Kırk Ambar Çıban, Şirpençe Kara, Kör Ve Kan Çıbanı Kremi 30 Ml

260 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kırk Ambar Çıban, Şirpençe Kara, Kör Ve Kan Çıbanı Kremi 30 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baharat kervanı Satıcı Ünvanı: ZAFER KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2854332290800018 Vergi Kimlik Numarası: 5010701523
    Bu ürün Baharat kervanı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Kırkambar Çıban, Şirpençe Kara, Kör ve Kan Çıbanı Kremi

Günlük hayatta sıklıkla cilt sorunları ile karşılaşabilir. Çıban da bu problemlerden biridir. Bu soruna karşı etkili ve yüksek performanslı bir kreme ihtiyaç duyabilirsiniz. Kırkambar kremi, zengin içeriği ile tam bir şifa kaynağıdır ve çıban düşmanıdır. Sürekli olarak tekrarlayan ve rahatsızlık yaratan çıban oluşumunu önler. Çıban, şirpençe kara, kör ve kan çıbanı veya kıl kökü iltihabı gibi sorunlara karşı oldukça etkilidir. Kırkambar çıban, şirpençe kara, kör ve kan çıbanı kremi kullananlardan da olumlu dönüşler almayı başarır. Tamamen doğal ve organik olan bu kullanışlı ürünün herhangi bir yan etkisi de yoktur. Sadece kendiniz için değil, çocuklarınız için de endişe etmeden kullanabilirsiniz. Aynı zamanda doktor kontrolünde hastalığı bulunan kişilerin de kullanmasında herhangi bir sorun yoktur.

  • Zengin içerik
  • Doğal, bitkisel ve organik formül
  • Etkili ve yüksek performanslı yapı

Etkili İçeriğiyle Kırkambar Çıban Kremi Özellikleri

Etkili İçeriğiyle Kırkambar Çıban Kremi Özellikleri

Cilt sorunlarına karşı etkili olan ve güvenli bir kullanım imkanı sunan krem çeşitleri her zaman ön plana çıkar. Bu etkili ve güçlü ürün, ara sıra çıkan çıbanların yanı sıra sürekli çıkıp rahatsızlık veren çıbanlara karşı da zamanla etkili bir çözüm olur. Bu sorunun boyutunun büyüklüğü fark etmeksizin üstün performans göstererek sorunu ortadan kaldırır. %100 doğal ve organik bir üründür. 17 çeşit bitkisel ve doğal yağdan üretilir. 30 ml hacme sahiptir. İnsan sağlığı için uygundur ve alerjik bir etki yaratmaz. Vücudun her yerine rahatlıkla uygulanabilir. Karton kutusunda kremin nasıl kullanılacağı yazar. Oradan bakarak sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Çıban çıkan bölgeye hızlı ve basit bir şekilde sürebilirsiniz. Düzenli bir şekilde Kırkambar kan çıbanı kremi ürününü kullanarak bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.

Kullanışlı Yapısıyla Kırkambar Kör ve Kan Çıbanı Kremi

Kullanışlı Yapısıyla Kırkambar Kör ve Kan Çıbanı Kremi

Vücudun her bölgesinde meydana gelebilen çıbanlara karşı etkili bir krem arıyor olabilirsiniz. Kırkambar çıban, şirpençe kara, kör ve kan çıbanı kremini çıban çıkan bölgeye masaj yapar gibi sürerek uyguladığınız takdirde olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bu sayede istenmeyen görüntülerin önüne geçebilirsiniz. Kullanımı pratik olan bu ürünün herhangi bir yan etkisi yoktur ve tamamen doğaldır. Düzenli kullanımında gözle görünür bir etki yaratır. Çok derin olmayan izlerin de geçmesini sağlar. Kısa saçlılar için saç diplerine sürülebilir ve faydası görülebilir. Kutusu küçüktür ve çekmecelerde veya dolaplarda muhafaza edilebilir. Zengin ve kaliteli içeriği sayesinde kısa sürede etkili sonuçlar verir. Tamamen bitkisel ve doğal yağlardan oluşan sağlıklı bir üründür. Eğer tüm bu kullanışlı özelliklerden ve kremin etkilerinden etkilendiyseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Fırsatlarla Kırkambar Çıban Kremi Fiyatları

Avantajlı Fırsatlarla Kırkambar Çıban Kremi Fiyatları

Kırkambar çıban, şirpençe kara, kör ve kan çıbanı kremi fiyatı ürünün içinde bulunan maddelere, kalitesine ve diğer tüm özelliklerine göre belirlenir. Bu ürünün içinde zerdeçal, fındık, maydanoz, kekik, buğday, barut ağacı, okaliptüs, ebegümeci, soğan, ökseotu, havuç, hint, lavanta, sarımsak, ısırgan, kırkkilit ve kimyon gibi bitkilerin yağları bulunur. Zengin içeriği ile tam bir şifa kaynağıdır. Kör ve kan çıbanına karşı kanıtlanmış sonuçları vardır. Kıl kökü iltihabı gibi sorunlara karşı da rahatlıkla kullanılabilir. İnsan sağlığı için uygun ve şifalı bir üründür. Kırkambar çıban, şirpençe kara, kör ve kan çıbanı kremi yorumları da bu yöndedir. Siz de bu sorunlara karşı şifa deposu olan bir krem arıyorsanız bu kullanışlı ve kaliteli ürüne Trendyol’un uygun ve avantajlı fiyat imkanlarından yararlanarak sahip olabilirsiniz.