7
Ram kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Kingston 8 GB 3200 Mhz DDR4 Ram KVR32S22S8/8 CL22 Sodimm

795 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
898,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
922,83 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
921,77 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kingston 8 GB 3200 Mhz DDR4 Ram KVR32S22S8/8 CL22 Sodimm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KONSOL DÜNYASI Satıcı Ünvanı: ESER ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3110947470600013 Vergi Kimlik Numarası: 6760360051
    Bu ürün KONSOL DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bellek modülü düşük güç tüketimi için standart DDR4 RAM gerilim değerlerine sahiptir.
  • Kingston notebook RAM modülü, uyumlu olduğu cihazlar ve ana kartlar için gerekli standartlara uygun olarak tasarlanır.
  • 8 GB DDR4 3200 Mhz RAM laptop aynı anda birden fazla uygulama veya görev çalıştırmak için yeterli kapasite sağlar. Bu sayede çoklu görevler arasında geçiş yaparken daha sorunsuz bir deneyim yaşanır.
  • Dizüstü bilgisayarlar veya kompakt sistemlerde bellek kapasitesini artırmak için Kingston 8 GB DDR4 3200 Mhz kullanımı daha akıcı bir kullanım deneyimi sunar.
  • Kingston 8GB DDR4 3200Mhz Sodimm form faktörü, dizüstü bilgisayarlar ve bazı kompakt sistemler için uygundur.
  • Yüksek performans, hızlı veri işleme ve çoklu görev kabiliyeti gibi avantajlarıyla laptop performansını artırır.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 8 GB
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • RAM Hızı 3000+ MHz
  • Uyumlu Sistemler Notebook
Geri Bildirim Ver

Kingston 8 GB Sodimm ile Yüksek Performans Keyfi

Performans ve hız talebinin bu denli arttığı bir dünyada elbette dizüstü bilgisayarlarımızda da aynı şekilde isteklerimizin ve ihtiyaçlarımızın oluşması gayet doğaldır. DDR3’ün bu isteklerimizi karşılaması biraz imkânsız hale gelmişken Kingston bizlere daha yüksek bant genişliğine sahip ve daha az güç tüketen Kingston 8gb sodimm ürünü ile bu ihtiyaçlarımızı karşılamayı hedeflemiştir. Teknik detaylarını geliştirmek istediğiniz bilgisayarınızı artık tümüyle değiştirmek yerine bu şekilde donanımınızı güçlendirecek takviyelerle laptopunuzu daha güçlü ve dinamik bir şekilde mevcut durumunu iyileştirebilirsiniz. Kingston 8gb sodimm ddr4, oynadığınız yüksek ram ve sistem gereksinimi içeren oyunlarınızda dahi yüksek fps değerlerine ulaşabilecek ve oynadığınız oyundan maksimum verimi ve maksimum keyfi alabilmenizi sağlayacaktır. Kingston güvenilirliği ile elde edebileceğiniz Kingston 8gb d4 sodimm 3200 mhz’nin üzerine çıkabilmesine olanak sağlayacaktır. Bu sayede bilgisayarınızın keyfini sürebileceksiniz.

  • Yüksek performans ve güvenilir marka
  • Düşük voltajla daha iyi performans
  • Güç tasarrufu

