Decathlon Kıpsta - Futbol Topu Softball Xlight 5 Numara Mavi

519 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
539,99 TL

Ürün Bilgileri

Decathlon Kıpsta - Futbol Topu Softball Xlight 5 Numara Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY OUTDOOR Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR TUNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8660242624
    Bu ürün MY OUTDOOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Softball futbol topunu futbolu öğrenmeye başlayanlar için tasarladık. Çok hafif ve çok yumuşak olan bu top kullanıcıya benzersiz top tutuşu sunar.
  • Ürün gamının en hafif topu (klasik bir top 440 gramken bu top 290 gramdır) olan Softball futbol oynamaya başlayanlar için idealdir.
  • Toplarımızı Şişirilmeden Gönderilmektedir.
  • Merhaba Sporsever, Decathlon olarak gezegenimizi seviyoruz. Bunun için fabrikalarımızdan depomuza ve depomuzdan da sana ulaşan ürünlerimizin ambalajında mümkün olduğunca az paketleme yapmaya özen gösteriyoruz. #doğaolmadansporolmaz
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Top Bedeni 5 Numara
  • Renk Mavi
  • Pompa Durumu Pompa dahil değildir
Geri Bildirim Ver

Kipsta By Decathlon Futbol Topu, 5 Numara, Mavi̇, Softball Xlight

Spor yapmak günlük yaşamda önemli olan rutinlerden biridir. Küçük yaşlarda başlayan futbol heyecanı ise çoğu zaman ömür boyu süren bir tutku haline gelir. Bu spora amatör olarak yeni başlayanlar için üretilen ekipmanlar vardır. Bu ekipmanlardan biri de Kipsta By Decathlon futbol topu, 5 numara, mavi̇, softball xlight model üründür. Kaliteli bir topla yapılan antrenmanlar verimli geçer. Siz de bu ürünün özelliklerini inceleyerek birinci sınıf bir topla oynamanın zevkine varabilirsiniz. Birinci sınıf niteliğinde üretilen top hareket ederken orantılı bir seyir gösterir. Ürünün yüksek nitelikteki malzemelerle hazırlanması top sürüşte veya pas verildiğinde topun doğru açıyla doğru noktaya varmasını sağlar. Basınç miktarını doğru ayarladığınız sağlam bir topla uzun süre kesintisiz şekilde oynayabilirsiniz.

  • A kalite materyaller
  • Birinci sınıf işçilik
  • Sağlam dikişli dayanıklı ürün

Dayanıklı Yapısı ile Kipsta By Decathlon Futbol Topu

Dayanıklı Yapısı ile Kipsta By Decathlon Futbol Topu

Kipsta futbol topu, 5 numara ölçüsü ile yeni başlayan oyuncular için idealdir. Öğrenim safhasında kolaylık sağlayan hafiflik ve yumuşaklık, oyuncunun top tutuş ve sürüş performansı için önemli unsurlar arasındadır. Profesyonel ekipmanlar arasındaki standart topların ortalama ağırlığı 440 gramdır. Softball Xlight olarak listelenen bu model, klasik ürünlerden farklı olarak 290 gram ağırlığı ile dikkat çeker. Kipsta mavi top, favori rengi ve üzerindeki siyah modern deseniyle öne çıkar. Ürün size havasız bir şekilde minimize edilerek gönderilir. Paketiniz ulaştığı zaman basınçlı hava kompresörü veya el pompası ile şişirebilirsiniz. Markanın sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek de Kipsta 5 numara top tercih edilmesinde önemli rol oynar. Çevreye zarar vermemek için az ambalaj mottosuna hizmet eden marka gezegeni korumak için üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalışır.

Kipsta By Decathlon Futbol Topu Yorumları ve Puanları

Kipsta By Decathlon Futbol Topu Yorumları ve Puanları

Kipsta By Decathlon futbol topu, 5 numara, mavi̇, softball xlight yorumları incelendiği zaman markanın müşterilerin güvenini kazandığı görülür. Uzun vadeli kullanım için özel olarak tasarlanan ürün hem dış materyali hem de iç astarı ile övgü alır. Dikiş konusunda da büyük bir titizlik gösterilen model, sert darbelerde yırtılma ya da patlama gibi kötü sürprizlere karşı yüksek mukavemetlidir. Bu ürün maç keyfinizin en üst seviyede tutulması için ideal alternatiflerden biridir. Her zevke hitap eden rengi ile her iki cinsin oyuncularına da hitap eder. Kız çocukları da erkek çocukları da bu ürünle futbol oynamayı sevdiklerinden bahseder. Siz de çocuklarınızın veya genç yaştaki yakınlarınızın bu spora olan ilgisini desteklemek istiyorsanız Kipsta By Decathlon imzasını taşıyan bu modeli güvenle satın alabilirsiniz.

Avantaj Yaratan Kipsta By Decathlon Futbol Topu Fiyatı

Avantaj Yaratan Kipsta By Decathlon Futbol Topu Fiyatı

Yaptığınız araştırmalar sonucunda bu ürünü satın almaya karar verdiyseniz fiyatı konusunda da karşılaştırma yapmak isteyebilirsiniz. Kipsta futbol topu 5 numara boyutundaki ürünler arasında uygun fiyat avantajına sahip olan modellerden biridir. Ürünün nitelikleri ile performansını kıyasladığınız zaman beklentilerinizi memnun eden bir sonuca ulaşabilirsiniz. Uzun süreli kullanım imkanı vadeden markanın uygun fiyat politikası gençlerin spora yönlendirilmesini teşvik eder. Özellikle yeni başlayanların yapacağı diğer ekipman masrafları arasında topun ekstra bir yük oluşturmaması için özen gösterilir. Hem çocukların hem de yetişkinlerin kullanımı için ideal olan Kipsta By Decathlon futbol topu, 5 numara, mavi̇, softball xlight fiyatı Trendyol’a özel kampanyalarla da birleşince uygun bir alım fırsatı yaratır. Siz de bu fırsatı değerlendirerek şık, kaliteli, ultra hafif ve yumuşak bir topa sahip olabilirsiniz.