü yorumları, ürün hakkında karar vermenizi kolaylaştırır. Paslanmaz çelik buhar çıkışına sahip ürünün otomatik buhar verebilmesi için kilit sistemi mevcuttur. İş yapma süresini yarıya indirmek için Kiwi KSI 6450 portatif buharlı ütü modelini tercih edebilirsiniz.

Kolaylık Sağlayan Kiwi Portatif Dikey Ütü Kullanım Alanları

Kolaylık Sağlayan Kiwi Portatif Dikey Ütü Kullanım Alanları

Kiwi KSI 6450 taşınabilir yapıdadır ve pratik kullanım avantajı sağlar. Kolay kırışık giderme özelliği ile dakikada 18 g buhar veren Kiwi KSI 6450 dikey ütü sayesinde bavulunuzda kırışan kıyafetlerinizi kısa sürede düzeltebilirsiniz. Ürününün taşınabilir olması, seyahat esnasında çok işinize yarayacak ve hayatınızı kurtaracak özellikleri arasındadır. Kiwi KSI 6450 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü 1200 W kullananlar, ürünün performansından memnun kalırlar. Kiwi dikey buharlı ütü, dolabınızda uzun süre kaldığı için kat izi oluşan kıyafetler üzerinde kullanılabilir. Kiwi KSI 6450 portatif dikey ütü kullananlar, ceket ve mont gibi ütüsü zor giysilerini birkaç saniye içerisinde ütüleme imkanı bulur. Güçlü buhar çıkışıyla yüzde 99,9 mikrop ve bakteri öldürme özelliğine sahip olan ürünü kendinizin ve ailenizin kıyafetlerini sterilize etmek amacıyla da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Dezenfekte Etkili Kiwi Dikey Ütü Avantajlı Fiyatları ve Yorumları

Dezenfekte Etkili Kiwi Dikey Ütü Avantajlı Fiyatları ve Yorumları

Kullanım alanlarının genişliği ile dikkat çeken Kiwi dikey ütü, zaman yönetimi konusunda da müşterilere destek verir. Kısa sürede etkili bir şekilde kırışıklık gideren ve aynı zamanda da hijyen sağlayan ürünün otomatik kapanma özelliği mevcuttur. Kiwi KSI-6450 portatif dikey ütü, anneler tarafından bebek kıyafetlerinin sterilize edilmesi için de kullanılır. Kıyafetlerin yoğun kırışıklıklarını dahi zahmetsizce gideren ürünü, giysilerinizi askıdan çıkarmadan kolayca kullanabilirsiniz. Performansı ile tam not alan ürün evde, işyerinde ve seyahat sırasında kullanıma uygundur. Kiwi KSI-6450 yorumları, ürünü deneyimleyen müşterilerin görüşlerini yansıtır. BU yorumları dikkate alarak karar verme sürecinizi hızlandırabilirsiniz. Kiwi KSI 6450 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü 1200 W fiyatları için Trendyol’dan faydalanabilir, dilediğiniz zaman güvenli ödeme yöntemlerini kullanarak sipariş oluşturabilirsiniz.