KİREÇBURNU FIRINI Akdeniz Kırıkkırak 165 G (GRİSSİNİ-GALETA) X 3 Paket

134,76 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KİREÇBURNU FIRINI Akdeniz Kırıkkırak 165 G (GRİSSİNİ-GALETA) X 3 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİREÇBURNU FIRINI Satıcı Ünvanı: OSMAN BOSTANCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4284474229600013 Vergi Kimlik Numarası: 1810010782
    Bu ürün KİREÇBURNU FIRINI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kireçburnu Fırını Akdeniz Kırıkkırak öğünlerinizde, kokteyl ve ikramlarınızda veya atıştırma ihtiyacı hissettiğinizde size pratik, lezzetli ve doyurucu bir alternatif sunar. İster tek başına isterseniz biraz renklendirip yanında en sevdiğiniz peynir, dip sos, reçel veya çikolata krema ile Kırık-Kırak layın. TR-BİLEŞEN LİSTESİ: BUĞDAY UNU, ZEYTİNYAĞI, DİLİMLİ SİYAH ZEYTİN, AYÇİÇEK YAĞI, SU, ŞEKER, MAYA, KURU DOMATES, GRANÜL DOMATES, DİLİMLİ DOMATES, TUZ, FESLEĞEN, KEKİK, KARABİBER, SARIMSAK TOZU. EN-INGREDIENTS: FLOUR, OLIVE OIL, SLICED BLACK OLIVE, SUNFLOWER OIL, WATER, SUGAR, YEAST, SUN DRIED TOMATO, TOMATO GRANULES, SLICED TOMATO, SALT, BASIL, THYME, BLACK PEPPER, POWDERED GARLIC. Net Ağırlık / Net Weight: 165 g Kireçburnu Fırını'nın İtalyan mutfağından esinlenerek hazırladığı Zeytinli Grissini, lezzetli ve doyurucu bir atıştırmalık alternatifi sunuyor. Siyah zeytin, kuru domates ve birçok doğal malzemenin özenle bir araya getirilmesiyle elde edilen bu grissiniler, sağlık ve lezzeti bir arada arayanların tercihi olacak. Her bir çıtır grissini, özenle seçilmiş siyah zeytin parçaları ve kurutulmuş domateslerle zenginleştirilmiştir. Doğal tatları ve baharatların uyumunu hissedeceğiniz bu atıştırmalık, özellikle çay saatlerinizin vazgeçilmez lezzeti olacak. Kireçburnu Fırını Zeytinli Grissini'nin içeriğindeki taze baharatlar, yüksek kaliteli malzemeler ve el yapımı özenle hazırlanan hamurun birleşimiyle enfes bir lezzet ortaya çıkar. Her ısırıkta İtalyan mutfağının eşsiz tadını deneyimleyecek ve lezzet yolculuğunuzda bir adım öne çıkacaksınız. Ev partilerinizden özel davetlerinize kadar her ortamda göz dolduracak olan bu zeytinli grissiniler, misafirlerinize sunacağınız lezzetli bir alternatif olacak. Ayrıca pratik ambalajı sayesinde yanınızda taşımak için idealdir, böylece her an enerji dolu bir atıştırmalık elinizin altında olacak. Kireçburnu Fırını Zeytinli Grissini ile lezzet dolu anlarınızı taçlandırın, doğal malzemelerin eşsiz uyumunu deneyimleyin. İtalyan esintileriyle mutluluğu tadın.
Geri Bildirim Ver