kitikate Mürdüm Damla Muzzy Anne Bebek Bakım Çantası S51865

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

kitikate Mürdüm Damla Muzzy Anne Bebek Bakım Çantası S51865

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kitikate muzzy anne bebek bakım çantası s51865 özellikleri
  • kitikate bebek bakım çantaları, annelerin hayatına, kolaylığın yanında, şıklık da katmak için tasarlanmıştır. Annelerin ihtiyaçlarını “en iyi kitikate anlar” yaklaşımıyla tasarlanan çantalarımız, içindeki çoklu bölmeler sayesinde eşyaların kolay düzenlemesine ve bulunmasına yardımcı olur. Bölmeler oyuncak, biberon, yedek kıyafet ve bez gibi ihtiyaçların yanı sıra annelerin kişisel eşyaları için de uygundur. Kitikate bebek bakım çantaları oeko-Tex belge standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Ürünün fermuarlı ön yüz tasarımı, eşyalara kolay ulaşım sağlar. Yan taraflarda bulunan 2 büyük cep sayesinde, bebeğinizin biberonu elinizin altında olacaktır. Geniş bir iç hacmine sahiptir. Çantanın içerisinde 2 önde 2 arkada bulunan lastikli cepler, eşyaların birbirine karışmasını engeller.Kitikate markası altında üretilen tüm ürünler, uluslararası üretim ve güvenlik standartlarına sahiptir. Çantalarda kullanılan kumaş ve diğer tüm aksesuarlar oeko-Tex belgelidir.Baskıda kullanılan boyar madde içerisinde formaldehyde, azo, allerjen, kanserojen yoktur. Ürünlerde bulunan fermuar, çıt çıt ya da metal parçalar "nikel” içermeyen ykk ürünleri kullanılarak üretilmektedir.Kumaş özellikleri: %100 polyesterara dolgu: %100 polyesterdolgu malzemesi: 4 mm thermoflex dolgupaket içeriği: 1 adet çantatemizlik önerileri:*silinebilir kumaş (yıkama yapılmaz)*ağartıcı kullanmayınız.*ütülemeyiniz.Türkiye'de üretilmiştir.Anne sevgisi kadar saf…

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver