Genel Markalar Bubble Waffle Makinesi

2.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Bubble Waffle Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CHOCOWORLD Satıcı Ünvanı: AMN GROUP GIDA VE TEKNOLOJİ SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069114527400001 Vergi Kimlik Numarası: 0691145274
    Bu ürün CHOCOWORLD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitchbox Ev Tipi Bubble Waffle Makinesi Kitchbox Ev Tipi Bubble Waffle Makinesi ile harikalar yaratmaya hazır olun. Bildiğiniz tüm waffle’ları unutun ve 2019 yılına damgasına vuran Bubble Waffle ile tanışın. Öncelikle bilmenizde fayda olduğunu düşündüğümüz şu konuya değinmek isteriz, Kitchbox Ticari mutfak ekipmanları üreten bir markadır, ve Kitchbox olarak Ev tipi mutfak ürünlerininde üretimine başlamış bulunmaktayız, ticari ürünlerdeki kalitemizi birebir yansıttığımız ev tipi ürünlerde hedefimiz Dünyanın en kaliteli ev tipi mutfak aletleri üreten marka olmak. Kitchbox Bubble Waffle Makinesi ile neler yapabilirsiniz? · Sabah Kahvaltılarda sadece 3dk’da çok lezzetli dışı çıtır içi soft bubble waffle’lar hazırlayabilirsiniz. · Çocuklarınız için muhteşem bir ara öğün, eğlencelimi eğlenceli lezzetlimi lezzetli bubble waffle’ları çocuklarınız çok sevecek. · Bubble Waffle hiç şüphesiz görüntüsüyle dikkat çeken görseli kuvvetli bir ürün, hem pişirirken hemde tüketirken çok seveceksiniz. · Yatarıcılık sizin ellerinizde, ister o balon balon şişen bubble’ların içine zeytin ve kaşar koyun, isterseniz de üzerine çikolatanızı sürüp o şekilde tüketin, satırlarca yazmak yerine bunu sizin maharetli ellerinize bırakıyoruz. · 5 çaylarının vazgeçilmezi olacağına hiç şüphe yok komşularınızı ve misafirlerinizi şaşırtın, maharetlerinizi kitchbox ile birleştirin ve lezizi sunumlarla damakları çatlatın. · İnstagram Story’lerinizin baş tacı post’larınız arasında en dikkat çekici görselleri Kitchbox bubble Waffle makinesi ile oluşturun, Tabii Nerden aldın nasıl yaptın gibi soru yağmuruna hazır olun · İster Tatlı ister Tuzlu bubble waffle’lar yapın, evet evet Yanlış duymadınız tuzlu bubble waffle, kaşar peyniri,zeytin,krem peyniri gibi ürünlerle waffle’da devrim mutfağınızda olay yaratın. · Bubble Waffle ile pizza bile yapabilirsiniz, Bubble Waffle’ınız piştikten sonra tıpkı bir pizza süslüyormuş gibi üzerini süsleyin ve malzemelerle donatın ardından fırına atın kısa süre sonra Bubble Waffle Pizza hazır. Dedik ya Maharet sizin ellerinizde biz burada satırlarca yazsak ta sizin hayal dünyanız ve yaratıcılığınızın önüne geçemeyiz, hünerinizi gösterin Kitchbox hashtag,ini unutmayın Özellikler · Yanmaz yapışmaz plakalar · Isı dengeleyen Termostat · Buhar tutucu · Floropolimer plaka destekleyici · Sensör Garanti Koşulları
  • Kitchbox Bubble Waffle Makinesi 2 Yıl İthalatçı garantisi altındadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Plaka Materyali Granit
  • Isı Ayarı 3 Kademeli
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Kitchbox Bubble Waffle Makinesi Ev Tipi Bl-103 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Waffle hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından oldukça sevilen bir yiyecektir. Kitchbox Bubble waffle makinesi BL-103 ile tam kıvamında pişmiş harika bir waffle yiyebilirsiniz. Ortalama 3 dakika pişirme süresi ile waffle pişirebilir; hızlı bir kahvaltı, ara öğün ya da tatlı hazırlayabilirsiniz. Dışı çıtır içi yumuşak kalan tam kıvamında bir pişirme sağlar. Bubble şekli sayesinde çocuklarınız için eğlenceli bir görüntü oluşturur. Dilerseniz tatlı dilerseniz tuzlu hamur karışımı hazırlayabilirsiniz. Görsel sunumlar için ideal olan bubble şekillerin arasına peynir, çikolata gibi malzemeler ekleyerek lezzeti artırabilirsiniz. Yanmaz ve yapışmaz özellikteki pişirme plakaları kolay bir biçimde waffle yapmanızı sağlar. Koyduğunuz hamuru kısa süre içinde lezzetli bir biçimde pişirir. Isı dengeleyen termostatı sayesinde hamurun her kısmı eşit bir biçimde pişer.

