2
Çatal Kaşık Bıçak kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Kısmet Zagori 60 Parça 12 Kişilik Çelik Düz Çatal Kaşık Seti Takımı

469,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kısmet Zagori 60 Parça 12 Kişilik Çelik Düz Çatal Kaşık Seti Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: stargold Satıcı Ünvanı: AZİZ ÖZGER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6910228791
    Bu ürün stargold tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zagori 60 parça çatal kaşık seti Paslanmaz çelikten üretilmiştir. Makinede yıkanabilir. Paslanmaz,kararmaz,bozulmaz. 2 yıl garantilidir. Set içeriği
  • 12 adet yemek kaşığı 12 adet yemek çatalı 12 adet tatlı kaşığı 12 adet tatlı çatalı 12 adet çay kaşığı

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 60
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Çelik
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Kısmet 60 Parça Ege 12 Kişilik Çelik Düz Çatal Kaşık Seti Takımı

Büyük davetlerin olmazsa olmazlarından biri de şık çatal kaşık takımlarıdır. Misafirlerinizi ağırlarken size büyük kolaylık sağlayan Kısmet 60 parça Ege 12 kişilik çelik düz çatal kaşık seti takımı sofranıza zarafet katar. Yüksek kaliteli 60 parçalı çatal bıçak takımı paslanmaz çelikten üretilir, böylece sette herhangi bir kararma veya bozulma meydana gelmez. Set, 12’şer adet tatlı kaşığı ile çatalı, yemek kaşığı ile çatalı ve çay kaşığından oluşur. Gümüş rengi ve desensiz, sade tasarımıyla sofralarınıza zarif ve şık bir ambiyans sunar. Kullanışlı ve zarif bir şekle sahip 60 parça çatal kaşık seti tasarımı sayesinde hem modern hem de klasik yemek takımlarının yanında kullanılabilir. Her iki tarza da uyum sağlar. Kullanışlı özelliklere sahip ürünü rahatlıkla makinede yıkayabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik
  • Şık ve sade tasarım
  • Kullanışlı ve rahat

Şık Tasarımlı Kısmet 60 Parça Ege Çatal Kaşık Seti Takımı

Şık Tasarımlı Kısmet 60 Parça Ege Çatal Kaşık Seti Takımı

Özel günlerde sofranızı süsleyen 60 parça Ege 12 kişilik çelik düz çatal kaşık seti takımı ile tarzınızı gösterebilirsiniz. Modern yemek takımları ile beraber kullanabileceğiniz gibi klasik setlerle de kullanabilirsiniz. Bu ürün paslanmaz çelikten tasarlandığı için uzun kullanım ömrüne sahiptir. Paslanmaz yapısı, bulaşık makinesinde gönül rahatlığıyla yıkanabileceğini gösterir. 60 parçalık çatal bıçak takımı 12 kişilik sofralara uygundur. Set içeriğinde yemek ve tatlı kaşıklarıyla çatallarına ek olarak çay kaşıkları da bulunur. 60 parça günlük davetlerin yanı sıra büyük davetler için de tercih edilebilir. Takımın net konturları ve belirgin şekilde işlevsel tasarımı beğenilir. Uzun, ince kulpların yuvarlak şekilleri rahat bir tutuş sağlar. Bu set her tarzda yemek takımı ile uyum sağlar ve özel günler dışında gündelik kullanım için de uygundur.

Kullanışlı Kısmet Ege 12 Kişilik Çatal Kaşık Seti Takımı

Kullanışlı Kısmet Ege 12 Kişilik Çatal Kaşık Seti Takımı

Yuvarlatılmış kenarlı tasarımı ile zarif ve sade bir görünüme sahip Kısmet 60 parça Ege 12 kişilik çelik düz çatal kaşık seti takımı DOP6230798İGO büyük kutlamalarınız, davetleriniz veya partileriniz için uygun bir ürün olabilir. Görselliği ile sofranıza şıklık katan bu set aynı zamanda günlük kullanım için de uygundur. Kaliteli yapısıyla da beğenilen model, şekil, renk ve malzeme açısından her zevke hitap eder. Paslanmaz çelikten üretilmesi, seti dayanıklı kılar ve uzun ömür vadeder. Şıklığı ve kaliteyi bir arada sunan Kısmet 60 parça Ege 12 kişilik çelik düz çatal kaşık seti takımı kullananlar ürünü elde veya bulaşık makinesinde pratik bir şekilde temizleyebilir. Aileniz veya sevdikleriniz ile birlikte güzel vakit geçirebileceğiniz bir masada hoş bir sofra ambiyansını bu set ile kolayca yakalayabilirsiniz.

Her Tarz ile Uyumlu Kısmet Ege Çatal Kaşık Seti

Her Tarz ile Uyumlu Kısmet Ege Çatal Kaşık Seti

Çatal kaşık takımları, günlük hayatta sıkça kullanılır ve her öğünde masaların önemli tamamlayıcılarıdır. Sade ve zarif tasarımı olan bu takım, masanıza şıklık katar. Paslanmaz çelikten üretilmesi sayesinde kaliteli ve dayanıklıdır. Böylece uzun kullanım ömrüne sahiptir. Setin 12 kişilik olması dolayısıyla kalabalık misafirleriniz için uygun bir takımdır. Temizlenmesi oldukça kolay olan seti elde veya tercihinize göre bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Kaliteli materyali sayesinde paslanmaz ve kararmaz. Kısmet 60 parça Ege 12 kişilik çelik düz çatal kaşık seti takımı fiyatları her bütçeye hitap eder. Daha önce satın alan ve kullanan müşterilerin yaptığı Kısmet 60 parça Ege 12 kişilik çelik düz çatal kaşık seti takımı yorumları ürün hakkında fikir sahibi olabilmeniz için yol gösterir. Ürünün yorumlarını ve değerlendirmelerini Trendyol üzerinden okuyup detaylı bilgiye erişebilir, seti güvenle satın alabilirsiniz.