Kingston 8 GB Sodimm ile Performansın Dorukları

Kingston 8 GB Sodimm ile Performansın Dorukları

Yüksek bant genişliği ile alışık olduğunuz sınırlarınızı üst seviyelere ulaştıracak bilgisayarınızı sınırların ötesine Sodimm 8gb ddr4 3200 Kingston ile ulaştırabilirsiniz. Dizüstü bilgisayarınıza işlemesi yük olacak verileri 1,2V enerjiyle daha düşük güç talebiyle pil ömrüne olumlu bir etki yaratacaktır. Bu sayede dizüstü bilgisayarlar için önemi göz ardı edilemeyecek pil ömrü sizler için büyük bir avantaj olacaktır. Düşük enerji ihtiyacı ile daha yüksek performans fırsatı verecek kingston 8gb sodimm ile bilgisayarınızın keyfini sürmenize devam edebileceksiniz. Yüksek performans için gerekli olan bant genişliğine ve yüksek ekran kartına sahip olan Kingston 8gb d4 Sodımm 3200mhz cl22 kvr32s22s8/8 sizler için tasarlanmıştır. Kingston 8gb Sodimm daha yüksek modül yoğunluğu ile daha yüksek hızlara minimum sürede çıkmanıza olanak sağlayacaktır. DDR4, bilgisayarınızın daha hızlı açılmasına ve verilerin daha hızlı işlenmesine fırsat verecektir.

Kingston 8 GB Sodimm’in Fiziksel Özellikleri

Kingston 8 GB Sodimm’in Fiziksel Özellikleri

Dördüncü nesil çift veri hızı anlamına gelen DDR4, eski ram modellerine ek olarak bilgisayarınızın daha hızlı açılmasına, verilerin daha düzgün işlenmesine ve daha düzgün çalışmasına yardımcı olacak bant genişliğine sahiptir. Eski ram modellerinden ayrı olarak DDR4’te girinti sayısı arttırılmış yanlış montajlama olasılığının önüne geçilmiştir. Bu sayede kingston 8gb sodimm ddr4’ü uyumsuz anakartlar ve platformlara yerleştirilebilmesinin önüne geçilmiştir. Montajını kolaylaştırmak için fiziki şartları da aynı şekilde eski ram modellerine farklıdır. Eğimli kenar modülüyle daha kolay takabileceğiniz kingston 8gb sodimm ddr4 evde montaja da gayet uygundur. Daha fazla sinyal katmanının yerleştirilmesine izin vermek için daha kalın tasarımıyla önümüze çıkar. Kıvrımlı kenarları sayesinde elektrik teması iyileştirilmiş, ürünün performansının artması amaçlanmıştır. Oluşabilecek yanlış montajların önüne geçebilmek için Kingston 8gb Sodimm ddr4 çentik yeri değiştirilmiştir. Kingston 8gb d4 sodımm 3200mhz cl22 kvr32s22s8/8 yorum ve değerlendirmelerini okuyarak ürünü daha önce kullanan kişilerin deneyimlerini öğrenedimirsiniz.

Kingston 8 GB Sodimm Genel Özellikleri

Kingston 8 GB Sodimm Genel Özellikleri

Profesyonel kullanıcıları bir kenara bırakırsak gündelik yaşamımızda bizlerin birçok ihtiyacını karşılayabilecek bir RAM boyutu bulunan Kingston 8gb d4 sodımm 3200mhz cl22 kvr32s22s8/8 satın al işlemini gerçekleştirerek oyunlarınızı rahatlıkla oynayabilir, videolarınızı düzenleyebilir ve pek çok belge ve doküman işlemlerinizi gönül rahatlığıyla güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kingston 8 GB Sodimm ddr4’te birçok ihtiyacınıza karşılık bulabilirsiniz. 1,2 volt gerektiren düşük enerji prensibiyle Kingston 8 GB Sodimm, ısınma problemleri olabildiğince aza indirilmiş nispeten daha az güç tüketimine karşılık verimli bir çalışma performansı sunar. Isınma seviyesinin düşük düzeylerde tutulması sayesinde dizüstü bilgisayarınızda yer alan diğer aksamı da olumlu yönde etkiler ve düşük iç ısı ile tüm donanımın ömrü üzerinde olumlu bir etkisi olacaktır. Bu şekilde dosyalarınızı hızla işleyebilirsiniz. Kingston 8gb d4 sodımm 3200mhz cl22 kvr32s22s8/8 fiyat aralıkları her bütçeye uygundur. Dilerseniz siz de bu avantajlı ürünü Trendyol'dan hemen sipariş verebilirsiniz.