3
Buharlı Dikey Ütü kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Kiwi Ksı-6440 Buharlı Kırışık Düzeltici - Seyahat Ütüsü Pembe

671 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
879 TL859 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kiwi Ksı-6440 Buharlı Kırışık Düzeltici - Seyahat Ütüsü Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Viltrin Satıcı Ünvanı: VİLBEY ELEKTRONİK TİCARET HİZMETLERİ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925092170500002 Vergi Kimlik Numarası: 9250921705
    Bu ürün Viltrin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VOLTAJ(V):220-240V, 50/60Hz, 1000W. Sınıf I.TOPLAM GÜÇ KABLOSU UZUNLUĞU(M):1.8BUHAR ÇIKIŞI(G/DAK):16g±3g/dkSU TANKI KAPASİTESİ(ML):120DEMİR LEVHA: NaylonÜrün boyutu:135×95×245 mmÜrün ağırlığı:650gIsıtma elemanlı profesyonel pompaAçma/kapama için emniyetli tek dokunuş anahtarıGüvenlik için aşırı ısınma korumasıGüç gösterge ışığıBir fırça 1 buhar çıkışlı 18g/dk güçlü buharMikropları öldürür, tozu temizler ve giysilerinizin yepyeni gibi kokmasını sağlarHer türlü giysi, perde ve çarşaf üzerinde kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Sürekli Buhar 0-100
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Güç (Watt) 1000 - 1200
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Kiwi KSI 6450 KSI 6440 Portatif Buharlı Kırışık Giderici Dikey Ütü

Kiwi KSI 6440 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü günlük hayatı kolaylaştıran ev aletlerindendir. Buharlı çalışan ve dikey biçimde kullanılan bu ürün ile kıyafetleri pratik biçimde ütülemek mümkündür. Özellikle gün içerisinde acil kullanıma uygun şekilde dizayn edilmiş bir cihazdır. Dikey ütünün kullanımı ve ayarları oldukça basittir. Ürün, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kullanım aşamasında kişiyi yormadan hızlı biçimde ütü yapmaya uygun şekilde geliştirilir. Son derece şık ve minimal tasarımı ile de kullanıcıların beğenisini kazanan bir cihazdır.

  • Otomatik buhar
  • Güç: 1200 Watt
  • Hızlı ısınma

Kiwi Portatif Buharlı Kırışık Giderici Dikey Ütü Özellikleri

Kiwi Portatif Buharlı Kırışık Giderici Dikey Ütü Özellikleri

Kiwi buharlı dikey ütü çeşitli özelliklerle donatılmış bir üründür. Ürünün güç seviyesi 1200 Wattır. 45 saniye gibi kısa bir süre içerisinde hemen ısınıp kullanılabilir hâle gelir. Ütü otomatik ve sürekli biçimde buhar verme özelliğine sahiptir. Kullanıcının ekstra bir eylem ile makineden buhar çıkışı gerçekleştirmeye çalışması gerekmez. Cihazın buhar oranı dakikada 18 gram ölçülerindedir. Bu değerler sayesinde kıyafetlerin buharla ütülenerek kırışıksız bir hâl almasını sağlar. Ürün ayrıca evde ütülemesi zor olan ceket ve benzeri zorlu kıyafetlerin de sorunsuzca ütülenmesini mümkün kılar. Ürün 260 ml kapasiteli su haznesine sahiptir. Ürünü kullanılırken bu hazneyi doldurmak gerekir. Haznesine doldurulan su, makine çalıştırıldığında buhara dönüştürülür. Makinenin sahip olduğu otomatik buhar özelliğine ek olarak buhar kilidi özelliği de bulunur. Ürünün buhar çıkış plakaları paslanmaz çelikten üretilir.

Kiwi Portatif Buharlı Dikey Ütünün Kullanımı Pratik mi?

Kiwi Portatif Buharlı Dikey Ütünün Kullanımı Pratik mi?

Kiwi KSI 6440 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü oldukça pratik bir cihazdır. Ürün ev ve iş yerlerinde kullanıma uygundur. Hızlı biçimde kıyafet ütülemek için geliştirilen bu cihazın oldukça kolay bir kullanım şekli vardır. Elde dikey biçimde tutularak kullanılması sayesinde askıda takılı biçimdeki kıyafetleri zahmetsizce ütülemek mümkündür. Kiwi portatif buharlı kırışık giderici ütü, portatif yapıdadır. Hafif ve küçük ölçekli bir ürün olduğu için kişilerin seyahatlerinde yanlarında götürmeleri mümkündür. Kiwi dikey ütüyle, bir masayaa ihtiyaç duyulmaksızın kıyafet ütüleyebilirsiniz. Tüm bu özellikleri ile iş yeri gibi alanlarda da kullanılabilir. Kiwi portatif buharlı kırışık giderici ütü üzerinde oldukça az sayıda düğme ve ayar bulunur. Böylelikle kişiler cihazı kolayca çalıştırıp kullanmaya başlayabilir. Küçük boyutu sayesinde ev içerisinde istenilen yere rahatlıkla depolanabilir.

Kiwi Portatif Buharlı Dikey Ütü Etkili Ütüleme Sağlar mı?

Kiwi KSI 6440 KSİ 6450 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü oldukça etkili biçimde ütüleme yapar. Cihaz, günlük olarak kullanılacak ceket, gömlek, elbise gibi kıyafetlerin kırışıklıklarının giderilmesine yetecek seviyede buhar gücüne sahiptir. Yoğun biçimde kırışmış kıyafetler için daha uzun süreli bir uygulama yapılması gerekebilir. Bunun yanında ortalama kıyafet kırışıklıkları için de kısa sürede etkili ütüleme hizmeti sunabilecek yapıdadır. Ürün tamamen buhar ile ütüleme işlemi yaptığı için güvenli bir kullanıma sahiptir. Gece elbiseleri ve hassas kumaşa sahip tüm kıyafetleri de zarar vermeden kırışıklıklarından arındırır. Ürün sahip olduğu damlatmaz otomatik kapanma özelliği sayesinde kıyafetleri ütülerken su akması gibi problemler meydana getirmez. Böylelikle kırışıklıkları etkin biçimde giderirken kıyafetleri ıslatmaz. Dilerseniz Trendyol üzerinden Kiwi KSI 6440 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü yorumlarını inceleyerek ürün hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol güvencesiyle hızlı biçimde satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.