Kirpi Vegan Akmayan Siyah Göz Kalemi Day & Night 1.2 G

350 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kirpi Vegan Akmayan Siyah Göz Kalemi Day & Night 1.2 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VİPKUAFÖR SHOP Satıcı Ünvanı: VIP KUAFÖR SALONLARI KOZMETİK VE İTRİYAT ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925033299300016 Vergi Kimlik Numarası: 9250332993
    Bu ürün VİPKUAFÖR SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KİRPİ VEGAN Akmayan Siyah Göz Kalemi - Day&Night Hayvansal Ürün ve Hayvansal Yan Ürünleri İçermeyen Vegan formüle sahip ve doğa dostu Göz Kalemi. Akma ve bulaşma yapmayan formülü sayesinde 24 saat dayanıklı, en favori göz kaleminiz olacak! Rengi sabitlendikten sonra kesinlikle bulaşma yapmaz. Göz çizgisini kusursuzlaştırır. Yoğun siyah rengi gün boyu netliğini korur. Göz kalemi açacağı ile ucunu açabilirsiniz. Asansörlü değildir.

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Tip Asansörsüz
  • Renk Siyah
  • RGB #10101
Geri Bildirim Ver

Kirpi Vegan Day & Night 1.2 G PRDAY Akmayan Siyah Göz Kalemi

Kirpi akmayan siyah göz kalemi özel formülü sayesinde uzun süre dayanıklı makyaj yapılmasına yardımcı olur. Bu sayede kullanıcıların favori makyaj malzemelerinden biri olmaya adaydır. Rengi sabitleyerek bulaşma olmasının önüne geçer. Makyajın gün boyunca istenilen şekilde kalmasını sağlar. Kirpi vegan göz kalemi 24 saat boyunca solmaz ve renk değişikliğine sebebiyet vermez. Ergonomik tasarımlı kapağı kolaylıkla açılabilir. Doğal görünümlü makyaj yapmaktan hoşlananlar için oldukça ideal bir üründür. Markanın tüm diğer ürünleri gibi tamamen vegan içerikli olarak üretilmektedir. En yoğun günlerde bile rahat bir şekilde kullanılabilir.

  • %100 vegan içeriğe sahip bir üründür.
  • Ürün, dermatolojik testlerden geçirildikten sonra kullanıcılara sunulur.
  • Yoğun siyah renklidir.

Kirpi Vegan Akmayan Göz Kaleminin İçeriği Nasıldır?

Vegan Akmayan Siyah Göz Kalemi Day & Night 1.2 G Yorumları

Vegan akmayan göz kaleminin içeriği; isododecane, C 11-12 isoparaffin, paraffin, trimethylsiloxysilicate, hydrogenated vegetable oil, ozokerite, cera microcristallina, sodium methylparaben, BHT, mica ve CI 77499 şeklindedir. Kirpi göz kalemi ihtiyaç anında bir kalemtraş ile kolaylıkla açılabilir. Bakışların daha çekici ve cüretkâr olması için oldukça ideal bir üründür. Tek sürüşte bile rengini istenilen şekilde verir. Zengin pigment yapısına sahip akmayan siyah göz kaleminin kremsi yumuşaklıkta bir ucu vardır. Kirpi akmayan siyah göz kalemi uygulama anında rahat bir şekilde dağılır ve harmanlanır. Dumanlı göz makyajı yapmak için oldukça idealdir. Kaliteli bir makyaj yapmak isteyenlerin aradığı özelliklerin hepsini barındıran bu ürün, günlük hayatta ve özel davetlerde size şıklık katar. Dikkat çekici uygulamaların yapılmasına olanak sağlar. Bu sayede kullanıcılarının bulundukları ortamın gözdesi olmasına imkân tanır.

Kirpi Vegan Akmayan Göz Kalemi Kullanışlı mıdır?

Vegan Akmayan Siyah Göz Kalemi Day & Night 1.2 G Yorumları

Kirpi akmayan siyah göz kalemi ergonomik tasarımı ile oldukça kullanışlı bir üründür. Göz bölümüne yapılacak olan makyajın istenilen şekilde olmasını sağlar. Yumuşak ucu sayesinde kullanımı esnasında cilde zarar vermez. Tek kat uygulamalarda bile oldukça yoğun bir görünüm elde edilmesini sağlar. Pigment yapısı yoğun olduğu için çok fazla bastırmadan istenilen tona ulaşılmasına imkân tanır. Göz çevresine rahat bir şekilde dağılarak makyajın hızlı bir şekilde yapılmasını sağlar. Akmayan siyah göz kalemi, renk tonu sabitlendikten sonra, kolaylıkla ve başarılı bir şekilde uygulanabilir. Bu özelliği ile kullanıcıların bir numaralı makyaj malzemeleri arasına girmeyi başarır. Sade makyaj yapmaktan hoşlananların en çok tercih ettikleri malzemelerden biridir. Kullanıcıların göz kalemi konusundaki ihtiyaçlarına eksiksiz şekilde karşılık verir.

Kirpi Vegan Akmayan Göz Kalemi Dayanıklı ve Kalıcı mıdır?

Vegan Akmayan Siyah Göz Kalemi Day & Night 1.2 G Yorumları

Kirpi akmayan göz kalemi, zengin pigment yapısınasahip yoğun siyah renkli bir üründür. Bu sayede 24 saate kadar dayanıklı ve kalıcı makyaj yapılmasına imkân sağlar. Bir kalemtraş ile kolayca açılabilen yumuşak uç yapısı sayesinde zahmetsizce makyaj yapılması için idealdir. Gözlerin her zamankinden çok daha gösterişli olmasını sağlar. Akmayan siyah göz kalemi hem sade hem de detaylı makyaj yapmak için kullanılabilir. Kirpi akmayan siyah göz kalemi kullananlar tarafından hem kalıcılığı hem de yoğun rengi ile sevilen bir üründür. Bu ve benzeri özellikleri sayesinde Kirpi vegan akmayan siyah göz kalemi day & night yorum konusunda oldukça olumlu geri dönüşler almaktadır. Ürün sayfasında bulunan gerçek kullanıcı değerlendirmeleri ile sipariş öncesi göz kaleminin size uygun olup olmadığına daha rahat karar verebilirsiniz. Kirpi akmayan siyah göz kalemi Trendyol üzerinden hemen sipariş verebileceğiniz bir üründür. Onlarca farklı kategoride binlerce farklı ürüne yıl boyu devam eden kampanyaları takip ederek avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.