Kingston HyperX Fury 8GB 3200MHz DDR4 Ram HX432C16FB3/8

1.692,68 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kingston HyperX Fury 8GB 3200MHz DDR4 Ram HX432C16FB3/8

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PoltechLTD. Satıcı Ünvanı: POLTECH BİLGİSAYAR BİLİŞİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478097001800001 Vergi Kimlik Numarası: 4780970018
    Bu ürün PoltechLTD. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Tipi DDR4
  • Ram Hızı 3200 MHz
  • Ram Kapasitesi 8 GB
  • Uyumlu Sistemler PC
  • Diğer
  • Garanti Süresi (Ay) 24

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 4 GB
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • RAM Hızı 3000+ MHz
  • Uyumlu Sistemler PC
Geri Bildirim Ver

Kingston Hyperx Fury HX432C16FB3/8 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram

Kingston HyperX Fury 8GB 3200MHz DDR4 RAM Modülü, oyun bilgisayarınız için ideal çözümdür. Bu bellek modülü, en üst düzey bileşenler ve teknoloji kullanılarak üretilmiştir ve üst düzey oyun, video düzenleme ve veri işleme için idealdir. Ayrıca, iyi bir ısı dağılımı sağlayan ve genel sistem sıcaklığını düşük tutmaya yardımcı olan şık bir alüminyum ısı yayıcıya sahiptir. Kingston HyperX Fury 8 GB sıklıkla tercih edilmesiyle ön plana çıkar.

 
  • Üst düzey teknoloji
  • Veri işlemek için ideal
  • Video düzenleme

Kingston HyperX Fury 8GB Ram Özellikleri

Kingston HyperX Fury 8GB Ram Özellikleri

Kingston HyperX Fury DDR4 modülleri, Intel XMP'yi desteklerken yüksek frekansta en yüksek hızlarda verimli bir şekilde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. DIMM'ler, sunucular ve iş istasyonları dahil olmak üzere birçok sistemle uyumluluğu sağlamak için çeşitli platformlarda kapsamlı bir şekilde test edilmiştir. HyperX Fury DDR4 bellek, en yeni Intel X99 ve 100 serisi anakartlar için tasarlanmıştır ve efsanevi 8GB PC3-12800 kitlerini geliştirerek 3.400 MHz'e kadar hıza ulaşır. Intel Core i7 işlemcili X99 anakartlarda aşırı baskı altında sıkı bir tepki sağlar ve elle seçilmiş bellek yongaları kullanılarak üretilmiş ve popüler anakart markalarında kapsamlı bir şekilde test edilmiştir. Bilgisayarınızın performansını olumlu yönde etkileyerek performans iyileştirici olarak kullanan bu modül üst düzey performans için üretilmiştir.

 

Kingston HyperX Fury 8GB Ram Kullanımı

Kingston HyperX Fury 8GB Ram Özellikleri

Kingston HyperX Fury DDR4 bellek, oyun donanımınız için size güvenilir bir platform sunar. Oyun tarzınızı göstermek için kırmızı ve siyah renklerde tasarlanan bu bellek, her kasada harika görünmesiyle ön plana çıkar. DIMM, önceki nesil belleklere göre daha yüksek kararlılık ve uyumluluk ile daha düşük güç tüketimi ve daha iyi enerji verimliliği için 1,2 voltta üretilmektedir. Böylece günlük kullanım veya hız aşırtma için daha verimli bir sistem oluşturmak daha kolay olmaktadır. HyperX FURY DDR4, HyperX ailesinin en yeni üyesidir. Ortalama RAM'lerinizden çok daha yüksek hızlarda çalışır. Düşük güç tüketimi ile bilgisayarlarının mümkün olduğunca hızlı çalışmasını isteyen tüm PC meraklıları için adeta bir zorunluluk sayılmaktadır. HyperX FURY DDR4, takıldığı platformu otomatik olarak tanır ve en yüksek performansta çalışması için gereken hız, zamanlama ve voltaj ile çalışır. Kullanımı bakımından kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayan bu ürün özellikleriyle de ön plana çıkarak özellikle oyun sever kullanıcıların işine oldukça yarayacaktır.

 

Kingston HyperX Fury 8GB Ram Fiyatı

Kingston HyperX Fury 8GB Ram Fiyatı

HyperX Fury DDR4 RAM, 3200MHz, 8GB Kit (1x8GB) DIMM 288-pin, 15 tarafından 5 üzerinden 4,7 olarak derecelendirilmiştir. Bu kit, yeni kurulum için tam olarak ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi barındırmaktadır. Bu ürün kullanıldığı bilgisayarda ortama uyum sağlayarak gerçekleştirmek istediği performansı en üst düzeyde gerçekleştirmek için gereken özellikleri ile çalışır. Oldukça üst düzey bir teknolojiyle üretilen bu RAM performans beklentisi taşıyan kullanıcıların aradığı özellikte bir RAM’dir. Kingston HyperX Fury ram tam bir fiyat performans ürünü olmasıyla da kullanıcıların bir numaralı tercihi olmayı kolaylıkla başarmaktadır. Kingston HyperX Fury 8GB 3200MHz DDR4 RAM yorumları ürünün çarpıcı performansını ortaya koymaktadır. Kingston HyperX Fury 8GB 3200MHz DDR4 RAM fiyatı ve detaylı açıklamalarını Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Siz de ürünü ve kullanıcı yorumlarını inceledikten sonra ürünü hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.