  • Kısa sürede pişirme
  • Eşit ısı dağılımı
  • Yanmaz yapışmaz plakalar

Lezzetli Waffleler İçin Kitchbox Waffle Makinesi

Lezzetli Waffleler İçin Kitchbox Waffle Makinesi

Waffle; kahvaltılarda, ara öğünlerde, yemekten sonra tatlı faslında sıkça tercih edilen lezzetli bir tatlıdır. Tavada pişirmek zorlayıcı olabilir, hamur tavaya yapışabilir ve pişirme kıvamı istediğiniz gibi olmayabilir. Bu gibi durumları önlemek için Kitchbox Bubble waffle makinesi kullanabilirsiniz. Bubble şekli herkesin hoşuna gidecek görsel yönü kuvvetli bir sunum hazırlamanızı sağlar. Paslanmaz çelikten üretilen makine, sağlam yapısı ile uzun kullanım ömrüne sahiptir. Waffle hamurunu hazırlayıp makineye dökmeniz yeterlidir. Hamuru kendi damak zevkinize göre tatlı ya da tuzlu hazırlayabilirsiniz. Pişirirken her bir bubble peteğinin içine dilediğiniz malzemeyi koyabilirsiniz. Ortalama 3 dakika içinde dışı çıtır içi yumuşak mükemmel kıvamlı bir waffle elde etmenizi sağlar. Piştikten sonra çikolata, bal, meyve ile ya da tuzlu bir hamur hazırladıysanız peynir, zeytin, domates gibi yiyecekler ile servis edebilirsiniz.

Pratik Kullanımlı Kitchbox Bubble Waffle Makinesi

Pratik Kullanımlı Kitchbox Bubble Waffle Makinesi

Kitchbox waffle makinesi pratik kullanımı ile öne çıkar. Hazırladığınız hamur karışımını yanmaz yapışmaz plakalara dökmeniz yeterlidir. Yanmaz ve yapışmaz özellikte olan plakalar hem hamurun tam kıvamında pişmesini hem de temizlik kolaylığı sağlar. Floropolimer destekleyici plakalar yüksek performans sunar. Paslanmaz çelikten üretilir. Buhar koruma özelliği sayesinde hamurun içi yumuşak, dış kısmı ise çıtır kalır. Böylece lezzetli bir waffle yapabilir, afiyetle yiyebilirsiniz. Tatlı ve tuzlu hamurlar için uygundur. Pratik bir biçimde waffle pişirebilir; çocuklar, misafirler ve kendiniz için hoş bir öğün hazırlayabilirsiniz. Bubble şekli özellikte çocukların severek waffle yemesine yardımcı olur. Misafirlerinize yemekten sonra kolay bir şekilde tatlı yapıp sunabilirsiniz. Kitchbox Bubble waffle makinesi kullananlar pratik, hızlı bir biçimde pişiren bu makine ile zamandan tasarruf edebilir ve lezzetli bir waffle yiyebilir.

Kitchbox Bubble Waffle Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Kitchbox Bubble Waffle Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Waffle, her yaştan insanın severek yiyeceği bir tatlıdır. Kitchbox marka waffle makinesinin bubble şekli ile bu zevki artırabilirsiniz. Bubble şekli ile göze hitap etmesinin yanı sıra tam kıvamında bir pişirme sunar. Lezettli ve güzel görünen tatlılar yapabilirsiniz. Yanmaz ve yapışmaz plakaları hem pişirirken hem de temizlerken kolaylık imkanı verir. Eşit ısı dağılımı yaparak hamurun her yerinin aynı derecede pişmesini sağlar. Her bütçeye hitap eden pratik kullanımlı ve kaliteli Kitchbox Bubble waffle makinesi fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Müşteri deneyimlerinden yararlanmak için Kitchbox Bubble waffle makinesi yorumlarını okuyabilirsiniz. Dilerseniz tatlı dilerseniz tuzlu hamurlar pişirebilirsiniz. Çikolata, bal, meyve, peynir, zeytin gibi yiyecekler ile süsleyerek kendiniz, çocuğunuz ve misafirleriniz için lezzetli ve tam kıvamında pişmiş tatlılar yapabilirsiniz. Yüksek performanslı, pratik kullanımlı bu makineyi Trendyol ayrıcalığıyla satın alabilirsiniz.